Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dotech ovation 6 או infinity ref6030cs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומם, אתה כל כך צודק!

כמו שתלך למוכר ירקות ותשאל אותו איזה ירק הכי טוב.

זה מצחיק כמה שבחנויות ואצל מתקינים שלרוב גם יש סוג של חנות, תמיד ימליצו על מה שהם אוהבים\מכירים\מוכרים במחיר מופרז,

כמו שדרור תמיד ימליץ על DLS, ובצדק. (אל תיעלב)

זה ביזנס אבל זה גם הופך אותך לסוג של תקליט שבור, כל הזמן אותו דבר, אותם המלצות, ואותו הכל.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

בחנות לפחות אתה יודע שאתה עומד מול מוכר, בד"כ בחנויות יש את כל מגוון המוצרים, הוא מרוויח על כל מכירה שהוא יעשה, בין אם זה מוצר X או Y . ברור שיש לו העדפות מסויימות על מוצרים בהם הוא מרוויח עוד כמה אחוזים, אבל השוק היום בעידן האינטרנט וזאפ די גלוי לכולם, המרווחים הצטמצמו.

מתקין יודע שלקוחות שמרכיבים מערכת הם לקוחות חוזרים בד"כ, הוא לא מטומטם לדפוק את הלקוח עם המלצה גרועה, אחרת הלקוח לא יחזור אליו.

אפשר לקבל המלצות על חנות אמינה, אפשר להתרשם בשיחה אם המוכר מקצועי /אמין, אפשר לבקש לראות ולשמוע. אפשר לקבל המלצות מכמה חנויות אם זה התקנה רצינית.

כאן בפורום מציגים את זה כאילו כל החנויות נוכלים ואילו בפורום מקבלים המלצות אמת . ההתרשמות שלי הפוכה, נראה לי שבפורום רב הנסתר על הנגלה, יש כאן לא מעט מתקינים לא מזוהים, בעלי עיניין שממליצים כחברים,,,,זה הרבה פחות אמין ממוכר בחנות, שם לפחות אתה יודע מי עומד מולך, כאן עומדים מולך "חברים" שממליצים לך על מוצר X ואז פונה אליך "חבר" אחר שמזמין אותך להתקין את אותו מוצר " מומלץ " אצלו בעסק .

יענו ישראבלוף או פורם בלוף :-D

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

אם תמצא חנות אחת שמחזיקה את כל המותגים, עזוב הכל, מעל 50%, קיבלתי.

לא קיימת חיה כזו- בעל עסק עובד עם מספר מצומצם של ספקים/סוכנים, הוא לא יכול להתפזר יותר מדי.

כמובן שלפני שקונים רמקול צריך לשמוע אותו, אבל מה שתשמע על הדוגמנית בחנות לא נשמע כמו התוצאה הסופית ברכב.

ההמלצות בפורום מבוססות בעיקר על מה שהחברים קנו, שמעו או חוו מספיק כדי לחוות דעה על המוצר, יחס הכסף לתמורה שהוא נותן ועוד מספר תנאים רלוונטיים. זה שיש עסקנים שמתחזים לחברים רגילים זו בעיה, אבל זה ממש לא נפוץ או מטה את התוצאה המתקבלת בהמלצות על מוצרים כאלו ואחרים.

מתחדשת*

פורסם

כל חנות רצינית מחזיקה את רוב המותגים, אולי לא מלאים גדולים מהכל, להרבה חנויות יש גם אתרי מכירות באינטרנט ואפשר לראות שהם מוכרים כמעט את כל המותגים, למה להם לאבד מכירה על מוצר שמישהו רוצה ?

תן לי חנות שאין לה פיוניר או קנווד או מורל או JVC או JBL או אלפיין או כל מותג מוכר אחר.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

argon- אם ייצא לך לשמוע מה מוכרים אומרים על מוצרים שקיימים להם במלאי ואיך הם משמיצים מוצרים שאין ביכולתם למכור או להרוויח עליהם מספיק- תחווה הלם שיווקי :)

וזה נכון שלא כל המוכרים נוכלים, אבל שוב, כבר היינו בדיון הזה ועל אף שיש מוכרים בודדים שבאמת ובתמים יהיו מקצועיים, רובם הגדול פשוט יכווין אותך למה שהוא יכול למכור לך.

וזה גם נכון שלא צריך להקשיב לכל תגובה שאתה מקבל, ולכן אתה, בתור אחד שרוצה לרכוש משהו, גם צריך לבדוק אם קיבלת המלצה מאדם אובייקטיבי או מאדם בעל אינטרס עסקי. למשל, אם מישהו בפורום המליץ לי על משהו מסוים ושמתי לב בהודעות שלו למגמתיות חריגה כלפי חברה מסוימת, חנות מסוימת או יבואן מסוים- אני אקח את המלצתו בערבון מוגבל. כנ"ל אם אותו אדם הוא חסר ניסיון והמליץ לי על המוצר היחיד שיש לו ניסיון אתו. ועדיין- כשאתה שואל ברבים אתה מקבל מגוון דעות, ולא דעה אחת, ומעבר להמלצה ספציפית למוצר, אתה יכול לקבל רעיונות לדרכי פעולה, כמו להגיע למפגש ולשמוע בעצמך כמה סוגים של קומפוננטים ולהחליט, או אזהרה מפני מוצר מסוים הידוע כבעייתי, או הפניה ליד שנייה אשר יכולה לפתור את בעיית התקציב הדל שלך ועוד כמה רעיונות טובים ששווה בזכותם לשאול בפורום לפני שמגיעים לחנות, הרי בסוף נגיע לחנות, וכנראה שגם אם לא נרצה נשמע את מה שיש למוכר להגיד בעניין, ובמקרים כאלו, כמו כל מקרה אחר בחיינו, ידע זה כוח, ככל שתגיע מוכן יותר תעשה בחירה טובה יותר, ואני אומר את זה בתור אחד שגם היה חסר ניסיון וקנה דברים שהמוכר המליץ עליהם והתבררו כלא טובים (וגם חוויות טובות היו לי עם מוכרים שמאוד דגלו בכך שאנסה ואשמע, אך גם הם, עם כל טוב לבם, לא המליצו לי על משהו שלא יכלו לספק לי).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תריץ חיפוש בזאפ ותראה כמה חנויות מוכרים אותם.

רמקולים מכל סוג שהוא לא מותקנים בחנויות, למעט כמה דוגמניות מוזנחות של ספקים שכבר אבד עליהם הקלח, בד"כ תמצא שם רמקולים 6*9 שגם לא מחוברים למערכת. :-D

מהסיבה שרמקול בדוגמנית ישמע אחרת לגמרי ברכב, אין טעם להשמיע אותם בדוגמנית .

פורסם

אם לא הבנת, כתבתי את זה בציניות. אני ב-100% מסכים עם srool. גם אלה (המעטים) שיתנו לך אפשרות להתנסות ולהקשיב לחלק מהמוצרים, יכוונו אותך למספר מוצרים מצומצם שהם יכולים לספק.

פורסם

זה בסדר כיוונתי את הדוטק מחדש והם מוצלחים מאוד למרות שנורא אהבתי את האינפיניטי

ד"א הדיסק ברדיו לא יוצא לי עד הסוף, יש איזה פיתרון לסדר בעיה כזו? אני כל הזמן נלחם עם הדיסק שייצא וזה מעצבןןןן! תודה רבה לעוזר!!

pioneer 8850 hifonix titan 4 X 175 watt sound strom 850 wat mb quart 350 rms dotech ovation 6 infinity ref6030cs

• תוכן חדש...