Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחלתי את תהליך הוצאת המנוע מהרכב לצורך החלפת קאמשפט וכוסיות (האוטו התחיל ממש לזייף, פעם טורים איטיים ופעם מהירים) על הדרך אבצע שיפוץ והשחזת ראש, החלפת בוכנות, חריטת צילינדרים ,חריטת קרנק,החלפת רינגים , לאגרים וכל הסלט. הייתי במת"ם, סדנא לסוג העבודות הנ"ל בתל-אביב, ליד המדביק. הלכתי לרחרח ולשמוע מחירים. האם מישהו מכיר את בעל המקצוע (יוסי-שהתגלה כחביב, סבלני ונחמד ואוהב להסביר ). האם יש בתל אביב מישהו אחר מומלץ וסבלני?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

אני ממליץ על משה מ"חץ מנוע" ברחוב האורגים באזור התעשייה חולון (בחניון אחרי תחנת הדלק ימינה) איש טוב המדבר בגובה העיניים,מחירים זולים יחסית ועבודה מקצועית מאד(ניסיון של עשרות שנים).טלפון:03-5502507

פורסם

תגיד, לא עשית אוברול לפני שנה/שנתיים?

איך כ"כ מהר שוב?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מיכאל ראשים, יושב ביצחק שדה בתל אביב, אחד הטובים בתחום.

ברזני, הכי טוב שאני מכיר, אני עשיתי אצלו בזמנו.אפילו אמר לי להביא כל חלק שאני רוצה לנקות לאמבטיה עם החומר.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
תגיד, לא עשית אוברול לפני שנה/שנתיים?

איך כ"כ מהר שוב?

הקאמשפט נשחק. אם אני כבר פותח מנוע אני מעלים את המדרגה בחריטה, שם בוכנות אוברסייז וכו'. הפעם אני עושה הכל ולבד. מה גם שהמנוע מנפח.

פורסם

האחים שחר מבני ברק שני אחים מבוגרים עבודה טובה סבלנים מאוד.עזרו לי גםברים שהיה צריך חרט רגיל לא של מנועים

וגם התאמות של מיסבים לטלטל של פורד פרפקט [יש שם מיסב שיצוק ביחד אם הטלטל והוא החליף למיסבים רגילים]

מניסיון של כמה מנועים יש לו עבודה טובה

פורסם
מת"מ מיושנים, מכונות ישנות מאד בלגן חוסר סדר לא ממליץ

קיבלתי פעם הצעת מחיר ממש גבוהה ממנו ואם תרצה לשלוח את המנוע לרמאללה כל החריטות של ראש בלוק וקראנק (לא מגיע ל1000K) דבר איתי ב0502102004

יש לי מיסבי קרנק וטלטל וסט סטמים מלא במחיר שתחייך הרבה זמן

פורסם

תודה אסף , אני אצור איתך קשר לאחר החריטה, אני בהחלט צריך חלקים (למה אתה לא מקבל ה"פ?). ולמה לי לשלוח את הבלוק לראמאללה?? אני בכלל אקבל אותו בחזרה?

היום פירקנו (נדב NADAVMOBILE ואני-המון תודה לנדב שעזר לי, בלעדיו אני חצי בנאדם) את הראש ונדב ניתק את המנוע מהגיר. אני צריך עצה כיצד לחלץ את המנוע מתא מהמנוע באמצעים דלים, בהתחשב שעוד לא הפרדנו את המנוע מהגיר ואנחנו לא רוצים לגרום נזק לציר של הגיר. לגבי בעלי המקצוע, תודה עבור העצות, אבקר אולי מחר את ברזני.

כאן רואים את נדב יושב בתוך המנוע ומפרק את הברגים שמחברים את המנוע לגיר.

25014781.jpg

פורסם

תודה, רק מחישוב שעשינו, הרמה עם מוט לא תיתן לנו מספיק מעבר מעל הגריל. המנוע יושב די עמוק בפנים.אנחנו אנשים נמוכים.

חשבתי אולי לפרק את הקרטר, ואז...

• תוכן חדש...