Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם מגיע , ... פעם ראשונה ... צריך עזרה בכיוון מערכת... מי הגיבור שבה לעזור ?

מערכת :

ALPINE 9887 , HIFONICS BRUTUS , HIFONICS ZEUS , HERZ ES-300 , ROCKFORD FANATIC-X , ROCKFORD P162S , BOSS 2F

פורסם

אני חדש במפגש! ואני בדוק בא!

אני יביא איתי כמה חברים לשמוע מערכות להתלהב טיפה,

האם זה אפשרי?

focal

the spirit of sound

פורסם
פעם ראשונה שלי במפגש אגיע בכיף עם עוד חבר אשמח לעזרה אצלי במערכת :)

מגיע למפגש !

VW פולו 2010 שנייה במפגש ! :)

אשמח לעזרה בכיוונים של המערכת:)

פורסם
אני חדש במפגש! ואני בדוק בא!

אני יביא איתי כמה חברים לשמוע מערכות להתלהב טיפה,

האם זה אפשרי?

היה עדיף אם היית מביא חברות אבל גם חברים, הורים דודים ודודות מוזמנים להצטרף תמיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מגיע אחרי הרבה מאוד זמן שנעדרתי ממפגשים.

אגב, יוסי אלפיין יהיה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אני גם מגיע הפעם מי שלא זוכר מי אני אז אני הבחור עם הקורולה אבל הפעם אני יבוא עם הרכש החדש לצערי עדין אין מערכת מורכבת.

נ.ב.

מי שצריך כיוון אני ישמח לתת אוזן :-D.

פורסם
מגיע אחרי הרבה מאוד זמן שנעדרתי ממפגשים.

אגב, יוסי אלפיין יהיה?

לא יודע למה - אבל נדמה לי שכן :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי יכול להביא מקדחה נתענת למפגש? אני חייב לעשות 8 חורים בדלת, ואין לי איך :) המקדחים עליי.

ישמח מאוד אם מישהוא יביא אותה :)

[under construction]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...