Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות החלפה XBOX נגד PS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה PS3 כי החומרה שלו פשוט יותר מתקדמת ועוד מעט האקס בוקס יגיע לקצה היכולת שלו מבחינת גרפיקה ומהירות בזמן שהפלייסטישן עדיין לא הראה את שיא כוחו ,

מה שגם אתה לא מחוייב בכלל לקנות משחקים חדשים , אני יתן לך דוגמה אתה קונה משחק חדש , סיימתה אותו (לא כולם בעלי מולטיפלייר ולא כולם בעלי מולטי פלייר שכיף לשחק) יופי כנס ליד 2 ותחליף משחק מול משחק על פי תאריך יציאה וביקוש עם אנשים מאזור מגורייך תתפלא לדעת כמה יש

בהצלחה וPS3 כי גם סרטי בלו ריי זה מגניב :lol:

פורסם
מישהו יכול להסביר לי איך PS3/XBOX360 יותר טובים מה PC שלי?

אולי ה PC שלך מתקדם יותר מבחינת חומרה , אבל יש משחקים שנועדו רק ל XBOX\PS3 , (סתם לדוגמא - UFC 2010)

ויש משחקים שלשחק מול המחשב לא משוותה מול ישיבה עם כמה בירות\וודקה\חומרים אחרים וכמה חברים מול ה42" בסלון ולשחק אחד מול השני (PES\FIFA\TEKKEN\UFC וכו').

כל אחד והחוויה שלו אני אוהב ת'משחק שלי אבל זה למשחקי יחיד , עם חברים אין כמו קונסולה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...