Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שלשום ניסתי להעביר את הרכב טסט ונכשלתי בזיהום אויר.

המכונאי שלי בדק את הנושא והשפריץ משהו במערכת הזרקה שלא עזר.

באוטו לילה הרכב היה קר וכמעט לא נדלק ואותו דבר למחרת בבוקר.

כשבדקתי מים היה חסר וזה נראה לי כי באותו לילה הדלקתי חימום לאחר חודשים וכנראה הרדיאטור חימום היה ריק.

מילאתי מים ומאז הרכב עם טורים גבוהים בניוטרל. שמתי תוסף לפני כשעה ומילאתי מחצי לכמעט פול.

בדקתי את מערכת ההזרקה ומסתבר שכשאני מנתק את המחבר השמאלי שמתחבר לפלטה האלקטרונית שפותחת את המצערת הרכב נרגע יחסית. חייב לציין שמדי פעם הרכב נותן לעצמו דחיפות חזקות כאילו יש לכלוך במערכת.

בעבר הייתי לי בעיה דומה אך מוגזמת שבה הרכב גם היה נכבה ולא נדלק כחצי שעה וגם הטורים היה מאוד גבוהים, בעיה זו נפתרה כשהוחלף פלאג חשמלי שמתחבר למערכת המים ונותן פקודה כשהמנוע קר לפתוח את המצערת. לכן בלי שום קשר כשהרכב יתקרר אני ינתק את הפלאג וינקה אותו מבפנים.

האם יש למישהו רעיון נוסף ומה בעצם אפשר לנסות?

כזכור אני עדיין צריך להעביר טסט את הרכב וכרגע שמתי תוסף (מהפרסומת של ג.יפית), אם זה לא יעזור מה עוד ניתן לעשות?

תודה מראש ומקווה שתעזרו לי כמו בעבר

פורסם

אחרי התוסף (בהמלצת ג. יפית, מומחית הרכב) תוסיף כעת מרק נחשים :wink:.

השיטה הנכונה לפתרון הבעיות כולן, זיהום אויר גבוה וסבובי מנוע בסרק, זה במוסך/מכון הזרקות דלק מקצועיים שיש להם גם מכשיר 4 גזים וגם מחשב/סורק אבחון תקלות שמסוגל גם לקרוא את נתוני החיישנים השונים (כולל חיישן חום מנוע, חיישן חמצן וכו').

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...