Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשחק של אפל angry birds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליבי עם תעשיית המשחקים שעומדת בפני קריסה כללית. ההכנסות שלהם מגיעות בקושי לכמה עשרות מילירדים... כמה קשה להם.

רוביו מזמן הבינו שכל משחק ללא יוצא מן הכלל יפרץ מתישהו והגרסה לאנדרויד היא חינמית. אבל כשמשחקים, יש בפינה למטה פרסומת של גוגלאדס. ברוכים הבאים לעידן החדש.

פורסם
לאנדרואיד זה בחינם :lol:

אני מעדיף לשלם 1$ (אפילו 4$) ולא לראות פרסומות ו/או ללחוץ על "סגור פרסומת" כל הזמן.

הייתי מוכן אפילו לשלם מינוי סמלי ל- WALLA אם לא היו ממלאים לי את המסך בפרסומות. מאז שהם נסחפו עם זה, אני פשוט לא נכנס אליהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אז אתה טוען שמותר לך לגנוב את המשחק כי הם גם ככה מרוויחים המון וזה לא מה שיהרוג אותם?

לא, אמרתי שעולם הsoftware קיים כבר 30 שנה (או לפחות נהיה מוביל בהם) ואף על פי שפיראטיות מלווה אותו לכל הדרך, החברות הענקיות לא סובלים יותר מדי.

והנה עכשיו יש מודל חדש ואולי יותר מוצלח שיכול לעקוף את הפיראטים בדרך חוקית.

bar72, כמו שבPC יש דרכים לחסום פרסומות, כך גם באנדרויד.

פורסם

אני התקנתי את המשחק בחינם באנדרואיד שלי ואין לי שום פרסומת.

וגם ראיתי לפני כמה ימים כתבה על זה שהמשחק יצא לpc, לא יודע מה קורה עם זה, כי פשוט אין סיבה להתקין את זה במחשב שיש לאנדרואיד ועוד בחינם חוקי..

גם לסימביאן 3 החדש ראיתי שיצא בחינם.

רק לאייפון עולה כסף :twisted::lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אני התקנתי את המשחק בחינם באנדרואיד שלי ואין לי שום פרסומת.

וגם ראיתי לפני כמה ימים כתבה על זה שהמשחק יצא לpc, לא יודע מה קורה עם זה, כי פשוט אין סיבה להתקין את זה במחשב שיש לאנדרואיד ועוד בחינם חוקי..

גם לסימביאן 3 החדש ראיתי שיצא בחינם.

רק לאייפון עולה כסף :twisted::lol:

בהחלט סיבה לא לקנות אייפון. לא מבין את כל הריבים האלה.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

זה שעולם הסופטוור והפיראטיות הולכים זה לצד כבר שנים ידוע. זה עדיין לא הופך את זה לנכון. אחד הדברים שהכי קשים לי היא להשיג מוסיקה חדשה בארץ. לצערי, הודות לקו"ם, אני לא יכול לרכוש מוסיקה דרך האייטיונס. לעיתים אני משתמש בשירותי E-MUSIC. אבל לרוב אני פשוט שומע דרך יוטיוב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...