Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפתח בזה שאני לא ערס... אני גם לא ילדון שרק קיבל רשיון...

אני פשוט בחור בן 27 עם פיוז קצר (לצערי) על הכביש.

היום בבוקר יצאתי מהבית עם חברתי לכיוון העבודה,

נסעתי בכביש הכיכרות בראשון לציון מי שמכיר, כביש עירוני עם אתרי בניה סביבו,

בלי מדרכות ובלי הולכי רגל אשר בסופו יש עבודות שיפוץ עם כל מיני

חורים ומהמורות בכביש אז אני נוסע שם ממש לאט, בכל זאת, לא נעים מהמורות וחורים

על קופרה מונמכת...

בכל מקרה, מאחורי מגיע במהירות בחור בפיז'ו 206, נצמד אליי, מהבהב לי עם האורות,

מצפצף, ואני על 30 קמ"ש לכולה קטע כביש של 20 מטר בערך.

בסופו של הקטע יש מין עיקול שמוביל לכביש מהיר יחסית של 3 נתיבים,

אז לאחר העיקול שיכולתי קצת להאיץ, הנהג של הפיז'ו עוקף אותי ונוסע במקביל אליי

ונותן לי מבט של "איך אתה נוהג יא כוסית?!" ומתחיל להאיץ.

בגלל שכבר הייתי מחומם עליו נתתי לו להאיץ וניסיתי להשאר מקביל אליו באמצעות גז עדין,

ואחרי כמה עשרות מטרים שנסענו במקביל וגרמתי לו לחשוב שהנה הוא עוקף אותי,

הורדתי הילוך וברחתי לו עד שהוא הפך לנקודה קטנה במראה שלי.

ואם חברה שלי לא היתה נלחצת, הייתי ממשיך עוד ועוד.

עכשיו, אני יודע שהתנהגתי כמו אידיוט שהאצתי לו ככה בפנים רק כדי "להראות לו מה זה"

אבל זה פשוט חזק ממני. אני יודע שזה בטח לא עשה עליו רושם אבל באותו רגע כל מה שרציתי

זה לגרום לא להתבאס על צורת הנהיגה שלו.

שוב, אני לא ילדון ואני נוהג רגוע מאד בד"כ, פשוט יש מקרים כאלה שמטריפים אותי.

האם מישהו מכיר את ההרגשה הזאת ויכול לתת לי טיפים איך לנסות להמנע מזה?

איך מתגברים על זה?

איך אתם עושים את זה???

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך לא לקחת ללב מכול טמבל שיש בכביש (ויש הרבה כאלו לצערי)

זה פשוט לא שווה את זה.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קשה לי להגיד שאני לא מבין אותך, אבל ב'תכלס מספיקה רק פעם אחת שבה אתה מוריד הילוך והוא הופך לנקודה קטנה במראה שלך ובדיוק צץ איזה משהו בכביש כמו חתול, או רוכב קטנוע או איזה ילד, ואתה בדיוק בשוונג עם האוטו ולך תדע איפה זה נגמר.

ממליץ לך בפעם הבאה שדבר כזה קורה (וזה יקרה, כי יש הרבה ילדים שמתלהבים מהגרוטאה שלהם ברגע שרואים רכב ספורטיבי מולם) פשוט לסמן לו עם היד איזושהי תנועה, או אם אתה ממש מרגיש צורך אז תצעק לו במה אמא שלו באמת עובדת ועבור הלאה.

לא שווה להיכנס לפינות בגלל מצבים כאלה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אל תעניש את עצמך בגלל טיפשות של אחרים.

(כל פעם שאתה מרגיש שהג'ננה עומדת לחזור - תיזכר במשפט הזה. נהיגה רגועה ששמה "קצוץ" על המופרעים מסביב הרבה יותר נעימה.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא שווה את זה ...

בדיוק כמו שאמרת - " אני לא ערס או איזה ילד שהוציא רשיון"

לצערנו הכביש מלא בנהגים שלא ראויים לנהוג במכוניות לונה פארק וזו התוצאה.

שלב את זה עם קוצר רוח והתנהגות ישראלית בורטלית ואתה מקבל משוואה של מוות.

