Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפרתי בפורום די הרבה אבל לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הבאות:

1) מה עלות הביטוח לנהג מעל גיל 30 ללא תביעות ?

2) כמה עולה בערך החלפת בלמים + רפידות,טיימינג וכו ?

3) האם ההבדל בעלויות האחזקה מול WRX משמעותי ?

4) מה בערך המחיר הריאלי שבהן נמכרות היום STI משנת 2003/4 - (המחיר ל 2003 בלוי יצחק הוא 66)

תודה מראש.

פורסם

עלות ביטוח תוכל לבדוק באינטרנט, רוב החברות הגדולות נותנות מחיר משוער לפי חישוב באינטרנט.

בצע חיפוש בפורום הכללי, פירסמו שם בעבר לגבי אחזקה ועלות טיפולים.

קשה לי להאמין שמישהו יוכל לתת לך למידע לגבי המחירון, בגלל שזה משתנה מרכב לרכב, תקרה של אדם אחד היא ריצפה של מישהו אחר.

אם מישהו שמר טוב על האוטו הוא ידרוש מעל למחירון, וכך גם הפוך.

קובי

פורסם
חפרתי בפורום די הרבה אבל לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הבאות:

1) מה עלות הביטוח לנהג מעל גיל 30 ללא תביעות ?

4000-5000 ש"ח - לשנתונים שציינת

2) כמה עולה בערך החלפת בלמים + רפידות,טיימינג וכו ?

סט רפידות וצלחות מקורי בחברה מגיע גם ל10000 ש"ח חילופי יכול להגמר ב5000 טיימינג בחברה סביבות 3500 עם פלגים

3) האם ההבדל בעלויות האחזקה מול WRX משמעותי ?

צורכת יותר דלק,טסט יותר יקר,ברקסים יותר יקרים

4) מה בערך המחיר הריאלי שבהן נמכרות היום STI משנת 2003/4 - (המחיר ל 2003 בלוי יצחק הוא 66)

100-120 לרכב שמור זה לא מוגזם (קודם תמצא אחד,כבר מעל שנה אין שום דבר נורמלי בלוחות)

תודה מראש.

12345

STI 2004

פורסם

שאלה - אתה מתכנן על רכב כזה כרכב דיילי?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא בדיוק , הוא ימלא אותו תפקיד של הרכב פנאי הנוכחי שזה אומר,נסיעות עירוניות בודדות במהלך השבוע (כמה עשרות ק"מ בסה"כ)ונסיעות כיף בסופ"ש.

את רוב הק"מ שאני עושה- לעבודה ונסיעות משפחתיות, מבצע רכב ליסינג.

אם התכוונת לדלק אז דלק לא משמעותי בשיקולים שלי כי הרכב לא יסע יותר מ 6-7K ק"מ בשנה.

לגבי המחיר STI משנת 2003 באמת נמכרת במעל 100K ש"ח ?

פורסם

יש אחת למכירה עכשיו מאזור הדרום מכיר את הרכב אישית האחד הרכבים היותר שמורים שראיתי,

לבחור קוראים אדם ויש מודעה ביד 2 אני חושב שכדי לך לבדוק זאת.

פורסם

יש דגמים כאלו המשופרים לאיזורי ה400 כ"ס וצפונה ולכן הן גם עולות בהתאם.

אני ממליץ לרכוש רכב שידוע בקרב קהילת הפורומים מה שאומר שהבעלים הוא בחור רציני ולא אחד שרק חיפש לקרוע ת'אוטו.

כנס לפורום של מועדון STI ותבדוק שם.

פורסם

סט רפידות וצלחות מקורי בחברה מגיע גם ל10000 ש"ח חילופי יכול להגמר ב5000

WOW

WOW

WOW

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...