Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות פיאט פונטו גרנדה הילוכים 1.2מהשכרה 2009 שעשתה 45000 60000 ק"מ.

כמה היא צריכה לעלות במחיר טוב.

פורסם

מחיר טוב מהשכרה הוא 20% פחות ממחירון. בד"כ הם מתחילים ב-10% הפחתה בשביל השואו, לבדוק אותך.

אחרי שאתה צוחק למוכר בפנים הוא יורד ל-15%, ואם אתה יודע להתמקח אתה תקבל אותה ב-20% הפחתה.

אם זה יונדאי אפשר להוציא גם 30% לפעמים.

פורסם

45-50 תלוי בתנאים יש כאלה שיתקנו לך את כל התקלות אחרי הבדיקה וזה ליגה אתה מקבל רכב עם 0 תקלות אני קניתי מאלדן אותו רכב 08

לפני קצת יותר משנה מהשכרה עם 60.000 אלף ב50 אלף ש"ח הם תיקנו הכל וחוץ מטיפולים אני שנה רק מתדלק מידי פעם רכב מדהים ממליץ

בחום

וזה מבחור שפעם אמר פחות מ1.6 זה לבנות לא קונה בחיים :-P:-P:-P נהייתי איטלקי בנשמה אולי אפילו אלמד איטלקית :-P:-P:-P

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

הרכב עלה לכביש באוגוסט 2009 עכשיו הוא 46000 ק"מ צבע שחור מיטאלי .הם רוצים 60000 אלף שח מחירון

משוקלל בלוי יצחק הוא 64000 שח.שווה מה אתם אומרים?.???

פורסם

הרכב עצמו בסדר גמור (כרגע אני מתנייד על כזה שנושק ל-50K ק"מ), בהנחה שאתה לא מחפש תאוצות מסמרות שיער מחד, וכן מעוניין בצריכת דלק נמוכה מאוד מאידך. יחד עם זאת, קח בחשבון שמדובר בגירסה בסיסית מאוד (בסוכך השמש של הנוסע אין אפילו מראה), ולדעתי, עדיף בכלל להימנע מרכישת רכב שמקורו בהשכרה, ובמיוחד מכזה ששימש בתחתית שרשרת המזון של חברות ההשכרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הרכב עלה לכביש באוגוסט 2009 עכשיו הוא 46000 ק"מ צבע שחור מיטאלי .הם רוצים 60000 אלף שח מחירון

משוקלל בלוי יצחק הוא 64000 שח.שווה מה אתם אומרים?.???

תן לי להבין:

מה המחירון לוי יצחק ללא הפחתת השכרה?

אם שיקללת מחירון והגעת ל-64 אלף ש"ח (כשהשיקלול הוא 15% הנחה) והם עוד מוסיפים על זה 4000 ש"ח הנחה נוספת, אז זה בסדר.

הק"מ של הרכב די נמוך אז זה בסדר, לא משהו שירתיע אותי מלרכוש אותו.

קח בחשבון - ב79K קנינו לפני 4 חודשים בערך מאוטו דיל, גרנדה פונטו 1400 רובוטית, שנת 2010.

כך שאני לא ממש בטוח שמדובר במציאת הדור - בכ"ז מדובר על המנוע הקטן יותר והשכרה לשעבר.

איזה חברה מוכרת את הרכב?

• תוכן חדש...