Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז מתחדשת :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב להגיד שאני לא אוהב את כל ליין המוצרים האחרונים של הונדה מבחינת עיצוב -כל עניין החללית פשוט לא עובד לדעתי.

האקורד יוצאת דופן ונראת טוב, כמובן, בשביל רכב בקטגוריית מנהלים.

Bimmer

פורסם

סוף סוף קיבלו שכל והחליטו להחזיר את התיבה הרציפה המצויינת שלהם. לא הבנתי מה עבר להם בראש כשהשיקו את הדור האחרון עם התיבה הרובוטית ה-מ-ז-ע-ז-ע-ת שלהם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
זה אולי עיצוב קצת קיצוני ומעוגל, אבל עדיין הרבה יותר יפה מהעיצובים של פז'ו.

אני איתך.

מה ששיותר יפה משתיהן ביחד היא ה-MK6 החדשה ובמיוחד הפיאסטה החדשה, פשוט מדהימה.

בקשר לגא'ז, מה הקטע עם העיצוב "גיבנת" שלה, זה נראה שזה נותן מרחב פנימי ענק - האם כך הדבר?

Bimmer

פורסם

מה היתרונות במגנון פנימי רציף שיש ב CVT על פני גיר אוטומטי פלנטרי ו/ואו DSG? איך זה מתבטא על הכביש?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גיר רציף מאפשר אינספור יחסי העברה, מעבר חלק לגמרי בין היחסים השונים וניצולי מייטבי של כוח המנוע וזה בניגוד לגיר ידני/אוטומטי/רובוטי להם יש מספר קבוע של הילוכים.

פורסם
אני איתך.

מה ששיותר יפה משתיהן ביחד היא ה-MK6 החדשה ובמיוחד הפיאסטה החדשה, פשוט מדהימה.

בקשר לגא'ז, מה הקטע עם העיצוב "גיבנת" שלה, זה נראה שזה נותן מרחב פנימי ענק - האם כך הדבר?

עיצוב הגיבנת הוא יותר לכיוון האווירודינמיות, כדוגמת ה"אינסייט" וה"פריוס"

בקשר למרחב פנימי, הג'אז עד היום הייתה ידועה כמכונית מיני בעלת מרווח הפנים הגדול ביותר בקטגוריה שלה, נקווה שאכן כך יישאר הדבר

Confidence In Motion

פורסם

במחירי המכירה הנוכחים (והמופרכים) של הגאז , הרכב ימ שיך להיות נדיר בכבישי ישראל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש שמועות שגרסה הברידית תהיה זולה יחסית, בסביבות 110K.

אבל עם מחירים מופרזים של מאיר אי אפשר לדעת כמובן. :-)

פורסם

אני חייב להגיד שאני דווקא אוהב את העיצוב של הגאז הנוכחית

ובכלל לדעתי הרבה אנשים לא התוודעו לרכב הזה בגלל המחיר

אבל בוודאות אני יכול להגיד לכם שהתמורה מצוינת ונותנת מכונית סופר מרווחת וחסכונית

נכון המחיר מופקע ומוגזם גם ביחס לעולם

אבל כמעט עם כל אחד שדיברתי על הרכב לפני הרכישה של אבי קיבל הנחה כזאת או אחרת

אנחנו קיבלנו קרוב ל10000 שקל הנחה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334688

מה שכמובן היה שווה

פורסם

לא בטוח שהיה שווה. היו צריכים לספר לכם שבקרוב מתחלף הדגם ותהיה תיבה רציפה. לדעתי אחרי שיצא לשוק הדגם עם התיבה הרציפה הביקוש לדגם עם הגיר הרובוטי ירד פלאים.

• תוכן חדש...