Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צינור דלק גמיש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני צריך להחליף צינור דלק גמיש למליבו 78- מקדימה באזור המנוע וגם הצינור הצמוד למיכל הדלק.

חוץ מניתוק המצבר, יש דבר נוסף שצריך לעשות? כמו שחרור לחץ? (שראיתי באחד השרשורים שרשמו). אני מעוניין לנתקו, לחתוך חלק קטן ע"מ לקחת מידה ולנסות לחברו עד להבאת חדש.

... זה בינתיים ע"מ שהרכב יזוז מעט ושאתחיל את העבודה עליו.

תודה לעונים

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

לא מכיר את המאליבו אז אני אענה בצורה כללית.

בעיקרון לא צריך לנתק שום דבר. כאשר הרכב לא מונע אין לחץ במערכת. תנתק, יזרום טיפה ויפסיק.

זה שונה במה שקשור למיכל הדלק. אם תנתק צינור יציאה הדלק יעשה את הדבר הכי צפוי: יזרום ויזרום עד שכל הדלק במיכל ישפך...אז תכין מראש סוג של פקק מתאים, וכאשר אתה מנתק את הצינור תסתום את החור עד להרכבת הצינור החדש.

אם אין משהו מיוחד ברכב זו כל התורה על רגל אחת.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה!

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

צינור דלק גמיש זה לא דבר יקר וגם תמיד עדיף שתיהיה לך חתיכה ספייר.

קונים צינור דלק באורך של כ 2 מ' ומחליפים לאט את כל הצינורות הגמישים.

לא צריך לחכות יותר מידיי חותכים את הישן מרכיבים חדש לוקחים מידה כשהצינור השלם מורכב חותכים ומחברים את הצד השני.

פשוט וקל תקנה גם בנדים ממתכת חדשים תמיד עדיף להחליף. את הישנים תשמור כספייר.

פורסם

אני בתחילת דרכי כך שיהיו לי שאלות נוספות....

תודה רבה על התגובות!

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

באותו עניין.קוטר צינור דלק אמור להיות מותאם לסוג המשאבה?לסוג הקרבורטור?לסוג המנוע?יש לי משאבה חש' מאחור.מה אמור להיות קוטר הצינור מהפילטר דלק ללקרבורטור?תודה

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

נעים מאוד שלמה.

שמי חן , שברולט מליבו 1978 מתגורר במושב שבהרי ירושלים...

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

בדרך כלל יש 2-3 קטרים לצינורות דלק חוץ ממקרים נדירים.

בהחלט צריך לבדוק את הקוטר, ברוב המקרים למשל צינור היציאה וצינור ההחזרה (אם יש) למיכל הדלק הם בעלי קוטר שונה

פורסם
באותו עניין.קוטר צינור דלק אמור להיות מותאם לסוג המשאבה?לסוג הקרבורטור?לסוג המנוע?יש לי משאבה חש' מאחור.מה אמור להיות קוטר הצינור מהפילטר דלק ללקרבורטור?תודה

רוב המקרים 3\8 בקרבורטור

אלא אם כן יש משהו מיוחד

רוב הכניסות והיציאות במשאבות וכניסת הקרבורטורים הם 3\8

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...