Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מרוקן מצבר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו שרייד אוטומט שנת 93. בחצי השנה האחרונה החליפו לי שני מצברי שנפ במסגרת האחריות.

עכשיו המוסכניק שלי אומר שצריך להחליף מצבר בשלישית (עדיין בתוך האחריות). האם זה הגיוני? מה יכול לרוקן מצבר (לא משהו שהשארתי דולק).

איך בודקים את זה?

אם אפשר לפרט את האפשרויות שיכולות לגרום לריקון מצבר אודה לכם.

פורסם

מנורה קבועה שדולקת באוטו(תא מטען למשל), רדיו דולק קבוע, אלטרנטור שאינו מטעין

פורסם

מנורה שדולקת קבוע, גם אם היא בהספק של 5 וואט מרוקנת את המצבר תוך לילה אחד. וגם רדיו.

אצלך כנראה הטעינה של האלטרנטור גבולית, כלומר יש טעינה אבל נמוכה, המצבר לא נטען במלאו במהלך הנסיעה ולאחר תקופה קצרה מגיע למצב של חוסר יכולת להניע את האוטו.

סע לחשמלאי רכב ובקש לבדוק טעינה.

פורסם

גם מצברים תקולים VOLTA לדוגמה לפי דעתי ומהניסיון שאני עברתי איתם זה פשוט היה סיוט , מצברים דפוקים 2 שפשוט נדפקו לי זה אחר זה ,

עברתי לBOSCH ובלי עין הרע טפו טפו

המלצה חמה חמה חמה על המצבר הזה

החלפתי אצל רון יש לו מחירים טובים

• תוכן חדש...