Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש להוריי טויוטה קורולה 2007 ואחד הפאנלים נשבר.

במוסך אמרו לאבא שלי שאי אפשר להחליף רק את החלק שנשבר וצריך להחליף את כל הקונסולה.

זה לא נראה לי הגיוני, האם אני טועה או שבאמת אין אפשרות להחליף את החלק השבור בלבד(מופיע בתמונות המצורפות).

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום חלק דומה

מישהו יודע מה שם הפאנל הספציפי הזה?

IMG_0322_1.jpg

IMG_0323.JPG

פורסם

התמונה שצילמת לא ממש נותן אינפורמציה. מה זה חלק הזה מגירה? או פאנל ליופי?

בכל אופן אני מאמין שאפשר להחליף אין דבר כזה צריך את כול הקונסולה. תגיש לפירוקיות עם רכב כזה ותבש ממנו לפרק לך את החלק הרצוי. אני מאמין שזה גם לא יקר

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

החלקים האלה באנגלית נקראים BEZEL בדרך כלל

או במילים אחרות חופה...

אתה מחפש חופה של רדיו? תחפש באיביי radio bezel

במקרה הזה מדובר בתא אחסון שנמצא מעל המאפרה של הרכב ואם הציר נשבר שם אז אתה צריך להחליף את כל החלק או לגשת לאומן פיבר שיבנה לך מחדש - אבל זה עלול להיות יותר יקר ברוב המקרים.

לגשת לפירוקית זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כי בחברה עצמה - ישחטו אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אין ברירה אלא להחליף את כל הפנל. אין חלקים בנפרד.

מומלץ לחפש בפירוקיות , שם זול יותר.

אני יודע שאתה עובד בטויוטה, אבל לא הייתי קובע את זה. הרבה פעמים ניתן להזמין רק רכיבים ממכלול ולא את המכלול קומפלט.

פותח השרשור - גם אני חושב שיהיה הכי נכון לגשת לפירוקייה ולרכוש פאנל או מכסה חדש (תלוי מה נשבר). אם לא אתה יכול להעביר לי בה"פ את מספר השלדה של הרכב שלכם ואני אמצא לך את המק"ט המתאים ואולי תוכל להזמינו מחו"ל בעלות נמוכה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
החלקים האלה באנגלית נקראים BEZEL בדרך כלל

או במילים אחרות חופה...

אתה מחפש חופה של רדיו? תחפש באיביי radio bezel

במקרה הזה מדובר בתא אחסון שנמצא מעל המאפרה של הרכב ואם הציר נשבר שם אז אתה צריך להחליף את כל החלק או לגשת לאומן פיבר שיבנה לך מחדש - אבל זה עלול להיות יותר יקר ברוב המקרים.

לגשת לפירוקית זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כי בחברה עצמה - ישחטו אותך.

זה בדיוק המקרה

תודה לכולם אני אלך לפירוקיות, דרך אגב איפה יש פירוקיות באזור המרכז?

פורסם
אני יודע שאתה עובד בטויוטה, אבל לא הייתי קובע את זה. הרבה פעמים ניתן להזמין רק רכיבים ממכלול ולא את המכלול קומפלט.

פותח השרשור - גם אני חושב שיהיה הכי נכון לגשת לפירוקייה ולרכוש פאנל או מכסה חדש (תלוי מה נשבר). אם לא אתה יכול להעביר לי בה"פ את מספר השלדה של הרכב שלכם ואני אמצא לך את המק"ט המתאים ואולי תוכל להזמינו מחו"ל בעלות נמוכה יותר.

איתמר.

אשמח ללמוד מהיכן אפשר להשיג רק את הפנל.:?:

תודה מראש.

פורסם

הציר היה שבור בקורולה שהיתה אצלנו, ולאחר בירורים הדבקנו מבפנים פנל אלומיניום מכופף. התיקון עבד יפה כמה שנים, וכשהדלתית היתה סגורה לא ניתן היה להבחין בתיקון.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אם חלקי הפלסטיקה שם שלמים כולל התושבות של הציר - ללכת לפרזל שיבנה לך ציר חליפי ולנסות להשחיל אותו לתוך התושבות עלול להיות פתרון זול ויעיל

שווה לנסות

אם פאנל חדש עולה 1400 ש"ח גם מפירוקית אתה תיאלץ להיפרד מכמה מאות שקלים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...