Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש בפורום הזה אבל בדיוק היום עשיתי בדיקה לסוזוקי בלאנו 99 יד 6 עם 127000 ק"מ

הבדיקה נעשתה במממ חיפה

הליקויים המהותיים שעליהם אני חרד:

1.מנוע 2.מערכת קירור 3.מערכת דלק 4.מערכת הצתה : לא תקין : לברר זמן טיפול ומערכת תיזמון, סימנים של פליטת עשן כחול, מנוע שורף שמן, נזילות שמן, חוסר שמן במנוע,רעשים במנוע, נזילות מים מהמצנן, צינורות מים פגומים, מכסה מצנן פגום (ועקב כך לא נעשה בדיקת CO באותו הזמן אלא נסענו למוסך של המוכר ושם החליפו מכסה מצנן לאחר מכן חזרנו למממ ואז נעשתה הבדיקה ונאמר לי "סע לשלום הבדיקה תקינה")

סעיף 12: העברת כוח: (אני מדלג על שאר הסעיפים כי הם או תקינים או בעלי משמעות נמוכה או שולית) :גומיות מגן לציריות פגומות, נקישה בשילוב הילוכים (מדובר על רכב אוטומטי הנקישה היא בריברס), נזילת שמן תיבת הילוכים, תושבות תיבת הילוכים פגומות. (מה זה אומר?)

לפי הנל המוכר רצה 17000 לאחר הצעת מחיר במוסך של המוכר (לא מורשה) נאמר לי כי תיקונים אלו כולל החלפת רפידות ברקסים (נשאר 30% בערך) עלות התיקון היא כ1300 שקל (כולל מצנן חדש), צריך לציין כי לא מצאו נזילות שמן מנוע או שמן גיר במוסך המוכר אלא נזילת שמן מלמעלה.

הצלחתי להוריד את המוכר ל16200. שווה קניה ? זאת קניה ראשונה שלי ואני לא מבין בזה כלום מעוניין בחוות דעת כמה שיוצר מקצועית, לא רוצה להכנס לסיפור של ראש מנוע או החלפת גיר.

מה דעתכם?

תודה מראש על תשומת הלב והעזרה.

יש לציין שאני מתכנן מחר להעביר בעלות.

בנסיעת מבחן שערכתי לרכב הכל היה תקין פרט למקרה בו לחצתי על דוושת הברקס ולא היה ברקס רק לאחר פמפום קל הברקסים עבדו.

חייב את העזרה שלכם תודה רבה לכם.

פורסם

לא הבנתי האם המוסך שלקחת את הרכב אינו מוסך מורשה, כלומר מוסך מדרכה, או שאינו מוסך מורשה יבואן.

רכב שנותר לא בלמים כאשר לוחצים על הדוושה הינו רכב מסוכן שאינו צריך להמצא על הכביש, הרכב סכנה לנוסעים בו ולכל הנוסעים האחרים בכביש.

דבר ראשון שצריך לעשות ברכב זה לטפל במערכת הבלימה.

כך את רכב למוסך שאתה סומך עליו, כי לפי התיאור שרשמת לא ניתן לדעת האם מדובר בכסת"ח של מכון הבדיקה או בליקויים מהותיים שיצריכו ישור קו מהותי.

פורסם

לפי הכתוב רכב די מוזנח(חסר שמן ומים וגם שריפת שמן ברמה שנפלט עשן כחול או לבן) ודרוש יישור קו שיעלה יותר מ 1300 ש"ח. תושבות גיר פגומות , זה אומר שגושי גומי שאליהן נשען הגיר יבשות/קרועות/סדוקות= חייבות החלפה.

כנ"ל צינורות של מערכת קירור.

יד 6 לא מפריע לך?

בכל אופן צריך להגיע להסדר במחיר עי 16200 זה קצת הרבה. ורצוי לקבל הצעת מחיר ממוסך אחר (לא זה שבעל רכב הציעה).

פורסם

לרכב יש טסט עד ה12.12.11 אומר שממש לפני כמה ימים העביר אותו (דרך אגב זה הגיוני? כי התאריך של היום)

זאת יכולה להיות בעיה של רפידה? זה קרה רק פעם אחת והיה מבול בחוץ הכל מים יכול להיות קשר או שאולי נוזל בלמים חסר?

בקשר לשאלתך זה לא מוסך מורשה של סוזוקי אלא מוסך מדרכה "מתאים לכל סוגי הרכב".

פורסם

יכול להיות שיש אוויר במערכת וחוסר נוזל בלמים. בתקווה שאין נזילות ו/או תקלות במערכת בלמים. רק מחזר את הדיעה שלי שרכב מוזנח ואת הבעלים לא ממש עיניין לטפל בו כמו שצריך.

פורסם

השאלה אם אני לוקח את הרכב מיישר קו ב2000 2500 שקל (או שאולי זה יותר?)

או פשוט עובר הלאה לרכב הבא?

סך הכל נסיעות מבחן לא הרגשתי רעידות או משהו חריג (פרט לפעם הזאת עם הבלמים)

הרכב עם קילומטרז סבבה דווקא אומנם יד 6 אבל זה לא מפריע לי כי אם מדובר על ישור קו עד 2500 שקל (בלחץ) אז אני מוכן לספוג כדי לקבל רכב כמו שצריך לאחר מכן......

מה אתה חושב?

פורסם

יש לי חשד שהורידו את מספר הקילומטרים שהרכב עבר. המצב המכני שלו לא תואם קילומטראז נמוך כל כך. מספר הידיים הגבוה יחסית שהרכב עבר לא מצדיק מחיר כזה ותתפלא יש מכוניות שוות יותר בסכום הזה. אצלי במקום העבודה קנו שני עובדים מיצובישי כריזמה 99 אוטומט יד 1 ב14000 ש"ח ולנטרה שנת 2000 יד 2 ב-12000 ש"ח. אז על תמהר וחפש רכב במצב טוב יותר ועם פחות ידיים.8)

פורסם

תודה רבה לכולכם על עצות מאוד ידידותיות

החלטתי לא ללכת לכיוון אני אמשיך לחפש משהו אחר עם פחות ידיים - KO

ממש תודה.

פורסם

החלטה נבונה ביותר. באמת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...