Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא סוד בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגמי ה 1.35 כמעט ולא נימכרו, הן פשוט היו יקרים ללא פרופורציה, וחבל, לדגם ה 1.35 היו ביצועים טובים בהרבה וגם במונחי ימינו היא נחשבת למכונית זריזה.

לחבר טוב שלי יש ספרינט 1.35 מקורית (הוא יד שניה), ואני חייב לציין שהמנוע היה פשוט יהלום...

בכלל, כל סדרת הבוקסרים הזו (1.2 - 1.712) פשוט מופלאה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיר כץ התלונן על הממשלה. אבל שכח כי בסוף שנות השבעים ותחילת שנות השמונים היה מחסור עולמי בדלק. המטרה של הממשלה היתה לעודד רכישת מכוניות עם מנועים קטנים. באותן השנים עבדתי בחברה גדולה שהחליטה כי כל הרכבים יהיה עד 1300 סמ"ק וזאת על מנת לחסוך דלק כך נמכרו לנציה בטה עם מנוע 2000, דודג' דארט, פלימוט וליאנט, לארק, ועוד כמה יפיפיות הכל כדי לחסוך דלק והוצאות בעולם של מחסור בדלק ואינפלציה של מאות אחוזים.

ה"שגעונות" האלה של הממשלה ופרנסי המשק אז, הם שהולידו את המודעות לצריכת דלק נמוכה, ולכלכלה בריאה.

שלמה דן גדרון

פורסם
תמיר

הרב פרחי כמו ברוב המקרים הקשורים בהיסטוריה מדייק.

תקרא כאןhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%9D_%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8

אני עומד מאחורי כל מה שאמרתי ! על פי מיטב זכרוני . כולם זוכרים את ימי ארידור העליזים , בהם הייתה הורדת מיסוי גורפת

על מוצרי צריכה כגון : מוצרי חשמל בעיקר, אבל לא רק . המדיניות הזו למי שלא יודע נבעה מהשקפת עולם מוטעית , שאם תנתן לציבור יד חפשית מבחינת מיסוי לקנות כל צורכו , השוק יגיע לרויה , והביקושים יתמתנו . ונגיע לאיזון

המדיניות הזאת עד כמה שזכור לי לא חלה על מכוניות , ואם הייתה הוזלה במיסוי לרכבי עד 1300 סמ"ק היא הייתה מינורית . פשוט

הייתה אז פריחה כלכלית , ולאנשים היה כסף לקנות מכוניות במאסות . כפי שלא היה מעולם . ( עד אז )

אינני מתלונן על דבר , רק אומר שהייתה מדיניות להעלות את המיסוי לרכבים מעל 1600 סמ"ק בעיקר כמס פרוגרסיבי עקיף

לאלו שיכולים להרשות לעצמם . ולא כחיסכון בדלקים .

ו בקשר לאלפא סוד , שוב מזכרוני , מכוניות נהדרות אך הן לא החזיקו מעמד , ורבים מהם הושבתו לאחר מס' שנים לא רב

בעוד מכוניות הסובארו שרדו הרבה אחריהן , והמשיכו לנסוע שנים רבות .

בתודה תמיר

פורסם
אם זו אותה אחת אז מדובר על 1.3 שנת 78 יד ראשונה עם כלום ק"מ שעברה לה מאב שלא ממש נסע בה לבן שלא ממש נוסע בה.

ועכשיו היא שלי

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

תמיר

הזיכרון שלך לא משהו:-D

צירפתי לך קטע על ארידור

הנה הקטע הרלבנטי

הוא החל מפעיל מדיניות של כלכלת בחירות, במסגרתה הוריד מסים על מוצרי צריכה בני קיימא, כמו מכוניות ומקלטי טלוויזיה צבעונית. ימים אלו זכו לכינוי "ימי ארידור העליזים".

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מזל טוב על הרכישה!!!

אני מקווה שאתה מתכוון לשמר אותה כמו שמגיע לה.

אתה מוזמן להראות אותה במועדון אלפא רומאו:

www.iaroc.org.il

כרגע אני משמר את הגולייטה שהיא גם מודל 78 לאחר מכן אני מקווה להתפנות לשיפוץ הסוד

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף סוף הגיעה האלפא סוד הביתה שנת 1978 מדובר ברכב מקורי לחלוטין צבע ראשון ! יש מקומות בהם יש חלודה והפנים במצב לא מזהיר :roll:

לגלריה :

http://www.siz.co.il/gal/15126

ברצוני לדעת היכן אוכל להשיג או לשפץ את פנים הרכב כמו כן צירפתי תמונה של הג'ולייטה לאחר השיפוץ ,

ykdn2mni24ij.jpg

תהנו רפי :lol: :lol:

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

ואי איזה חתיכה

בכלל הסוד שנות ה 70 זה רכב מהמם

התחת השטוח והסקסי

הפנים של הרכב הדשבורד עם 2 העיגולים של האיורור רכב מושלם.

הרכב הראשון שלי בחיים היה סוד 78 צבע לבן

אם יפול לי לידיים סוד במצב הגיוני ובמחיר הגיוני אני אקנה גם

תתחדש .

פורסם
סוף סוף הגיעה האלפא סוד הביתה שנת 1978 מדובר ברכב מקורי לחלוטין צבע ראשון ! יש מקומות בהם יש חלודה והפנים במצב לא מזהיר :roll:

לגלריה :

http://www.siz.co.il/gal/15126

ברצוני לדעת היכן אוכל להשיג או לשפץ את פנים הרכב כמו כן צירפתי תמונה של הג'ולייטה לאחר השיפוץ ,

ykdn2mni24ij.jpg

תהנו רפי :lol: :lol:

תעשה טובה גדולה! ותשתף אותנו בתמונות של הג'ולייטה היפה הזאת!!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...