Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חיפשתי הרבה את הנושא אבל על כל תגובה יש 2 תגובות שסותרות אותה.

האם הטוויטר והמידבאס חתוכים שניהם ב3200 הרץ בסלופ של 6 דציבלים?

יש לי 2 ערוצים לא מנוצלים במגבר ואני רוצה לעשות ניסיון למשך כמה שבועות ולהגביר את הסט אקטיבית. מה נקודת החיתוך המומלצת?

 

עומרי

פורסם

בזמנו :) לא כל כך מזמן.

 

המידבאס יכול להעלות עד כ 3000 בסלופ 12, מעל זה הוא לא נשמע טוב. (אני לא חתכתי ב 2500 ב 6 DB)

 

לגבי הטוויטר היתי חותך ב 3800/4000 בסלופ 12 גם כן, אפשר לנסות 6 DB אבל לי זה נשמע צורם.

 

את התדרים בינהם תעלה באקולייזר עד שנראה לך טוב.

 

כדאי שתתחיל לכוון אלמנטים בנפרד (טוויטר ומידבאס) תתחיל בטוויטר כי לדעתי זה האלמנט שהכי קשה לכוון.

 

ברגע שישמע לך טוב תשחק עם המיד באס (עם טוויטר מכובה) ולאחר מכן חבר את שניהם ותראה מה יצא ותעשה שינוי קטנים לפה ולשם.

 

את הטוויטר תנסה בסוגים שונים של מיסיקה כדי שלא יבצר לך מצב שזה סבבה בשיר מסויים ובאחר צורם לך. (דגש על הגיינים, שלא יהיו גבוהים מידי).

 

לאחר מכן כוון את המיד באס ובסוף תוריד את הגיין של המיד באס כדי שלא ישתלט על הטוויטר (מה שקרא לי והסאונד היה מאוד עמום).

 

אולי אתה תרגיש שאתה לא ממצא את המיד באס אבל זה מה יש :)

פורסם

היום, כשאני מבין כבר דבר או שניים בקרוסים פאסיביים, אני יכול לומר בבטחון מלא שאצל 99% מהחברות המייצרות אודיו לרכב "נקודת החיתוך" המוצהרת היא וירטואלית בלבד.

 

עוד לא נתקלתי בטוויטר "רגיל" (כלומר לא איזה משהו אקזוטי היי-אנדי או טוויטר בצורת טוסטר משולשים) שנשמע טוב מתחת ל 3,000HZ. חיתוך של 6DB זוהי ההנחתה המינימלית שניתן לשים לרמקול, 12DB ומעלה בד"כ יעשה רק טוב אבל עלול "להרוג" את הסאונד.

 

אם מדובר בדוטק אז הייתי ממליץ לעשות חיתוך ל MT22 באיזור ה 3-3.5 ו 12DB ולוופר לעלות עד איזור ה 3 ו 12DB גם כן. בניגוד למקובל לחשוב לא תמיד נקודות החיתוך חייבות להיות חופפות.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איתמר הדוטק מגיע עם MT12 לא 22

 

same same.

3-3.5 יעשו רק טוב. אפילו ה MT23 נשמע רע על פחות מ 3K.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה לא תמצא נקודת חיתוך מתאימה לך? היא יכולה להשתנות מרכב לרכב, מיקום וכיוון של הרמקולים, איטום דלתות, מגבר וטעם אישי שלך. זה אחד מיתרונות של הגברה אקטיבית - נוחות של הכיוונים. FS של MT12 היא 950 הרץ. לכן תוכל להתחיל כבר ב-2500 (רצוי מסלופ 12). זאת התדירות שאני משתמש עם סופרמו פיקולו. כמה פעמים ניסיתי 3150, אבל תמיד חזרתי ל2500. ברור שזה דרייבר שונה, אבל לנסות לא תזיק.

פורסם

יש פה הרבה עניין של ניסוי וטעיה. קבע את גבולות הגזרה ותתחיל לנסות .

כמו שיבגני ציין, יכול להיות שהאלמנטים יישמעו טוב לא על אותו התדר.

שים את הנקמיצ'י על המידבאסים.

בהצלחה!

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

×
×
  • תוכן חדש...