Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי סופר לנסר 96' שקניתי לפני כארבע שנים. לפני כשנה המערכת סאונד שלה (שהיתה מעולה ובערך הדבר הכי טוב ברכב הזה) התחילה לזייף... כרגע המצב הוא שרק צד אחד של הרמקולים מאחורה עובד ושומעים (גם כששני הרמקולים עבדו) רק את צד ימין+אמצע של השיר (את כל מה שאמור להתנגן בצד שמאל לא שומעים, בלי קשר לרמקולים עובדים או לא). בגלל שהרדיו דיסק היה מתאפס לאחר כל כיבוי של הרכב החלטתי לבדוק את החיוט של הרדיו דיסק והתגלה לפניי כאוס מוחלט של כבלים חתוכים ואיזולירבנד שמראה על הזנחה רצינית של הבחור שממנו קניתי את הרכב. אני לא יכול לסדר לא את בעיית הרמקולים שלא עובדים ולא את בעיית האיפוס בגלל שיש כבלים שפשוט חסרים או חתוכים מאד ככה שאי אפשר לחבר להם כלום. אני מניח (ואם אני טועה אנא תקנו אותי) שאני צריך להחליף את כל הכבל העבה שמכיל את כל הכבלים הקטנים שמחברים את הרדיודיסק למצבר ולשאר הרכב. השאלה שלי כמה דבר כזה אמור לעלות והאם זה בכלל פרקטי לעשות את זה?

נ.ב.

אני רוצה לעשות את זה גם כי הרדיו-דיסק הוא מעולה ועובד יופי ואני מאד מרוצה ממנו וגם כי הרמקולים מעולים ועד לפני שנה לא היו לי איתם שום בעיה וחבל לי להחליף את הכל רק בגלל שטות.

תודה לעוזרים

פורסם

לרוב לא צריך להחליף שום כבל ראשי כדי לסדר בעיה, אולי להלחים או לחבר חוט חדש במקום שחסר או שנקטע חוט אחר.

קשה להגיד בדיוק כמה יעלה לך מכמה סיבות:

1. לא ידועה בדיוק מה הבעיה.

2. כל בעל מקצוע מתמחר את עבודתו באופן שונה.

אני משער שהעניין ינוע בין כמה עשרות שקלים אולי 50 (במקרה שהבעיה היא רק לחבר איזה חוט אחד מחדש או משהו כזה) לבין מאות אחדות של שקלים, אולי 150-250 (במקרה ובאמת תצטרך להריץ מסיבה כלשהי חיווט מחדש מהר"ד אל החלק האחורי של הרכב).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

לצערי אני לא מבין גדול בנושא... אבל ת'כלס תחשוב שאתה שולף ת'רדיודיסק (כלומר את הרדיודיסק בשפה של וואחשים) וחצי מהכבלים שאמורים להיות שם חסרים... ***בשביל מה השלוש נקודות האלה?***

***אם ברצונך להיות חלק מהקהילה אנא הפקד על שפה תקנית וקרא את כללי הפורום***

פורסם

אתה יודע מה צריך להיות שם בשביל להפעיל 2 רמקולים מאחורה? לא יותר מדי.

אם הם עבדו פעם, סימן שיש חוט שמגיע אליהם, אולי הוא ניתק, נקרע, האיזולירבנד ירד, השם יודע, אך הוא קיים :)

בכל מקרה, אני ממליץ לך לגשת לבעל מקצוע מוכר, אמין ומקצועי בסביבת ביתך ולאתר את הבעיה באופן נקודתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...