Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא סוד בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת חבל, נדמה לי או שאני רואה חומר על המסגרת חלון? ברכב כזה נדיר, במיוחד בארצינו לא הייתי מסתפק בפחות משחזור מלא כמו שנעשה בזמנו בשרשור של הלנצ'יה בטה הכסופה(כיום אדומה)

אולי לא הבנת החומר בא לאחר ששישחזרנו

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סליחה על הביקורת, אבל העבודה נראית זולה משהו

סוד משנות ה 70 רגישה מאוד לחלודה, טיפול ותיקון ברמה פחות מהגבוהה ביותר יניב חלודה חדשה די מהר ואף גרועה יותר, חבל.

תומר אתה יודע שאני מאוד מעריך את הביקורת שלך אבל לא הבנתי מה אתה מציע לי לעשות. חלודה היתה במסגרת חלון ושם שיחזרנו ,בכנפיים למטה שיחזרנו בעזרת טלאי מכנף חדשה מה אני צריך עוד לעשות משום שאין לרכב שום נקודת חלודה מעבר לכך

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

היי

בתור אחד שהיה לו כמה סודים וניסיון רב אני מציע לך להוריד את החלונות הקדמי והאחורי,

תתפלא כמה חלודה יש מתחת זו אחת המחלות שלהם .

בכל מקרה בהצלחה ועל תחסוך על פינישים

הסוד שהייתה לי

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=News&file=article&sid=15

יש לי עם אתה מעוניין בקליות אחוריות חדשות בניילון .

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם

טוב מחר אני מוריד חלונות ,יכול להיות שאצטרך את הבקליות אבל משאיר את זה לסוף ואשלח לך ה"פ . עם יד על הלב אתה לא בוכה על המכירה של אלינוי

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

לכל המגיבים על השיפוץ יש משהו שאני כנראה לא מבין.

האם הפחחים היקרים ו "הטובים" לא מורחים חומר על התיקון על מנת לקבל גימור חלק? יש להם פטנט מיוחד?

יש איזה רכב שעבר מכה קלה שאין עליו חומר? כל שכן רכב אספנות.

נ.ב

אין לי טענה על הערה על פירוק החלונות זו ביקורת בונה.

פורסם

לצערי אלינוי לא נמכרה אלא השיבה את נשמתה בתאונה

וכל יום אני עדיין בוכה עלייה פשוט כואב הלב

שעות וימים הושקעו ופשוט נגמרו במספר שניות

ממש חבללל:cry::cry::cry::cry:

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

• אחראי פורום
פורסם

איך שלי הגיעה לשם? :-)

רפי, בהצלחה. מאיפה אתה משיג גומיות לחלונות? אני רוצה (חייב) לשפץ את הדלת האחורית ומתכוון להוריד שמשה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רפי, בהצלחה. מאיפה אתה משיג גומיות לחלונות? אני רוצה (חייב) לשפץ את הדלת האחורית ומתכוון להוריד שמשה.

אני בחיפושים כמוך למרות שהצלחנו להוריד מבלי לפגוע בגומיות .כמו כן לאחר שהבנתי שיהיה לי קשה להשיג 4 קוני צהוב רכשתי 4 בולמים מקוריים לסוד+סט בושיניגים פאורפלקס קידמי

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

תתחיל עם הקידמית איתי, זה הרבה יותר חשוב! את האחורית אפשר להחליף, את הפח מלפנים יותר מסובך להחליף (ולהשיג)

• אחראי פורום
פורסם

אמנם נכון שאני לא יודע מה קורה מתחת לגומיות של הקדמית, אבל חיצונית רואים רק שתי נק' חלודה לא מאוד מפותחות.

במסגרת הדלת האחורית מדובר כבר בחורים של ממש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תתחיל עם הקידמית איתי, זה הרבה יותר חשוב! את האחורית אפשר להחליף, את הפח מלפנים יותר מסובך להחליף (ולהשיג)

תנסה לדבר עם רב הפורום חן פרחי יש סיכוי גדול שהוא יוכל לעזור בעניין הגומיות.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אמנם נכון שאני לא יודע מה קורה מתחת לגומיות של הקדמית, אבל חיצונית רואים רק שתי נק' חלודה לא מאוד מפותחות.

במסגרת הדלת האחורית מדובר כבר בחורים של ממש.

איתי

אני מאחל לך מכל הלב שהמצב מלפנים עדיין שטחי, ואני חוזר ואומר שדווקא עכשיו, הכי חשוב זה מלפנים! אל תשכח! את הדלת האחורית ניתן להחליף, וגם תיקון כזה או אחר בה לא פוגע בחוזק מבני והוא קוסמטי בלבד.

החלק הקדמי הוא חלק מהרכב והאמן לי שאתה לא רוצה שם חורים, וגם אם ישנם והם קטנים זה עדיף מאשר לתת להם לצמוח עוד.

עשה את הניקוי היסודי ביותר שניתן (כולל שימוש בחומרים לניקוי חלודה) ולאחר מכן יסוד צורב, יסוד על בסיס אפוקסי לשם אטימה ועמידות מרביים, ואז כמובן צבע ולכה אם צריך.

לאחר מכן התז שעווה איכותית בנדיבות, ורק אז להרכיב בחזרה גומייה ושמשה.

אני סומך עלייך ועל כישרונך, ואני סמוך ובטוח שתבצע עבודה יסודית.

בהצלחה ידידי!

נ.ב

אם נוברים מספיק טוב בחו"ל, תוכל אפילו ליבא דלת אחורית חדשה לגמריי:wink:

• תוכן חדש...