Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נסעתי היום נסיעת מבחן קצרה על B4 2.5 LUXURY שבעקבות המלצות שונות בפורום החלטתי לשקול בכל זאת לרכישה, למרות שבתחילה לא הבאתי אותו בחשבון, ונתקלתי בתופעה שאותי קצת מטרידה לגבי פעולת הגיר הרציף. בנסיעה במהירות שיוט (100-110 קמ"ש), כאשר מצויים במצב "ידני" טפטרוניק בהילוך 5 או 6, ולוחצים על דוושת הגז, הרכב כאילו לא מגיב בהתאם ולא מאיץ. רק אם מורידים הילוך אחד לפחות באופן ידני, או מעבירים למצב D, הרכב מצליח להאיץ ולהעלות טורים.

עוד התרשמתי שיחסי ההעברה של התיבה הם מאד קצרים, וכבר במהירויות נמוכות יחסית, במצב טיפטרוניק המנוע "נחנק" די מהר.

בתור מי שנוהג כיום על הונדה אקורד ורגיל לתגובות נמרצות בכל לחיצה על הדוושה, ההתנהגות הזו מפתיעה ומאכזבת.

נציג המכירות בסוכנות כמובן אמר שזו פעם ראשונה שהוא שומע על כך, ויתכן שהייתי במהירות גבוהה או נמוכה מדי להילוך הספציפי הזה, הסבר שנשמע לי על פניו לא רלבנטי (אבל, בתור מי שלא נוהג על גיר רציף, אולי אני טועה).

אשמח לשמוע התרשמות מאחרים שנסעו או נוסעים על הרכב, והיכן אני טועה באופן הנהיגה עליו. "לפי הספר" מנוע ה-2.5 ליטר אמור להיות נמרץ וזריז יותר. בפועל, הוא מרגיש קצת כבד ומאכזב. האם אני טועה?

תודה!

פורסם

נשמע כאילו לרכב שנסעת עליו יש בעיה כלשהי,מה שתיארת לא אמור לקרות ברכב תקין.

ההבדל בין המנוע 2.0 ליטר ל2.5 הוא לא כזה משמעותי והרכב אכן מרגיש קצת כבד,למרות שב2.5 המצב קצת יותר טוב.

נסה לתאם נסיעת מבחן חוזרת,רצוי דרך הסניף המרכזי,ודא איתם שהרכב עבר במוסך לבדיקה לפני כן כדי לשלול אופציה של בעיה מכנית ברכב ותראה אם הבעיה חוזרת. במידה וכן נסה לברר את הנושא מול המלווה שלך לנסיעה ואולי התייעצות עם היועץ הטכני של החברה לבירור אופי הנסיעה של הרכב.

בהצלחה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...