Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלנו 96 220K אוטומט קילומטר יד 1 ב11K ש"ח?

ErezSarit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

רציתי את חוות דעתכם בנוגע לסוזוקי בלנו 1600 אוטומטית שנת 96 יד 1 עם 220,000 ק"מ.

מזגן חדש, טיימינג חדש. בעל הרכב מתחייב על מנוע-גיר-שילדה וטוען שהטיפולים תמיד נעשו בזמן ושהוא מוכר עקב שדרוג. המחיר הוא 11K.

הדרישות שלי הן אמינות וחסכון עד כמה שניתן מאוטומט. ואני מתכוון לשים עליו עוד 2.5K ליישור קו.

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות של 5000-7000 ק"מ בשנה.

בהנחה שהבדיקה במוסך יוצאת בסדר - מה אתם אומרים? שווה לקנות?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחיר הזה אפשר להביא סיטרואן קסארה משנת 2001. הק"מ יהיה נמוך יותר, הרכב יפה יותר, נוח יותר, צעיר יותר.

אני בכל מקרה לא הייתי מתלהב מרכישה של רכב בן 15 כשאפשר בסכום זהה לקנות רכב טוב יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה עסקה

תבדוק שראש המנוע והאטם שלו במצב תקין - אחרי 250K המנועים האלה מתקרבים לסטטיסטיקה של החלפת ראש ואטם.

בשביל נסועה של עד 7K קילומטר בשנה זה אומר שאתה תגיע לשם רק בעוד 5 עד 6 שנים... :-D

תעשה לרכב טיפול רציני - בלמים, פילטרים, רצועות, משאבות, פרונט ותוודא תקינות של מצבר וצמיגים

מעבר לכך תבדוק בבדיקת קניה אם יש לרכב ליקויים נוספים כמו נזילות, מערכת פליטה, דחיסה וכו' וכו'

אם אתה רוצה ללכת קדימה קצת בשנתון - קיה ספיה מבוססת על המנוע של הבלנו רק נפח 1.5 ליטר אבל איכות הבניה של הבלנו עדיפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על התגובות!

אז מה אתם הייתם עושים במקומי? הולכים על הבלנו המיושנת (ואולי) במצב טוב? או על קסרה שצעירה ממנה ב4-5 שנים? או בכלל על אפשרות שלישית של יונדאי אקסנט / לנטרה 98?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, דיברתי עכשיו עם המוסכניק של המשפחה והוא אמר לי שבשנים האלה הקילומטראז' לא כ"כ משנה ושהעיקר שהמנוע והגיר יצאו תקינים בבדיקה. מה אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד אוהב את התגובות האלה, של ק"מ לא משנה :x

בטח שהוא משנה.

בולמי זעזועים יש לך ברכב? בלמים? אלטרנטור? ידיות פתיחת דלת? מושבים? תושבות מנוע? תושבות גיר? ציריות? אגזוז? ממיר קטליטי? בית פיוזים?

כל הדברים האלה מושפעים מק"מ וזמן - כל אחד משפיע לרעה, כמובן.

לך יש את שניהם. גם אוטו ענתיקה וגם ק"מ גבוה.

אני הייתי מתמקד בלנסות להשיג רכב עד 150 אלף ק"מ - ובשביל זה צריך:

1. מזל.

2. שנתון גבוה יותר.

כמה שתצליח למתוח את סעיף מספר 2, ככה תזדקק פחות לסעיף 1.

בזמנו הצלחתי למצוא קיה קלארוס שנת 97 (אז בת 10) עם 100 אלף ק"מ. אז יש דברים כאלה, רק צריך לחפש אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל הבלנו הוא רכב טוב, ומה שבטוח לא תשיג משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל .

שנית הד"ר לא אוהב את הבלנו אז תתיחס לתגובותיו בהתאם .

ודרך אגב גם היום ניתן למצוא קיאה בנתונים הללו , ומה זה אומר בדיוק? זה אוטו יותר טוב?

טויוטה קורולה  2022

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, קיה ספיה זה אוטו בינוני בדיוק כמו הבאלנו.

אבל אם מצאת אחת עם פחות ק"מ ושנתון מתקדם יותר באותו כסף - אז לך על זה.

לא מתייחס לגופו של באלנו כי זה לא מה שנשאל כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...