Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה זה בא - מחיר דלק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לשמיעת הקטע - דידי לוקאלי.

האמת שאחרי ששומעים את השיחה הזו זה עוד יותר מעצבן.

לא יודע מה איתכם, אבל אני פשוט בעצבים מהנושא הזה וזה לא

מצליח לעזוב אותי.

איך אנחנו שותקים כל הזמן? איך מצליחים ל*יין אותנו כל פעם מחדש עם

עוד מס, ועוד העלאה, ואנחנו סותמים את הפה ומשלמים.

פורסם

מדינת ישראל היא מדינה גזענית, אתה מקבל יחס שתלוי בדת שלך: אם אתה יהודי אתה מקבל קצבאות וכו, אם אתה ערבי אתה מקבל תשתיות מוזנחות, אם אתה חילוני אתה לא מקבל כלום.

כמו כן מדינת ישראל היא עדיין לא מדינה מפותחת, כל בעיה בתשתיות לוקחת עשרות שנים עד שמטפלים בה ראה מקרה תשתיות המים, החשמל, תחבורה ציבורית (%3 נוסעים מבחירה, השאר כי אין להם ברירה), רכבת, תשתיות הכבישים בארץ, נדלן ובהחלט סביר להניח שפיספסתי עוד דברים

אז למחות לממשלה על יקור של 40 אגורות בדלק?

פורסם

המינימום שמצופה ממי שפותח עצומה זה לדעת לכתוב.

את העצומה הזאת פתחו ערסים מכיתה ח'? :lol:

אם לא נעצור תעליה נגיע למצב שהדלק יעלה איזה 10 ש"ח לליטר

really? :lol:

זה נשמע כמו משפט רציני?

תעליה?

איזה 10 ש"ח לליטר?

חייבים להוריד תמס בלו?

V5

פורסם
מדינת ישראל היא מדינה גזענית, אתה מקבל יחס שתלוי בדת שלך: אם אתה יהודי אתה מקבל קצבאות וכו, אם אתה ערבי אתה מקבל תשתיות מוזנחות, אם אתה חילוני אתה לא מקבל כלום.

כמו כן מדינת ישראל היא עדיין לא מדינה מפותחת, כל בעיה בתשתיות לוקחת עשרות שנים עד שמטפלים בה ראה מקרה תשתיות המים, החשמל, תחבורה ציבורית (%3 נוסעים מבחירה, השאר כי אין להם ברירה), רכבת, תשתיות הכבישים בארץ, נדלן ובהחלט סביר להניח שפיספסתי עוד דברים

אז למחות לממשלה על יקור של 40 אגורות בדלק?

אצלי לפחות והרושם שמתקבל מהסביבה הוא שהגיע הזמן להראות ש"לא מתעסקים עם האזרח הקטן" ולא נקבל כל גזירה שיפילו מלמעלה.

זה כבר לא עניין של כסף, הייקור של הדלק זה הקש ששבר את גב הגמל ורק מהווה טריגר להתחיל לפעול. (בנושא זה ונושאים אחרים)

אני חושב שברגע שנעשה כאן איזשהיא הפגנה צרכנית רצינית אנחנו נשבור איזשהוא מחסום פסיכולוגי שקיים אצלנו וזה ייפתח את הדלת וייתן מוטיבציה לתקוף נושאים נוספים כגון אלה שציינת.

איך אמרו דידי ושרון גל, הישראלים לא פרייארים אבל גם הפרייארים הכי גדולים!

הגיע הזמן לשנות זאת.

פורסם

הבעיה היא שלמעמד הביניים אין קשר לעשירון העליון, וכרגע, רק להם יש את הכוח להזיז משהו.

לכן אני תולה תקוות בדידי הררי - אמנם אני לא יודע מה מצבו הכלכלי אבל הוא דמות ציבורית שלדעתי יכולה להזיז משהו.

המדינה הזאת מנוהלת ע"י קשרים, מגלים את זה בצבא ואז כשמשתחררים מבינים שכל המדינה מתנהלת ככה.

ranll - בהצלחה עם השינוי.

Bimmer

פורסם

שאם לא נתעורר, בקרוב לא יהיה מעמד ביניים להשתייך אליו.

