Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי עד 130,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי מתעניין בקניית רכב חדש עבור המשפחה שלי,

כרגע יש לנו טיוטה קורולה 2003 משפחתית עם גיר אוטמטי,

הוא התעניין בנתיים בשני דגמים בטיוטה קורולה החדשה שנת 2011 מחירון

126,000 ש"ח GLI - אוטומטית

ובמאזדה 3 ‏1.6 4 דל' Comfort

124500 שקל

אשמח לשמוע ממך הצעות נוספות, הוא מחפש רכב אמין ובעל צריכת דלק נמוכה.

פורסם

אני ממליץ לוותר על הקורולה שלא נמכרת עם איבזור בטיחותי כמקובל בימינו.

מאזדה 3 עשויה להיות מעט צפופה למשפחה, תלוי כמובן כמה נפשות מונה משפחתך.

אני ממליץ לבדוק את סקודה אוקביה 1.4 TSI שנכנסת בדיוק בתקציבך, מדובר ברכב חסכוני ומאוד מרווח.

יונדאי I30CW גם היא משפחתית מאוד מרווחת ומציעה צריכת דלק שפויה.

קיה פורטה היא אופציה מעולה שמצויידת במנוע זהה לזה של היונדאי אך אמורה להגיע בקרוב עם גיר חדש בעל 6 הילוכים, בניגוד ל-4 ביונדאי.

ממליץ לבדןק גם את הונדה סיויק שכביכול לא נכנסת לתקציב, אך מוצעת במבצעים עקב החלפה קרבה של הדגם ויכולה להתאים עקב מרווח רב וצריכת דלק טובה למרות מנוע 1.8 גדול מהמקובל.

בהצלחה.

פורסם

אני ממליץ לבדוק את סקודה אוקביה 1.4 TSI שנכנסת בדיוק בתקציבך, מדובר ברכב חסכוני ומאוד מרווח.

קיה פורטה היא אופציה מעולה שמצויידת במנוע זהה לזה של היונדאי אך אמורה להגיע בקרוב עם גיר חדש בעל 6 הילוכים, בניגוד ל-4 ביונדאי.

ממליץ לבדןק גם את הונדה סיויק שכביכול לא נכנסת לתקציב, אך מוצעת במבצעים עקב החלפה קרבה של הדגם ויכולה להתאים עקב מרווח רב וצריכת דלק טובה למרות מנוע 1.8 גדול מהמקובל.

בהצלחה.

תומך לחלוטין.

להוריי יש את הi30CW והיא בהחלט יופי של מכונית (נהגתי ונוהג עליה עדיין מדי פעם)

צריכת הדלק בעיר היא סבירה, 1:10 עד 1:11.5.

היא די מרווחת, לא רעה בכלל, ביצועים טובים יחסית לשאר המשפחתיות שנהגתי עליהן.

המאזדה 3 חלשה, רועשת ולטעמי צפופה מאוד ולא נוחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהצלחה.

תודה רבה על התגובה מלאת התכן :).

באמת ההצעה של האוקטביה מצאה חן בעיניו אבל הוא ציין את העובדה שהאוקטביה סובלת מירידת ערך גבוה יחסית לקורולה

האם זה לא פוגם בכדאיות הקנייה שלה?

בנוסף האם הגיר הרובוטי מהווה בעיה? פשוט אבא שלי מספר שנסיו פעם לשלב את זה בקורולה וזה עשה המון בעיות

מסיבה מסויימת מזכירים לו את השם יונדאי או קיה הוא ישר דוחה...

פורסם

כרגע האוקטביה מציעה תמורה מאוד גבוהה למחיר. אני דווקא יודע שאוקטביה זוכה לביקוש ער בשוק המשומשות וירידת הערך לא חריגה. אני לא חושב שסטיגמות על ירידת ערך פוגעות בכדאיות שלה. הפופולאריות של הרכב בשוק הפרטי וגם בשוק הליסינג עולה מיום ליום בעקבות יחידת הכוח החדשניות והמוצלחות.

