Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה הכי גדולה בקופה זה למצוא אחת.

קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחת שלא עברה 7 ידיים, עם קצה שילדה ו-270 אלף ק"מ על הספידו.

זה עניין של הרבה סבלנות לחכות עד שמישהו ששמר על הקופה שלו ימכור אותה.

ד"א הדבר היחיד שמטריף אותי ב-5 צילינדר זה הסאונד הגרגרני יותר, חוץ מזה זה דברים שאפשר לשנות, צריכת דלק יחסית יותר טובה ב-5, עד שמשפרים אותה, וכשמשווים פוטנציאל שיפורים בין ה-4 ל-5, נגיד ניקח סכום X ונשקיע ב-2 הרכבים, ה-4 צילינדר תוציא משמעותית יותר כוח.

אני הייתי ממליץ לך לא לפסול 4 צילינדר וזה פשוט כי יש מהם יותר מה-שש 5 צילינדר שמסתובבות בארץ (יש בסביבות ה-20).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כותרת מגוחכת "בראבו נגד קופה" לאן עוד נגיע , הייתי נועל את השירשור בשניה שנוצר כדי למנוע זילזול בפורום

כן עד כדי כך .

אין בדיחה יותר מצחיקה מלהשקיע 40-50 אלף ש"ח בבראבו :-) (קורע ) ובאותו משפט לחשוש מצריכת דלק של הקופה .

לדעתי פותח השירשור צוחק עלינו ואם זה המצב אז שאפו .

בהצלחה בכל מה שתבחר .

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

איציק לפני שאתה מזלזל כדאי שתסתכל על עצמך.

כשעומדת בפני התלבטות ואין לי מספיק מידע להחליט אני פונה לאנשים בעלי ניסיון!

ולא קופץ ישר למיים ואחר כך מתמודד עם התוצאות!

אז הינה למדתי שהקופה דור שני הרבה יותר מולצחות וטובות מהדור הראשון באיכות חומרים במנוע ובצריכת דלק שחששתי ממנה

וזה עזר לי להגיע להחלטה שאני יוכל להתמודד איתה.

אין דבר יותר טיפשי מלקנות רכב ולגלות שהוא יקר מידי לאחזקה.

אז פעם הבאה לפני שהחמור קופץ אצלך בראש תשאל זה לא יכאב אני מבטיח.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לפשט לך את מה ששאלת

תחשוב שיבוא מישהו ויגיד שיש לו אאודי 80 וירצה לדחוף לה את כל המכלולים של אאודי RS4.

ושיסע כמו rs4 ויהיה חוקי "בשביל השקט הנפשי" לא תחשוב שהוא צוחק , זה בדיוק מה שעשית ,לי זה נשמע כמו בדיחה גרועה .

יותר ברור מזה אי אפשר להיות

חמור חמור אבל לפניך ...:wink:

קח את זה בקלילות ,יש הרבה מכוניות מעניינות לרכוש שעדיפות על כל הרעיון המגוחך הזה .

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

לפותח השרשור !

אם אתה מרגיש שאתה אוהב את הבראבו ממש וכיף לך לנסוע עליה ואפילו היא גורמת לך לחיוך קטן אז אל תחשוב על כסף , לדעתי אם יש לך אפשרות לאשר איזה שהוא מנוע אז כמו שאמרו מעליי תשיג מנוע של בראבו HGT (דגם ה 2 ליטר) ותשתיל או שתמצא אחת ותשפץ !

מצד אחר אם אתה מרגיש שפיאט קופה עושה לך את זה אז אין פה שאלה בכלל הכותרת לך ממש לא קשורה כי אין פה וויכוח בכלל איזה רכב יותר כדאי לרכוש , הניסיון האישי היחיד שלי עם פיאט זה פונטו GT והחלקים ממש לא היו יקרים (גם אלו שהזמנתי מאיטליה ) .

כרגע אין לי פיאט אז דעתי לא משוחדת יש לי קולט ואני ממש אוהב את הרכב הזה ואני בדרך לפרויקט (אטמוספרי אמנם ) קטן איתה שוב כי אני אוהב את האוטו הזה ממש .

אז תתייחס פה לדברים ברצינות ותזכור שאם אתה אוהב רכב ושיפורים ואתה משפר רכב אתה לעולם לא תקבל את ההשקעה שלך בחזרה (לא משנה איזה רכב זה)

אז קח בחשבון ולא משנה מה תעשה בהצלחה !!

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
תיקון וקישור לכתבה--http://www.otoli.co.il/magazine/2010-04/Launch.asp

עמוד 84

תהנה

רובי לא היה לי מושג שזה רמה אחרת :shock:

אומנם הרכב שלך משופר אבל מה שחשוב זה הבסיס

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כמו שכבר אמרו לך - אין כאן שאלה בכלל

הקופה צריכה להיות הבחירה שלך.

אם הקופה של רובי שלדעתי היא היפה והמושקעת בארץ היא מחוץ לתקציב שלך, אז לך על 4 צילינדר

שמועות אומרות שה-4 צילינדר אפילו יותר אמין מה-5 צילינדר ואם תרצה לשפר יום אחד מספיק שתפתח YOUTUBE ותריץ חיפוש כדי לראות מה אתה יכול לעשות אם המנוע הזה.

קח בחשבון שאת הכסף שתשקיע באוטו לא תראה חזרה ככה שאם תקנה קופה תאבד רק את ירידת הערך לאורך התקופה שתחזיק את האוטו. אם יהיה לך רכב נדיר ומושקע (כמו למשל הקופה של רובי) סביר להניח שהביקוש יהיה גבוה מההיצע ככה שהירידת ערך תהיה נמוכה יותר בהשוואה לרכבים פחות מושקעים

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• תוכן חדש...