Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקת קארבון המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה נתקלתי קצת בבעיה,אני לא ממש יודע איפה אני רוצה בכלל לשים את המדבקה,ואשמח אם תוכלו לעזור לי בזה..

הינה כמה תמונות של הסלון של הרכב:

dsc00036dn.jpg

dsc00038zn.jpg

dsc00040oo.jpg

dsc00039tm.jpg

תודה

Scan Speak

פורסם

בגלל שיש לי גם הונדה סיויק אבל 2002 אני לא כלכך יודע מה להציע לך אבל יש אפשרות הבאה:

1.קונסולה מרכזית.

2.לוח שעונים את הפלסטיק בפנים.

3.פיתחי המזגן בצדדים.

4.הפסטיק שמסביב לידית פתיחה.

5.הפלסטיק שמסביב למוט העברת הילוכים.

שים לב שהסלון שלך בז' אני נתתי לך רעיון לפי צבע הסלון שלי שהוא אפור כהה.

פורסם

אני חשבתי זה:

בפאנל הראשי (האפור) לשים,מתחתיו איפה שהמצת(איפה שהמשקפי שמש בתמונה),הקונסולה מסביב לידית הילוכים..מה אומרים?

Scan Speak

פורסם

כל אזור ידית ההילוכים הייתי עושה וזהו , משם תראה איך זה יתאים אבל לא הכל בבת אחת מכוון שלפעמים אם מנסים יותר מידי זה כבר באמת יותר מידי

פורסם

ממליץ להוריד את הכיסוי מההגה. מעבר לכך שהוא לא תורם למראה, הוא גם עלול להיות לא בטיחותי אם בזמן נסיעה ייכשל הגה כוח, תצטרך לתמרן והוא יחליק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השילוב צבעים בתוך האוטו שלך כזה יפה שעדיף שתשאיר אותו כך ,אבל זה הטעם שלי.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פנים הרכב נראה שמור מאד, לדעתי עדיף להשאיר ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתמונה לא ממש רואים. זה טאסות או ג'נטים?

ג'נטים בסגנון הזה יכולים להוסיף:

1275927505_98682205_1-HONDA-CIVIC-VTI-170HP-1997-crespo-1275927505.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהתחלה היו לי כמה רעיונות לשים את זה מבפנים לכן הזמנתי יחסית כמות די גדולה,מכיוון שיירדתי מכמה רעיונות אז אני שואל אולי ישנו איזה מקום שניתן לשים מבחוץ,כי בתוך הבית פשוט אין סוף דבר שאפשר לשים את זה עלייהם ולא כ"כ בא לי.

Scan Speak

• תוכן חדש...