Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב50K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב 4/5 דלתות בסביבות 50K סדר עדיפויות שלי הוא:

אמינות

נוחות

יציבות

יופי

ןשתהיה לפחות שנת 99

חשבתי על סקודה אוקטביה 1.6 או מזדה 323 מליסינג.

שווה בכלל לקנות מליסינג?? אני לא ממש יודע איך לבדוק מכוניות והם נותנים שנה אחריות. וזה מה שמושך אותי לקנות מליסינג.

אז תנו לי הצעות בבקשה.

פורסם

מצאתי כריזמה 99' גיר רגיל. 45K שקל. יד ראשונה.

לפני כל הבדיקות הייתי רוצה לדעת על הרכב מבחינת אמינות ויציבות על הכביש.

ועוד נתונים אם אפשר.

בעל הרכב הוא חבר של דוד שלי.

פורסם

אני לא חושב שתוכל למצוא לאנטיס במחיר של 50K מליסינג, הם לא מחזיקים (99% מהם) רכבים משנת 99-00. ואלו מ01 יעלו 65 בערך. אולי מהשכרה תצליח למצוא, ליסינג אני בספק.

תנסה למצוא מגאן ידנית, אולי תרד מעט בשנתון (אינני יודע מה המחירון של 99 אבל אני מניח שהוא מעל 50) אבל תקבל תמורה לא רעה.

לגבי הכריזמה תריץ חיפוש תמצא מידע.

לא רשמת מה גודל הרכב הנחוץ. אם מדובר בקטנות המצב טוב בהרבה, אם משפחתיות תצטרך להתפשר מעט על השנתון או לחילופין (אופציה פחות מומלצת) ללכת על קוראנית כל שהיא.

גיא.

פורסם

אני יכול לקנות גם רכב שנת 98 אם הוא שווה..

בקשר ללאנטיס התכוונתי שזה רכב מחברת אוויס. חשבתי שקוראים להם ליסינג :roll:

אז מה זה ליסינג?

קוריאנית אני לא רוצה..

הרכב צריך להיות כמה שיותר גדול אבל לא יותר קטן מלאנטיס.

הרצתי חיפוש בקשר לכריזמה ומצאתי רק בחור שאומר שכיף לנהוג בה אבל לא ראה לי שהוא נהג בהרבה רכבים. ואחד שרצה לשפר אותה וצחקו עליו. אין ממש מידע שעוזר לי.

אשמח עם מישהו יתן מידע על הכריזמה כי הרכב מאד שמור..

עבר גם טסט אתמול, לא שזה מה שמושך אותי אבל זה עוד יתרון.

• תוכן חדש...