Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מפגש אודיו מרכז הקרוב והאחרון לשנת 2010 ייערך ביום שבת, ה 4.12.10 החל מהשעה 12:00 במיקום הקבוע שמאחורי אצטדיון ר"ג (מול הבאולינג).

במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל יוזז המפגש אל תחת גשר "מבצע קדש" שנמצא בצידו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס (תפורסם מפה בהתאם).

המפגש לא יכלול על האש, אבל כיבוד יתקבל בברכה.

נא לשמור על רשימת הגעה מסודרת ובלי "אני בא אני לא בא בסוף אני כן בא".

שיהיה מפגש מהנה ומוצלח!

מפגשרג.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. אדי - lanosforce - מגיע - מביא איתי את אופטימוס פריים :twisted: וגם בקבוק שתיה וחטיף :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. אדי - lanosforce - מגיע - מביא איתי את אופטימוס פריים :twisted: וגם בקבוק שתיה וחטיף :-P

2. s3t. מביא עדשה חדשה למצלמה (8mm hey yo!) + שתייה.

[under construction]

פורסם
אני חדש פה והייתי רוצה לדעת מה יש במיפגשים האלה ? כי אני רוצה לבוא יום שבת

לא מה שאתה רואה בסמלון שלי :-P:-D

אבל מערכות טובות לרכב, רכבים טובים, אנשים טובים, חברותה טובה - זה כל מה שצריך

ולא - אתה לא צריך מערכת ברכב בכדי להגיע למפגש, אפשר גם להגיע עם טרנזיסטור!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. אדי - lanosforce - מגיע - מביא איתי את אופטימוס פריים :twisted: וגם בקבוק שתיה וחטיף :razz:

2. s3t- מביא עדשה חדשה למצלמה (8mm hey yo!) + שתייה.

3.IceCold- מגיע, מביא שתיה וחטיפים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

כנראה מגיע עם הבי אל במאזדה.

מקווה לא להיות בהנגאובר עצבני אחרי היומולדת..:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה זמן בערך המפגש הזה? אם אני אגיע במוצ"ש בסביבות 5 יהיה מישהו?

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

במפגשי קיץ - רוב הסיכויים שכן, שעוד תמצא וותיקים הולכים מכות ומקללים :-P

במפגשי חורף - אני בספק כמה כבר הישארו וכמו שנראה היענות של וותיקים למפגש הזה היא קטנה מאוד.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...