Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

די מקס 2007 לא סוחב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

תבדוק שוב ואל תמהר להחליף מנוע

אם הבעיה התחילה בהחלפת מרססים אז הסיכוי שהבעיה במערכת הדלק

הכי פשוט להאשים את המנוע

בהצלחה

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הקאסרה אז הבעיה נפתרה.

לקחתי את הרכב מהקרוב משפחה ונסעתי למורשה שוב.

דיברתי עם המאבחן סיפרתי לו את כל הבעיות והשארתי שם את הרכב יומיים.

המאבחן סיפר לי שהיה קצר בצמה של המחשב, החוטים של חיישן קו הלחץ נימצאו דקים מידי מהמקורי, והוא החליף חוטים חדשים של אחד וחצי וואט.

הוא מצא גם חוט שניראה תקין חיצונית אך עם נתק פנימי שנוצר "מבעל מקצוע" שעבד על הרכב בעבר וחיבר לאותו חוט נורית ביקורת שצורכת זרם רב ושרף את החוט בנוסף לסימן דקירה שיש על החוט, ובנוסף גרם לשריפת רכיב במחשב.

כשהוא התקשר אלי וסיפר לי שהמחשב תקול אמרתי לו שיש בתא המטען מצבור של חלקי חילוף כולל מזרקים ומחשב ואפילו משאבת הזרקה עם חיישנים כל מה שציך שיקח משם ושיתקן את הבעיה יעלה מה שיעלה.

לאחר התיקון הרכב חזר כמו חדש, וממש חסכוני בדלק, העלות הייתה עבור התיקון היא 1500 ש"ח, העיקר שהבעיה נפתרה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים אחרי הרבה זמן של הפסקה כי הרכב היה עדיין במוסך חברה ולא הייתה לי גישה או מידע לגביו

היום הוא בא לצאת אחרי שהוחלף מנוע טורבו ואינגקטורים.

אבל לצערי כמו שאמרתי בהתחלה

הרכב יצא כמו שנכנס

אז הוא יאלץ להישאר עוד כמה ימים וכמובן להליף עוד כמה חלקים שלא הוחלפו

כמו שהבטחתי אני אמשיך לעדכן כל הזמן.

פורסם

אני לא משלם על כלום זה לא רכב שלי

"המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו"

אני פה כדי לדווח ולהרתיע ובמיוחד להגיד לכם שורה תחתונה איפה הייתה הבעיה.

אני כועס כי הם מיהרו להחליט שמנוע הלך, באותה מידה יכלו להגיד סליחה לא מצאנו את התקלה או סליחה אין לנו מושג מה הבעיה.

החשבון עומד על יותר מ55K לא חרם אם נכניס את אובדן ימי עבודה ולחצים בלב (האם כל זה שווה).

אני אמשיך לעדכן.

פורסם

המשפט הנשגב הזה תופס לבני אנוש ולא למוצרי צריכה.....עדיין לא הבנתי מה היה הפתרון בסופו של דבר ומי שילם על מסקנות האבחון השגוי?

פורסם

כולכם זורקים המון מחשבות על חיישנים והכל אבל! אולי קפצה שן בטיימינג וכתוצאה מכך שסטומים התעקמו והרכב

לא סוחב (מניסיון).

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז כך חברים

הרכב יצא מהמוסך בשעה טובה

שופץ מנוע הוחלף אינגקטורים הוחלפה משאבת סולר+יוניט סולר ולבסוף הוחלף ממיר קטליטי.

הרכב נוסע מצוין

לפי דעתי כל הבעיה הייתה בממיר ובאנגקטורים.

אז תם ונשלם הפרק להבא אל תמהרו להחליף מנוע.

אני פה אם מישהו רוצה עזרה.

אני מאוד מקווה שזה המקרה היחידי של החלפת מנוע שלא לצורך.

פורסם

לא נעים לי לרשום איזה מוסך אבל אתם יכולים לנחש שהוא מורשה והוא אחד הגדולים.

אני טוען שיכול לקראת טעות באבחנה אבל העובדים צריכים לדעת שכסף לא גדל על העץ ושהם צריכים לבדוק 300 פעם לפני שהם מחליטים להוריד את הגרזן על הלקוח.

ואם כבר טעו קחו אחריות וספגו זאת על עצמכם.(תהיו גברים ותדעו להגיד טעינו) חייבים לעשות זאת הם הורסים את הענף הרכב והמוסכים.

אז חברים שלא יעבדו עלכם

אה והחשבון יצא בסביבות 64K

• תוכן חדש...