כל שבוע עוד 50-100 שקל חדשים נלקחים כל חודש, בנוסף לכל המיסים שאנו משלמים עד לאותו .

עוד כמה שבועות כאלה ונגמר מעמד הביניים, גם המעמד הזה יצטרך לשמור כל שקל בשביל להצליח לשרוד את החודש.

פורסם
נראה לך הגיוני להחזיק רכב רק כדי לנסוע בו פעם - פעמיים בשבוע כי אין תחבורה ציבורית בשישי ושבת?

כנראה בארץ שאתה חיי בה הביטוח, הטיפולים והטסט חינם.

או שמחזיקים רכב ומשתמשים בו כדי להצדיק את עצם החזקתו או שעושים תחבורה ציבורית נורמלית.

בוודאי. ביטוח וטסט עלויות קבועות. טיפולים ודלק עלויות משתנות. אם ניתן לחסוך בעלויות משתנות על ידי שילוב רכב/תחבורה ציבורית או כל שילוב אחר אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה. ברכב משתמשים מתי שאין ברירה.

quote=YoavK;2804814]מה שעוד יותר מרגיז זה שמר דנקנר מקבל פטור מהמס הזה

הנה הקטע מאתמול על עליית מחירי הדלק

מה שעוד יותר מרגיז אותי זה התקשורת הלא מקצועית שלנו שרק מחפשת כותרות פיצוציות. ישירות מ-ynet:

דלק מיוחד המשמש לתעשיית המלט (לא כדלק,), הנקרא פטקוק.

החרגת הדלק נעשתה לפי המלצת המשרד להגנת הסביבה, שטען כי אין להתייחס אל החומר הזה כאל דלק, מאחר שהוא נספג בהכנת המלט ולא מזהם את הסביבה.

מדובר בדלק המשמש להכנת מלט. רכיב כימי בכנת מלט ותו לא. העיקר לעשות רעש ולגרום להתלהמות.

פורסם
ואני מחזיר אותכם שוב להצעה היחידה ההגיונית שעלתה כאן, וזה לגייס כוח פוליטי ולוביסטים,

כי כמו שזה עובד עבור נוחי דנקנר, זה יכול לעבוד עבורנו.

כמובן שאם זה ישולב עם הפגנות ומחאות זה יהיה עוד יותר טוב.

לדעתי צריך להקים פה פשוט מפלגה שתיקרא "מפלגת מעמד הביניים" שתייצג רק את מעמד הביניים ותדחף לשיפור האינטרסים שלו במדינה... אנחנו עדיין רוב הציבור במדינה המוזרה הזאת. פשוט נמצא מישהו שמתאים לרוץ לראשות ממשלה (מישהו מייצג בשבילנו אבל עדיין אחד שיתקבל בתור ראש ממשלה, סוג של רמטכ"ל לשעבר שיסכים או משהו כזה...) ונודיע על מצע מעמד הביניים שיכלול בעיקר.... well... עקרונות שידאגו לנו, הורדת מיסים, קיצוץ\ביטול קיצבאות לחרדים (אני דתי עם כיפה סרוגה ואין לי בעיה עם הדת אבל אני נגד אורח החיים של הזרם החרדי, לא כתוב בשום מקום ביהדות שאדם שלומד תורה לא צריך לעבוד ולפרנס את משפחתו...), קיצוץ\ביטול קצבאות ילדים (יש לי 4 אבל לא מעניין אותי, מי שמביא ילדים צריך לדאוג להם ולא להסתמך על המדינה...), שיפור מערכת החוק (יותר שוטרים, יותר חוק, פחות פשע ופחות קומבינות מאחורי הגב שלנו...), שיפור מערכת החינוך, בלי משפחות משפיעות, בלי לוביסטים, בלי חברי מרכז ששייכים לועדים חזקים ובלי כלום. כווווווולם, כל השפויים יצביעו למפלגה הזו ונגמר הסיפור. נשמע הזוי בטח, אבל לדעתי עד שלא יקרה משהו כזה אנחנו נמשיך לתת את קולנו היקר למי שלא באמת דואג (אני הצבעתי ביבי מה קיבלתי, ולא שזה היה משנה אם הייתי מצביע לקדימה או לעבודה והם היו בשלטון... כולם זה אותו הסוג, שכחו מאיפה הם באו ושכחו אותנו, פשוט מאוד...)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
... לא שזה היה משנה אם הייתי מצביע לקדימה או לעבודה והם היו בשלטון... כולם זה אותו הסוג, שכחו מאיפה הם באו ושכחו אותנו, פשוט מאוד...)

