Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שעושים לו הסבות כאלה נוטה לתקלות .

תחזוקת הקופה היא ממש לא קטסטרופה ולא שונה בהרבה מכל רכב אחר שנמצא על הכביש 14 שנים.

צריכת דלק של קופה מתוחזקת היטב הינה 1-9 לליטר בנסיעה משולבת.

טיפולים רגילים של שמן פילטר ועוד הינם רגילים (פילטר שמן 78 ש"ח/פילטר דלק 110 ש"ח/פלגים 250-350 ש"ח תלוי לפי הבחירה שלך/שמן איכותי סביב ה40-50 ש"ח לליטר)

קלאץ לצורך העניין עולה 2000 שקל לחדש,חידוש עולה 1000 שקל.

ביטוח חובה עולה 1900 ש"ח + - ואת זה אתה יכול לבדוק לבד באתר של משרד האוצר,יש כמובן משתנים של גיל נהג ועוד.

לגבי צד ג' לדעתי זה לא חכם לעשות על רכב שעולה 60K ומעלה.

לגבי השאלה כמה כסף לשים בצד זאת שאלה כללית מדי ולא רלוונטית,יכולה ללכת משאבת דלק לצורך העניין וזה 750 שקל. מצד שני יכול להיות משהו יותר חמור ותצא בנזק של כמה אלפים.

תמיד עדיף לקחת רכב שהוא בנוי ספציפית מהמפעל ולא הכלאות כאלה ואחרות מבחינת האמינות והחוקיות שידוע כיום המשטרה עושה ביקורי בית לאנשים כאלה ואחרים והם לא רחמנים יותר מדי בביקורות שגרתיות.

מקורי זה הכי אחי. :lol:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובמידה ואני הולך על הבראבו אני מתלבט בין 2 מנועים:

מנוע 1.8 של בראבו GT

מנוע טורבו דיזל 2.0.

קודם כל עשיתי בירור ואני יכול לקבל אישור להתקין את המנועים הנ''ל

דבר שני: עומר הבייבי פרארי הזאת מדהימה אבל אני לא רוצה לקנות רכב בשביל לגלות שאחרי שנה יהיה לי קשה

להחזיק אותו, יקר מאוד לתדלק 98 וגם ב 95 הצריכה דלק של המנוע לא תקל על הכיס

לכן אני רוצה לבדוק טוב טוב בשביל לא לקנות ואחרי שנה למכור רק בשביל להגיד שהיה לי!

לא יודע עם מי "עשית בירור" אבל זה קשקוש מוחלט, אף אחד מהמנועים שציינת לא יאושר לך להתקנה חוקית בבראבו שלך.

מעבר לזה, אם אתה שולל את קניית הקופה, אז בשביל מה בכלל פתחת את השרשור? הרי השאלה בכותרת השרשור היא בראבו או קופה אז עכשיו אתה מסביר למה לא לקנות קופה?

נראה שאתה ממש לא סגור על עצמך ולא ממש יודע מה אתה רוצה מעצמך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין בכלל מה קשר בין הבראבו לקופה - ששניהם פיאט?

הקופה הזו היא באמת בייבי פרארי - זה עיצוב מקורי של אחד ממעצבי העל של פרארי - פאנינפאריני.

זה רכב בליגה אחרת.

אם אני לא טועה יש אחת צהובה למכירה ביד2 כאן בפורום ואם אני לא טועה הבעלים שלה הגיב כאן תגובה מאוד עניינית :-D

לשפר את הבראבו או כל רכב אחר שתבחר זה משהו שאתה תמיד יכול לעשות - אבל חוקי זה לא יהיה.

לא היית מעדיף במקום פשוט לקנות רכב קצת יותר חדש מהבראבו שלך וגם קצת יותר חדש מהקופה, לא בהרבה פחות ספורטיבי אבל הרבה פחות אקזוטי?

גולף GTI, פונטו HGT, איזה PUG 106 או 306?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם צריכת דלק מטרידה אותך... בוא נאמר את זה ככה: אתה חושב שעל מנוע משופר הבראבו שלך תהיה מכוונת 100% מההתחלה ?