אני ממליץ לך בחום לא להתפתות לשטן ברגעים כאלו...

אני פשוט מגביר את הרדיו עד השמיים , מקפל את המראה, סוגר את החלונות ומקלל את הפושע עד השמיים...

זה משחרר, לא מסוכן והכי חשוב שומר עליך בחיים....

לעולם אין לדעת איזה פסיכופט הנהג הזה יהיה - אולי בצומת הבאה הוא יעצור ויוציא רובה \ סכין ... וההמשך ידוע...

סע רגוע צפצף על העולם..

נסיעה בטוחה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

מדהים שאתה מעלה את זה עכשיו , אתמול חבר הכי טוב שלי סיפר לי מה קרה לו בשעות הערב , הוא חתך איזה רכב בטעות מבלי לשים לב , לא בצורה קיצונית מידי אבל הנהג השני היה צריך ללחוץ על דוושת הברקס, אז הנהג השני פשוט מדליק אורות גבוהים ונוסע אחרי חבר שלי ,

חבר שלי חוזר לנתיב הימני והחולה נפש הזה גם הולך לנתיב הימני וממשיך עם אורות גבוהים , חבר שלי שכבר מתעצבן כי הנהג השני מסנוור אותו ומסכן אותו , מוציא את היד מהחלון ונותן לו אצבע משולשת , עכשיו הקטע הבא אמיתי לגמריי

הנהג השני מאיץ את הרכב נעמד במקביל לחבר שלי ופשוט צועק כמו מטורף דופק על ההגה עם הידיים תופס את הראש , חבר שלי קולט אותו ולא יודע אם לצחוק או לבכות , הרי מדובר פה על בן אדם דפוק בראש

טוב אז חבר שלי קצת הגזים ועשה כאילו הוא בא להיכנס לנהג השני לנתיב , בנקודה הזאת כבר הבן אדם התחרפן , הוא הוריד מהמהירות נסע מאחורי חבר שלי ונצמד לו לישבן בצורה כבר מסוכנת

חבר שלי מגיע למהירות 140 קמ"ש והבן אדם ממשיך להיצמד אליו לא עוזב אותו , אז חבר שלי שיש לו בני דודים מפוקפקים כבר מרים טלפונים על מנת שיהיו בהיכון אם הבן אדם הזה הולך לעקוב אחריו , בסוף במחלף רעננה צפון חבר שלי ירד והבחור הזה המשיך

אין ספק שברגע הזה הדבר הכי מתוק שיכל לקרות זה שחבר שלי רפי היה שוטר ופשוט על 140 מוציא לבחור מאחוריו צקלקה כחולה נוצצת , ואז הייתי רוצה לראות את הפרצוף של המשוגע הזה

פורסם
ונותן לי מבט של "איך אתה נוהג יא כוסית?!" ומתחיל להאיץ.

?

הפירוש של המבט הוא שלך בלבד.

עוברים את גיל 30.

1+ אבל...

הרצון להראות לשני מאיפוא הדג משתין מדגדג בכל גיל .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הפירוש של המבט הוא שלך בלבד.

אז מה לדעתך הפירוש האמיתי של המבט שלו...? :)

צודקים במאה אחוז. זה לא שווה את זה.

אבל הכל טוב ויפה כשאנחנו יושבים ברוגע מול המחשב.

על הכביש כשיש חרייאת שנצמד לנו לתחת או נדחף לנתיב כדי לעקוף פקק,

קצת יותר קשה לאמץ את התפיסה הזאת בזמן אמת...

פורסם

תישאר עסוק בדברים אחרים בנהיגה - בחירה של עמדה נכונה בתוך הנתיב, סימון נכון, שמירת מרחק, קו נכון . הכל כדי להוריד את הראש מהמחשבה על הנהגים האחרים. לא ניתן לחנך נהגים אחרים - זה עלול להסתיים מאוד לא טוב כפי שרמזו לך. תמצא את הדרך שלך לנהוג רגוע

פורסם

מוותרים וכשהוא עוקף, מתעלמים.

אם קופץ לך הפיוז ואתה מתחיל במירוץ מטורף בשטח עירוני ושואל אחר כך אותנו "איך מתגברים"?