+1.

מסכים.

Bimmer

פורסם
אולי הם נחשפים למידע ורואים דברים שאנחנו לא רואים.

שמע למרות שאני נשמע כל הזמן כתקליט חוזר של "כל הזמן דופקים אותנו", למרות זאת אני לא מטומטם, אני אמנם גם לא כלכלן אבל יש לי מושג כלשהו ואני מבין שמצבנו לא כזה גרוע כלפי חוץ בתור מדינה בעוד שהרבה ממדינות אירופה בצרות ולארה"ב הבלתי מוגבלת יש בעצם חובות של יותר מ 1000 מיליארד דולר... אבל למרות הכל אני עדיין חושב שיש כאן המון מקום לשיפור, המון... לדעתי צריך כוח חדש כי עם שיש כרגע פשוט אי אפשר לשנות כלום, כי כולם למעלה כבר קבורים עמוק בסמטאות הפוליטיות שלהם וחייבים טובות ל 1000 חברי מרכז ול 500 בעלי הון ול 200 רבנים... צריך פשוט משהו חדש שייצג אותנו, לשם שינוי...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין. חייבים לשפר המון דברים בארץ, אבל לא צריך לעשות טרגדיה יוונית מכל דבר. הנוסעה השנתית הממוצעת בארץ עומדת על 16,700 ק"מ. (ישירות מאתר הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה). רכב פרטי ממוצע צורך 1:10 בנסיעה משולבת. מדובר בתוספת שנתית של 334 ש"ח.

כן, מחירי הדלק גבוהים. כן, המדינה בוחרת בפיתרון הקל ביותר שפוגע ברוב שכבות האוכלוסיה במקום להתעמת בגופים הבזבזנים ולדרוש מהם להתייעל. כן, הרבה אנשים תלויים ברכב על בסיס יומיומי, תחבורה ציבורית מחורבנת ונמצאת בפיגור של שנים אחרי רוב מדינות העולם. הבעיה שאנחנו הישראלים יודעים להתלהם רק על הדברים הקטנים במקום להפגין נגד הבעיות האמיתיות במדינה כגון פשע, תרבות האלימות, ציבור גדל של פרזיטים, מסתננים ועוד המון דברים. 334 ש"ח תוספת בשנה זה לא מה שיהרוג אתכם. המסתנן מאפריקה שלא מצא עבודה ורוצה את הארנק שלכם ייתכן מאד שכן.

פורסם

שורה תחתונה שלי יחימוביץ' סיכמה את זה הכי יפה במיני "ראיון" שהיה שם אצל דידי הררי, בסופו של דבר הציבור הישראלי תמיד יבחר במפלגות של ביטחון וזה עיקר הבעיה כאן. שאם נציב מפלגה שתלחם על האזרח הקטן מול מפלגה של גנרלים ורמטכלים המפלגה הביטחונית תיבחר לפני המפלגה השניה בגלל התפיסת עולם המוטעית של הישראלים. כנראה שבקצב הזה לא ישאר מעמד ביניים אלא עשירים מאוד, ועניים. ביבי כביכול מוריד מיסים ישירים כמו מס הכנסה וכדו' כדי להראות שהיו כן בא לקראת כולם אבל מי שנהנה מההורדות האלו זה העשירים באמת כי גם בעל עסק ממעמד הביינים לא זוכה להנות מהם, אבל מאידך צריך למלא חור בתקציב אז חייביםן לתת מיסוי עקיף אחר. והכי הרגיז אותי זה יו"ר ועדת הכספים שאומר שהענין הזה דפוק (העלאת מחירי הדלקים), אבל הוא הצביע בעד בגלל אי אילו הסכמים שיש לו עם ביבי - ממשלה של בובות חסרי עמוד שידרה)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...