Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי CVR 12 VS C-W 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

יש לי שאלה לגבי CERVIN VEGA VS KICKER

יש לי סאב חדש מבית C-W 12 200RMS"

ואני יכול להיות מחליף ל CVR

אבל ליפני רציתי לדעת מה יותר איכותי ומדוייק או שבכלל מומלץ.

תודה שי.

Photo0670.jpg

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

מה ההגברה שלך ? בכללי,הCW יותר פאנצ'י אבל בנמוכים הוא לא מיצתיין,והCVR פאנצ'י שצריך בתיבה אטומה ויורד עד לים המלח..וחזק הרבה יותר.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
מה ההגברה שלך ? בכללי,הCW יותר פאנצ'י אבל בנמוכים הוא לא מיצתיין,והCVR פאנצ'י שצריך בתיבה אטומה ויורד עד לים המלח..וחזק הרבה יותר.

יש לי מגבר W18 1800W

פרטים: 4Ohms 75w*4 OUTPUT POWER RATING

2Ohms 100w*4

BRIDGED 4Ohms 200w*4

המגבר ינצל את ה CVR ?

תודה :)

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

קיקר CVR

פרט טכני:

- עוצמה מקסימלית 800WATT.

- עוצמה נקיה 400RMS.

- עכבה 4ohm.

- רגישות 83db.

- טווח תדרים 20-200HZ.

יש לך פרטים וגם לא קשה למצעה אותם תראה בעצמך האם הוא אנצל אותו.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

המגבר הזה ישמע משהו סיני,לכן גישור שלו ב4OHM שנותן ככל הניראה 200RMS (-+) לא יפתח אותו כמו שהוא יודע לתת (והוא יודע..) אבל אתה תישמע חזק בכל מיקרה,אתה צריך את הדגם D2 שתי סלילים של 2OHM כל אחד כדי להגיע להתנגדות סופית של 4OHM.

בשביל זה אתה מחבר בסאב פלוס מסליל אחד למינוס מסליל שני ומהפלוס מינוס הנותרים יוצא למגבר בגישור.

נ.ב עם ההגברה הזאת עדיף לך ללכת על הCW כי הוא יפתח יותר טוב מהCVR שלא נציל ממש וחזק יותר.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...