הטויוטה מעט מבזה את הלקוח שלה כשהיא לא מציעה איבזור בטיחותי שהוא סטנדרט ברכבי סופר מיני ומתחיל לחלחל גם אל קטגוריית המיני. אם יונדאי I10 ב-85 אלף שקלים יכולה להציע 6 כריות אויר, ובקרוב שברולט ספארק תציע כאלה בפחות מ-70 אלף שקלים, אין לי ספק שגם קורולה יכולה לקבל כאלה.

יונדאי כבר מזמן עברה את הסטיגמות של איבוד ערך מואץ, ראה לדוגמה את המחירון של יונדאי I30, וגם את המועדות שמפורסמות בלוחות, בפועל, דגמי I30 מבציר 2008 נמכרים מעל הקורולה של אותם שנים.

אני מניח שתהליך דומה תעבור גם קיה שמיום ליום מוצאת לעצמה קהל רוכשים נוסף, ובצדק. מדובר ברכבים שמציעים חבילה שלמה של מנוע וגיר זריזים וחסכוניים, איבזור מלא ואיכות נסיעה כשל המתחרות. במקרה של פורטה לדוגמה היא מציעה שילוב של התנהגות טובה וגם נוחות וריסון טובים למדי. אני שוקל אותה כתחליף ליונדאי שאני מקבל מהעבודה, אולי אמתין עד שהיא תקבל את הגיר החדש.

אם אבא שלך מתעקש על טויוטה, אני מציע לבדוק את האוריס, האחות הנאה של הקורולה שבניגוד אליה ובמחיר דומה מאוד מציעה 7 כריות אויר לעומת 4 מביכות בקורולה

פורסם

אם אתם מרוצים מהקורולה - אולי האוריס תתאים לכם, והיא מאובזרת כראוי? כמובן צריך לודא שתא המטען שלה מתאים לצרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האוריס לדעתי יותר מוצלחת מהקורלה,הכיול של המתלים,ההגה,הוא יותר לכיוון אירופאי ולכן מעודן יותר משל הקורולה.

האוריס ההיברידית אמורה לעשות עלייה,לדעתי הרכב הולך להיות ה-להיט הבא.

פורסם

יש איזה שהם בעיות נפוצות עם הסקודה אוקטביה?

תראו את הקישור הנ"ל

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/128/565.html?ap=16&from_art=2128589&to_art=2128565

חשיפה: תקלה מסתורית במנועי סקודה

כמה עשרות מכוניות מדגם סקודה TSI 1.4 ממתינות במוסכי השירות של היבואן, חלקן קרוב לחודש, עד שהיצרן ימצא פתרון לבעיה של דימום מנוע שהתגלתה בהן. התקלה אמנם אינה מסוכנת, ולא גרמה לתאונות עד כה, אולם היצרן לא הכריז על "קריאה לתיקון" ולא בטוח שנמצא הפתרון המוחלט לבעיה.

פורסם
יש איזה שהם בעיות נפוצות עם הסקודה אוקטביה?

תראו את הקישור הנ"ל

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/128/565.html?ap=16&from_art=2128589&to_art=2128565

חשיפה: תקלה מסתורית במנועי סקודה

כמה עשרות מכוניות מדגם סקודה TSI 1.4 ממתינות במוסכי השירות של היבואן, חלקן קרוב לחודש, עד שהיצרן ימצא פתרון לבעיה של דימום מנוע שהתגלתה בהן. התקלה אמנם אינה מסוכנת, ולא גרמה לתאונות עד כה, אולם היצרן לא הכריז על "קריאה לתיקון" ולא בטוח שנמצא הפתרון המוחלט לבעיה.

אתה מבין שמדובר בכתבה מלפני כמה חודשים, נכון?

נכון לרגע זה, הכל טופל וסודר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...