Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ככול הנראה אני קונה מחר גולף 2002 1.6 אוטומט ואני רוצה לעשות לה יישור קו במוסך. לצורך העניין התקציב שלי הוא כ-10000 ש"ח אז כסף זה לא שיקול בבחירת המוסך, העיקר המקצועיות.

אני רוצה להחליף את כל השמנים, לנקות מיכל דלק, להחליף פילטר דלק, כיוון פרונט, בדיקת בלמים ושיעשו לי בדיקה כללית של דברים נוספים שצריך לשפץ. בנוסף לזה אני כנראה אצתרך לעשות קצת תיקוני פלאסטיקה אז שהמוסך ידע לטפל טוב גם בזה.

דבר נוסף: הרכב עבר כ-160K ק"מ ובן 8. איזה רכיבים כדאי לבדוק מעבר לבדיקות הרגילות?

לדוגמא, יש לו איזה קטע כזה שהגיר לא עובר מ-D ל-3 בצורה חלקה אבל מ-3 ל-D הוא עובר טוב. זה משהו מוכר?

תודה לעוזרים.

נ.ב.: גר בטבריה, משרת ברחובות... בגלל זה אני מחפש מוסך שם :)

אגב, מערכות חשמל צריך לבדוק גם?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ניקוי מיכל דלק זה לא דבר שעושים בשיגרה.

ואם יש לך 10,000 ש"ח ליישור קו עדיף שתשקיע אותם באוטו יותר טוב או יותר חדש.

פורסם

גם לטעמי, עוד 10K ליישור קו - היו הולכים לקניית רכב יותר חדיש, אבל נעזוב את זה.

תבדוק בהזדמנות,לגבי קולר של הגיר (גירים בק"מ הזה נוטים להתפגר מתישהו. אתה גם מדווח על איזושהי בעיה בגיר).

ממליץ לך גם כן לגשת למוסך רון.

alfa 156 2.5.

פורסם

רשמת לבדוק את הקולר של הגיר. תודה.

לגבי הרכב- לא מצאתי משהו יות טוב. אני חיפשתי היום בכול "עמק הסיליקון" של הסוכנויות והמגרשים שבין הצ'קפוסט לוולקן בחיפה ולא מצאתי רכב אחד ששווה בדיקה. הדבר הכי קרוב זה פ.ו. בורה 03' שבמקום נוזל קירור לרדיאטור היו סתם מים במיכל, עם משקע בצבע ג'יפה שצף במים.

השאר היו רכבי ליסינג שעשו במיקרה הטוב 40 אלף ק"מ בשנה ועלו יותר מתוספת של 10K.

הרכב שאני לוקח נוסע מצויין, בלי רעשים מוזרים גם ב-140 ק"מ, לא סוחב לצדדים בבלימות חזקות ולוקח יופי סיבובים, ככה שזה די מציאה.

לצערי אין מצב שאני אגיע לת"א... יש אולי משהו קצת יותר קרוב אלי? (חיפה\ כרמיאל וכו גם אופציה...).

כמה זמן לוקח לנקות את המיכל דלק? אני פשוט לא יודע מה שמו בו ובשנים האחרונות שמעתי יותר מידי סיפורים על "תוספים" שונים ומשונים שהיו שמים בדלק באזור הצפון (משתן חמורים ועד שבבי מתכת, ברגים ומסמרים).

מה לגבי בעיות נוספות שאופייניות לרכב הזה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...