Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני הולך להמשיך לנסוע בו או להחליף אותו - אין לי מושג...

זו התלבטות לא פשוטה. אפילו להגיע למסקנה באיזו מהאפשרויות אני חוסך יותר כסף - אני לא מצליח.

תקרא הכל מההתחלה החברים כתבו הכל,

ואז ותחליט אם אתה רוצה לגרוט ,או להשאר עם הגרוטאה.

נ.ב

לא צריך להתלבט יותר מדי כי אתה לא הולך לעשות מיליונים ולא להתעשר מהרכב

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה התקציב שיש לך לרכב חדש, אבל קח בחשבון שכמעט כל רכב שתקנה היום מאחת מחברות הליסינג יהיה מהנה יותר לנהיגה, אפילו שברולט אביאו - וזאת כי המזגנים היום חזקים יותר, הרכבים שקטים יותר.

כמו כן - בולמי הזעזועים שלך גמורים, המושבים שקועים והרכב שחוק.

תעבור טסט ואח"כ תשב ותחשב כמה כסף יש לך. אם תוכל לקנות רכב מאחת מהחברות, זה כמובן יהיה עדיף על נסיעה בגרוטאה בת 20. אם לא - לך למוסכניק החביב ותבקש שידנדש לך את הרכב.

פורסם

אוקי חברים,

עברתי טסט פעם ראשונה בדינמומטר. היה רק צריך להוריד טורים מ-1500 ל-1000 מינוס (עשיתי לפני - עכשיו המנוע רועד קצת ולפעמים נכבה - בקטנה) ולהחליף כמה נורות ופסים זוהרים. כל הסיפור יצא בסביבות ה-225 ש"ח.

נותן לי קצת זמן לחשוב.

האמת שאין לי מושג על ליסינג. אקרא על זה קצת.

כאמור יש לי כסף לרכב חדש, ואני די משתכנע שכדאי, אבל לא יודע מה, וגם לא בטוח מתי.

ניסיתי להתייעץ לגבי קניית רכב חדש בפורום המתאים כאן.

לעומת העושר והנדיבות והמסירות של התגובות שלכם כאן - קיבלתי שם תגובות דלילות מעטות ואפילו תוקפניות.

יש לי שאלה (מקווה שזה רלוונטי):

אם אני עובר לחו"ל תוך כמה חודשים עד שנה - עדיין הייתם ממליצים לי להתחדש? כלומר האם שווה לקנות רכב רק עבור כמה חודשים?

פורסם
אם אני עובר לחו"ל תוך כמה חודשים עד שנה - עדיין הייתם ממליצים לי להתחדש? כלומר האם שווה לקנות רכב רק עבור כמה חודשים?

מברוק.

קשה לענות על שאלתך, כיון שלפי הפוסט התוכניות שלך עדיין אינן מגובשות, וגם מצבך הכלכלי והתלות שלך ברכב לא ברורים. אם מדובר בעניין של חודשים בודדים קרוב לודאי שכדאי להמר על הרכב הישן, ולפני הנסיעה לנסות למכור אותו או לגרוט אותו. אם מדובר בטווח יותר ארוך והרכב חשוב לך מאד יתכן שעדיף לך השקט הנפשי של רכב במצב יותר טוב, אם כי, קרוב לודאי, תמורת הפסד כספי כלשהו. החישוב הכספי הטהור אינו הכל, גם לשירות שתקבל מהרכב חשיבות רבה בקבלת ההחלטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהחלט לא משתלם לקנות רכב חדיש לכמה חודשים.

אין היום שום ביטחון במכירה מהירה למעט מספר רכבים מועט וגם זה משתנה כל הזמן.

סתם דוגמא:

פיאט פנדה שפעם הייתה רכב בלתי סחיר בעליל, נמכרת היום מעל המחירון בתוך ימים ספורים אם לא שעות מרגע הפרסום (בתנאי שמדובר ברכב עם נתונים טובים).

לעומת זאת דווקא מאזדה 3 שיש ממנה אלפי עותקים, קשה יותר למכור במחיר מחירון, שלא נדבר על יונדאי למיניהן.

בקיצור - אם אתה יודע בוודאות שעוד כמה חודשים אתה עובר לחו"ל, אל תיקח עליך התחייבויות מיותרות. תקן את הרכב שיהיה בטיחותי מספיק עבורך בכמה כסף שצריך - סע על הרכב וגרוט אותו לפני שאתה נוסע לחו"ל. זה הכל.

• תוכן חדש...