Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם את אלה שכוססים ציפורניים בנהיגה ....

אני למשל :roflmao::roflmao:

נגיד לדבר בפלאפון באמצע נסיעה

באוטומט זה לא בעיה יד אחת על ההגה ויד אחת מחזיקה את הפלאפון

אבל מה עושים לע$#%ל שנוהגים על ידני

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני ראיתי פעם אחד נוהג עם בגט ביד ימין, :?

ורגל שמאל מתאווררת מבעד לחלון המכונית הסגור למחצה... :shock:

סחטיין על הגמישות.

פורסם

בנסיעה מנהלתית אפשר לאכול,

לשתות,

להלדליק את המזגן,

להתגלח,

להסתרק,

לשים ג'ל,

לקרוא עיתון,

לשים מייק אפ,

מסקרה, צלליות,

ליפסטיק,

לעשות שעווה, שפם, חזה וגב,

אם ברשותך המיכשור המתאים אפשר גם לעשות צרכים,

לצעוק,

לדבר ולשרוק לבחורות בצד, ניתן גם לצפור להן

והכי חשוב להתעסק עם החברה (אם אין אחת נא לחזור לסעיף הקודם).

I don't drive fast, I fly low

פורסם

מה כולם משחקים אותה תמימים?

"אני בנסיעה לא מתעסק עם שום דבר חוץ מההילוכים"

"אני מכוון את הרדיו לפני שאני נוסע"

"אצלי אין דיבורית באוטו"

מה זה הלפלפיאדה הזו?

מה כולם צבועים עד מוות ?

מה לעזעזל הולך כאן?

אני לידיעתכם, כן מעשן סיגרייה כשאני נוהג (דווקא די נדיר, את העישון אני בד"כ משאיר מחוץ לאוטו) , שומע רדיו כי זה מה שמביא לי את הקריז להתפרע,

אם אני נוהג מנהלתית אז כן תמצאו אותי עם יד שמאל תמיד מחוץ לחלון (מי שיסתכל טוב בתמונות שלי ישים לב איך יד שמאל שזופה בהרבה מיד ימין),

וזה למרות שאני לא מתקרב למכוניות אוטומטיות בכלל, ולא, אני אף פעם לא משכיב את הכסא אחורה, ולעומת הגובה שלי (1.87) אני מאוד מאוד קדימה עם הכיסא, ואני לא מתבייש בכלום מזה

בנהיגה "לוחצת" אני כולי מרוכז בנהיגה, לא תמצאו אותי עם סיגריה, עם מוזיקה פסיכודלית כן, שתי ידיים על ההגה פרט ליד שמעבירה הילוכים (די הרבה, אני אוהב לבחוש את קדירת הגיר)

ואני מודה בפה מלא בזה.

לא צריך להיות כאלה צבועים, זה מטריף לקרוא כאלה "נופת צופים"....

Race Smart

פורסם

"אצלי אין דיבורית באוטו"

מה זה הלפלפיאדה הזו?

מה כולם צבועים עד מוות ?

מה לעזעזל הולך כאן?

אני לידיעתכם, כן מעשן סיגרייה כשאני נוהג (דווקא די נדיר, את העישון אני בד"כ משאיר מחוץ לאוטו) , שומע רדיו כי זה מה שמביא לי את הקריז להתפרע,

אם אני נוהג מנהלתית אז כן תמצאו אותי עם יד שמאל תמיד מחוץ לחלון (מי שיסתכל טוב בתמונות שלי ישים לב איך יד שמאל שזופה בהרבה מיד ימין),

וזה למרות שאני לא מתקרב למכוניות אוטומטיות בכלל, ולא, אני אף פעם לא משכיב את הכסא אחורה, ולעומת הגובה שלי (1.87) אני מאוד מאוד קדימה עם הכיסא, ואני לא מתבייש בכלום מזה

בנהיגה "לוחצת" אני כולי מרוכז בנהיגה, לא תמצאו אותי עם סיגריה, עם מוזיקה פסיכודלית כן, שתי ידיים על ההגה פרט ליד שמעבירה הילוכים (די הרבה, אני אוהב לבחוש את קדירת הגיר)

ואני מודה בפה מלא בזה.

אני לא צבוע !!!

בנהיגה מנהלתית

כוסס ציפרוניים

מדבר בפלאפון גם עם דיבורית וגם בלי דיבורית ...

נוהג עם יד אחת

מתעסק ברדיו ...

ועוד כל מיני

מעשן אני לא מעשן אז ככה ש ...

אבל בנהיגה לא מנהלתית

שתי ידיים תמיד יהיו על ההגה!

ומוזיקה מנוגנת חלש ברקע..

2001 Opel Astra 1.6

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בואנה ספייקלי מה עובר עלייך???

תירגע זה סך הכל פורום ולהזכיר לך שאתה עדיין לא נהג ראלי אז תשמור את ההסברים על הנהיגה שלך לעצמך...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

"אצלי אין דיבורית באוטו"

מה זה הלפלפיאדה הזו?

מה כולם צבועים עד מוות ?

מה לעזעזל הולך כאן?

ואני מודה בפה מלא בזה.

תגיד למה אתה תמיד בעצבים פה על כולם? מה, רק ביקורת יש לך כל הזמן?

אנשים יכולים לכתוב פה מה שבא להם, ואתה תקבל את זה כמו שזה, אין מה לעשות. מתאים לך או לא מתאים לך.

:puzzled:
  • תוכן חדש...