תשובתי, רד מהכביש. אתה לא יותר גרוע מהנהג האחר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תאט. תמשיך לנהוג רגוע וכמנהגך.

תסתכל עליו מתעצבן במראה האחרוית שלך ותחשוב כמה הוא אידיוט. בדרך כלל זה יעצבן אותו והוא יעקוף אותך ויסע לדרכו.

אם הוא מסנוור אותך, תסתכל קדימה ולא במראה או אם הוא בא מהצד, תסתיר את מראת הצד כף ידך השמאלית.

אין מה להתעצבן עליהם ובטח לא לנסות לשחק איתם את המשחק שלהם, כי באמת שאין לדעת לאן זה יכול להתדרד. הטיפול הכי טוב זה ניתוק מגע והמשך התנהגות רגילה. במקום להתעצבן תפנה את המשאבים שלך בכיוון חיובי, תחייך ותמשיך כרגיל. חבל על הדלק ששרפת בקיק דאון ההוא. הרי בארץ, גם אם הראת לו כבר מאיפה משתין הדג, אתה תתבאס לראות אותו שוב ברמזור הבא :)

אני גם לא טלית שכולה תכלת כי קשה לשלוט ברגשות שלך באופן מוחלט. בדרך כלל אני מתעלם, מקסימום מקלל קצת בלב.

המצב היחיד שבו אני נשבר זה כאשר אני נוסע מאחורי נהג שלא קשור לסביבתו - כלומר נתיב ימני פנוי, בנתיב השמאלי בנסיון לעקוף. אני שומר מרחק ולא מהבהב באורות - סבלני. אבל בדרך כלל מתנחלי השמאל לא מבינים שהם מעכבים לחינם, אז כעבור פרק זמן סביר אני נאלץ כדבריך "להוריד הילוך" ולעקוף אותם

וגם עברתי את גיל 30 8)

יואב

יואב :arrow:

פורסם
הרי בארץ, גם אם הראת לו כבר מאיפה משתין הדג, אתה תתבאס לראות אותו שוב ברמזור הבא :)

הוא אכן היה שם... :)

אם קופץ לך הפיוז ואתה מתחיל במירוץ מטורף בשטח עירוני ושואל אחר כך אותנו "איך מתגברים"?

תשובתי, רד מהכביש. אתה לא יותר גרוע מהנהג האחר.

אני חושב שנסחפת קצת...

לא היה פה שום "מירוץ מטורף" בשטח עירוני,

כמו שציינתי זה איזור בלי מדרכות ובלי בתים, כביש מהיר של 3 נתיבים.

ברור שאם זה היה שטח מאוכלס הייתי מגיב אחרת.

פורסם

להאיץ זה לכוסיות.

תעצור אותו בצד ותן לו מכות.

אישית, כל שנה שעוברת אני מרגיש הרבה יותר רגוע ופחות דברים מזיזים לי על הכביש.

כנראה עניין של זמן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לי קורה כמעט מדי את אותו הסיפור: אינני נוהג לדהור עד הרמזור האדום ואז לעצור בחריקת צמיגים ברגע האחרון, אלה להעיט עוד מרחוק ולתת לרכב לגלוש בשקט על החשמל. ואז בכל פעם איזו חוכמולוג פשוט חייב להדחף לפניי ולהרוס לי את התענוג. בד"כ אני מקבל את הדברים בהבנה כי כרי חייו של אותו חוכמולוג מילא קשים עם רמת המשכל שכזה, ואינני מתרגש. אך לפני שבועיים מישהי בסריון ליסינג בצומת מסובים בעליה לכביש 4 נדחפה לי לפני הרמזור האדום לא רק ברגע האחרון אלה גם בגסות יצאת דופן תוך כמעט פגיעה ברכבי. ואז נשרפו לי הפיוזים. ברגע שהמזור התחלף לירוק נתתי קיק דאון עקפתי אותה מימין אומנם בצורה בטוחה אך בגסות לא פחותה, והגברת כנראה הייתה פשוט המומה. אז גם לקראת גיל 40 ישנם הרגעים של איבוד עשתונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...