Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dotech ovation 6 או infinity ref6030cs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי סט של האינפיניטי והמיד שלו נשמע יותר איכותי, כרגע יש לי את הדוטק, מה אתם אומרים?

מה יותר איכותי? איזה מיד באס יותר איכותי?

פורסם

אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות נופת צופים כמו האינפיניטי רפרנס למוראל (ולא משנה איזו סדרה).

הבעיה ברפרנס היא לא במידבאסים - היא בטוויטרים - זוועת עולם שלא נשמעה כדוגמתה מאז פיוניר TS-250 הידוע בכינויו - הסכין היפנית!

המידבאס של הרפרנס מצוייד בתחום מיד נהדר למחירו - אבל תחום הבאס אנמי משהו.

בעוד במוראל זו בדיוק התופעה ההפוכה - מיד אנמי, באס עמוק רך ומלטף - תוסיף לזה טוויטר רך ונעים אבל לא מהיר במיוחד ואתה מקבל חבילה עדיפה בכמה דרגות על הרפרנס.

אם כבר - מידבאס אינפיניטי קאפה + MT12 של מוראל - עכשיו אנחנו מדברים כבר על משהו יותר מעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי יש הרבה אנשים שאתה יכול להיתווכח איתם על הסט של האינפיניטי הזה {לא יודע למה אבל מתים עליו} שעות על גבי שעות והם עדיין יהיו חולים עליו {אני אישית לא}

טל בסופו של של דבר זה האוטו שלך ואתה המאזין העיקרי ויצא לך לישמוע את שני הסטים אצלך באותו אז תחליט לבד מה נישמע לך יותר טוב כל אחד והטעם שלו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אחרי שהיה לי את הסט הזה ואחרי שעברתי מהסט הזה לקומבינציה של המידבאסים שלו וMT22 ולאחר מכן עברתי ישר לאילייט

מצטער - זה סט זוועה! או במיפתא גרמני - זיווה-אה! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואיך אומרים בגרמנית זה כואב?

ziko-f

:-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

שבוע שעבר חבר הרכיב ברכבו ( בהמלצתי ) מערכת מולטימדיה 8026 של קנווד, קומפוננט קדמי של אינפיניטי, רמקולים אחוריים של אינפיניטי ( לא קומפוננט ) , הוא לא הולך להגביר את הרמקולים ברכב, בהמשך הוא כנראה יוסיף מגבר מונו וסאב.

הערב כיוונתי לו את המערכת, מה אני אגיד לכם, שומעים מדהים !!!

אני מכיר את הדעה הרווחת כאן על הטוויטרים החותכים, לדעתי חלק מהאנשים פשוט לא מבינים שהם נותנים הרבה יותר, פשוט צריך לדעת לכוון אותם, עם כיוון נכון מקבלים מהם הרבה יותר מאשר מרמקולים אנמיים אחרים שמסורסים מפס הייצור.

ניסיתי לשמוע רימיקסים שאני אוהב עם סט רמקולים שמאוד מומלץ כאן בד"כ ( לא אגיד את שמו שלא תסקלו אותי) זה היה כל כך מאכזב,,,מסורס .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

אדי,הייתי נשאר בכיף להעביר איתך את המשמרת,אבל יצאתי למיקום שלי(מיקום מתחת לתמונת פרופיל)

לילה טוב.

argon,שומעים מדהים בזכות ה8026 האגדי :-D

בשיפוצים...

פורסם
אמרת אינפיניטי אמרת argon

מזל שאני קיים, אחרת אינפיניטי לא היו קיימים,,,יצא לך אחד טוב ג'וניור :lol:

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

לארגון יש מגברי קאפה של אינפיניטי

סאב קאפה של אינפיניטי

אלו הם מוצרים נהדרים!

אני מדבר על סדרת הרפרנס

והסט הקדמי של ארגון הוא סט מעולה של JBL עם מידבאסים מאוד מאוד מאוד אגרסיביים.

אין קשר בין מה שהולך אצל ארגון לסדרת הרפרנס - זה שני עולמות שונים.

Pioneer TS-X150

פורסם

חוץ מהקומפוננט מסדרת קאפה פרפקט, לא הייתי ממליץ על שום קומפוננט של אינפיניטי. וגם הקאפה פרפקט מתומחר באופן שערורייתי וניתן לרכוש במחיר שלו סטים טובים ממנו בהרבה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נכון, בחנות שבה יש אינטרס מובהק לכיוון מסוים, תקבל חוות דעת אמיתית חסרת פנויות, למוצר שייתן לך בדיוק את מה שאתה מחפש.

מתחדשת*

• תוכן חדש...