Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום חברי פורום אודיו מולטי

אני חייב את עזרתכם בהתרעה של חצי יום

כרגע יש לי באוטו:

סיויאר 12 של קיקר שיושב על מונו רוקפורד 500 רמס

סרוין וגה ארבע ערוצים של שישים ארמס שמגבירים ששלתשע של הרץ, וקוואקסי של הרץ

אני מחפש קומפוננט בתקצבי של גג גג עד 800 שקל

סגנונות המוזיקה שאני שומע נעים בין אלקטרונית שחורה וקצת מזרחית של פעם, לא כל הדראק הים תיכוני שמסתובב היום בלב המדינה

מחפש קומפוננט נקי וטוב שיאזן לי את הבה הקדמית ויתן תמורה מקסימלית לכסף שלו

תודה מראש,

סטס.

פורסם

ואם הוא אוהב סאונד קר וחד?

פותח השרשור,אל תקנה רמקולים בלי לשמוע אותם קודם.

מומלך להגיע למפגש מרכז ביום שבת,ולהתרשם מכמה סטים שונים.

בשיפוצים...

פורסם

קודם כל הכל עיניין של כיוון.

וחוץ מיזה אתה יכול להמליץ על סט יותר טוב לפי דרישות שלו שנותן לתמורה מקסימלים למחיר הזה? אני ישמח לדעת לידע כללי אם תוכל.

פורסם

היום שמעתי סט של אינפיניטי ונורא אהבתי אותו,

וגם הרץ אבל לדעתי זה היה דגם של היי אנג'י שלא בא בחשבון כלכלי

מה דעתכם על הקומפוננטים של אינפיניטי במחירים האלה

פורסם

אני יכול להגיד לך ב-80 אחוז אחרי שתשמע את המורל דוטק לא תרצה סט אחר במחיר הזה כמובן.

לגבי האינפיניטי זה כבר לא האינפיניטי של פעם לפני 12 שנה שמיוצרים ב-USA אם טוויטרים פוליסל אם הסאונד האגדי שהיו מפיקים שהגב יש לי כזה רמקולים 6X9 לפני 13 שנה שמיוצרים ב-USA :-P:-P שאבא שלי הביא מארה"ב בזמנו שאין דברים כאלה היום וגם ולא יהיה רק שהם יתיבשו לי :cry:

וצריך מברנה חדשה.

האינפינטי של היום זה אותו דבר כמו JBL סתם זבלה סיני, אותו הסאונד, צורם מאוד ונשמע כמו רמקולים מינמלים אם טוויטרים שפשוט יותר מ-2 דקות אין לך אוזן סכיני מנתחים הטוויטרים של הסטים האלה שחוץ מפססספסס..חזק לא שומעים בהם כלום.

אבל אם אתה אוהב לשמוע כך ולא סאונד מפורט ואיכותי, מי אני בכלל .:-D

בהצלחה ומקווה שתעשה את הבחירה הנכונה בשבילך ותיהיה מרוצה בסופו של דבר.

פורסם

יש לך אפשרות להזמין מחו"ל ?

מנסיוני בד"כ בתקופת דצמבר רוב החנויות בארה"ב מורידות מחירים באופן דרמטי, וביחוד בימי הקריסמס.

יש מצב למצוא סטים מקצועים במחירים של 150$ כולל משלוח.

לגבי אינפיניטי כתבו לך שזה לא מה שהשם מחייב, הרבה יצרנים עברו לייצר במפעלי מדבקה וחלקם הורידו איכויות על מנת

להכנס לנישת ה LOW SOUND בכל זאת גם בעולם מחפשים מחירים שפויים.

"פוקל" אופציה מצויינת לסאונד איכותי.

"דוטק" כנ"ל, אך באמת מומלץ שתשמע סטים כאלו, כמובן שה HU קןבעת גם, כמו המגבר והאקוסטיקה של הרכב, בידוד ושאר אלמנטים.

האידאלי למצוא רכב זהה לשלך, ראיתי מקרים של סטים זהים ברכבים שונים והבדל סאונד די מורגש.

פורסם

חברה תודה רבה רבה רבה על היעוץ

בסוף מבלי לחרוג מהתקציב למי שיופתי התקנתי הרץ אנרג'י

נשמעים מעולה, לא צריכים לדעתי הגברה יותר ממה שהסרוין וגה נותן להם

שוב תודה

• תוכן חדש...