חידוש לי בשבילך, היא לא. ועד שהכל יהיה מכוון פיקס, אתה תצרוך אולי גם 1:3, ואז מה ? תתחיל לשקלל את מה שחסכת,

כאשר לא קנית קופה, לעומת מה שתוציא בצריכת דלק ההגיונית, לעומת מה שהוצאת בצריכה ההזוייה כי המחשב לא מנהל טוב את הדלק...

עזוב אותך, ברצינות, אם נכנסת לחישובים כאלו, אל תשפר את הרכב. בשיא הרצינות, לא מתוך לגלוג, זלזול, או שום דבר אחר.

כדי לנסוע עם רכב משופר (בטח ובטח יומיומי), הגישה צריכה להיות שונה לחלוטין, לפחות לפי איך שאני רואה את זה.

לגבי צד ג' לדעתי זה לא חכם לעשות על רכב שעולה 60K ומעלה.

אני מקווה שהבנתי אותך נכון - קרי - לא לעשות רק ביטוח צד ג' אלא ביטוח מקיף.

מקורי זה הכי אחי. :lol:

סטנדרטיות זה השיפור החדש !!! :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סתם שאלה, אם כוח זה לא בדיוק "מה שעושה לך את זה", אז מה הסיבה שה-5 צילינדר הוא האוטו בשבילך?

בתור בעלים של קופה, אני טיפה משוחד, אבל רק דברים טובים יש לי לומר על הרכב, אין בוקר בלי חיוך כשאתה יורד לרכב, אפילו אם זה יום ממש רע, ובכללי הרכב הזה מציע את אחת החבילות היותר טובות שיש לרכב להציע, מבחינת מראה, כוח, פוטנציאל שיפורים, עלויות חלפים (תלוי איזה) יחסית שפויות, מושבי עור וכל הפינוקים מסביב, סאונד מנוע מטמטמם (גם ב-4 ציל), רק מבחינת צריכת דלק הייתי רוצה (מי לא :) ) שתצרוך קצת פחות בנסיעה מנהלתית ערונית, אבל אחרי הכל זה רכב שתוכנן בשנת 96 ואז המחשבים לא היו הכי חכמים.

פורסם

פיאט בראבו מגיע גם בגרסאת ה GT עם מנוע 1.8 ולכן זאת לא תהיה בעיה לאשר אותו

לגבי המנוע דיזל זה סיפור אחר אבל יש לי עזרה בענין

אבל כמו שאתם אומרים כאן החלפת מנוע או שיפור מנוע קיים 1.6 זה דבר מאוד מסובך

שיקח זמן רב עד שהוא יהיה מכוון כולל הכיוון מתלים ולכן לא כדאי להתעסק עם כל זה ולקנות את הפיאט קופה שאומנם הצריכת דלק שלה גבוהה אבל היא שווה את התמורה

עד לכאן אני צודק?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

היתה לי בראבו 5 ציל {אטמוספרית} מקורית חדשה והיתה לי קופה 4 ציל וכיום 5ציל המופיעה בתמונת הפרופיל שלי ובתגובות קודמות כאן.

לא משנה מה תעשה וכמה תשקיע בבראבו היא לעולם לא תהייה מהנה,טובה וכמובן יפה כמו הקופה.

אחרי 10 חודשים של השקעה התיאישתי מהבראבו-ומכרתי אותה...הקופה זו מכונית בליגה אחרת שרבים לא מעריכים כי היא הנעה קידמית אבל בעולם האמיתי ולא בלה לה לנד של עולם הדרפיטים הישראלי היא מעולה בפני עצמה גם בכבישים מפותלים ואחרי כיול נכון לא פחות ממדהימה....תקרא את הכתבות שעשו על הרכב שלי ב-הגה וב-www.otoly.co.il גיליון אפריל אם אינני טועה.

צריכת דלק ב5 ציל ב30% טובה יותר מה-4 ציל, ההיגוי קצר וישיר יותר{2.2 מנעילה לנעילה} ברקסים ברמבו מהחברה ורמת גימור וחומרים גבוהה יותר-אהההה ו0-100 ב-6.1 שנ במקור ו-250 קמש מהירות סופית---במקור (:.

אז התשובה צריכה להיות--קופה 5 ציל ללא ספק-נותרו בישראל רק -5-6 והמחיר כמו תמיד תלוי מצב והשקעה ואינו תלוי יותר מדי ביצחק לוי וגם לא צפוי לאבד גובה בשנים הקרובות.

רובי

• תוכן חדש...