Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה להוצאות באם כן העברת טסט.

אתה מוזמן לפרסם לנסר 91' ללא טסט ב-3000 ש"ח. המטען של הסלולרי לא יעבוד קשה מדי.:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל הצעת המחיר מוגזמת - נסה לקבל עוד אחת ממקום אחר.

מנסיון, הדגם הנ"ל מפגין אמינות גבוהה מאד, ואם אין לך כמה עשרות אלפי שקלים לקנות רכב אחר - ב-3500 ש"ח יהיה לך רכב נוסע עם טסט.

לעומת זה אם תחליט להשתדרג לרכב אחר סביר להניח שתצטרך להשקיע לפחות את הסכום המדובר ב"יישור קו"

המלצתי - מכיוון שב-3500 ש"ח תקבל רכב עם טסט לשנה אני הייתי מתקן וממשיך לנסוע - אם הרכב יתקלקל במהלך השנה האופציה לגרוע תמיד קיימת, וממילא את ההפרש בהוצאות אתה מרוויח בזה שאתה משתמש ברכב, וממשיך לחסוך כסף לצורך קניית רכב חדש יותר.

מכירה ללא טסט ברכב בגיל הזה = מכריה לחלקים - משמע 1500 ש"ח יהיה מחיר מצויין, אולי אפילו קצת גבוה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רגע... אם לא טסט ולא תיקון, אז על איזה "הוצאות שלך כרגע" אתה מדבר?

למה שלא אבקש 3500 או 3000?

1. הרכב הזה נמכר כאשר הוא תקין עם טסט למספר חודשים במחירים של 4000-4500 ש"ח. הוא בכ"ז אוטוטו בן 20 עם טסט פעמיים בשנה - לא בדיוק להיט.

2. יש טסט לשלם מייד עם העברת הבעלות - זה 1000 ש"ח הוצאה לא משנה איך אתה מסובב את זה.

3. יש בכ"ז דברים לתקן - זה שאתה לא תיקנת לא אומר שהבנאדם הבא הוא אדיוט מושלם ולא מבין שאתה מוכר בגלל שאתה לא רוצה לתקן.

לכן אמרתי לך שתפרסם ב-2000 ש"ח ותקווה לטוב. בוא נגיד שאם היה מישהו ומציע 1500 ש"ח מזומן ביד ומיד לא הייתי חושב פעמיים.

כל זה כמובן אם יש לך כסף לקנות אוטו טוב בהרבה! כי אם אין, חפש הצעת מחיר טובה יותר לתיקונים וסע עם הרכב עד שתוכל לחסוך סכום נורמלי. את ההוצאות שלך תמיד תוכל לקבל בחזרה מהמדינה תמורת גריטה.

פורסם

אוקי, כמה שאלות:

1. מה זה נחש צפע?

2. zvit, כאמור יש לי כמה עשרות אלפי שקלים לרכב חדש. מה זה "יישור קו"?

3. את אגרת הרישוי כבר שילמתי (בסביבות 1000 ש"ח)... לפני שידעתי שבכלל אצטרך לתקן... איך (אם בכלל) אוכל לקבל את זה חזרה? רק בגריטה, נכון? אבל אם אני מוכר למישהו שרוצה לעשות טסט, הוא צריך לעשות רק את התיקונים, לא לשלם אגרת רישוי כי אני כבר חסכתי לו את זה בטיפשותי.

פורסם

תדרוש מחיר בהתאם. אם היית משחרר ב-1500 נניח, אז בהתחשב בזה ששילמת את האגרה, שחרר את האוטו ב-2500..

[אם אתה באמת מוכר, והאוטו ידני, שלח לי ה"פ]

אלטמן.

פורסם
1. מה זה נחש צפע?

צפירת אזעקה, בז'רגון של מלחמת המפרץ הראשונה.

כנראה ששהית בממ"ט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. מה זה נחש צפע?

נחש צפע ושאר ביטויים חביבים הם הצמדות שמקבלים כאלה שבפתיחת נושא כותבים:

שאלה - מה לעשות עם רכב ישן שדורש תיקון יקר ?

אילו לא היית כותב את המילה "שאלה", אף אחד לא היה מבין מה אתה רוצה ??

למשל, אם היית כותב: מה לעשות עם רכב ישן שדורש תיקון יקר ?

יכול להיות שהקוראים היו חושבים שאתה מתעניין בפלאפל.

רגע - במחשבה שניה, האם אתה חושב שהמילה "שאלה" מיותרת ? אם היא מיותרת, גם נחש צפע מיותר. אם גם בעתיד תוסיף את המילה "שאלה", אולי בפעם הבאה תמצא שערכו לך את הכותרת וכתבו:

עוף בתנור - מה לעשות עם רכב ישן...

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אוקי, כמה שאלות:

1. מה זה נחש צפע?

2. zvit, כאמור יש לי כמה עשרות אלפי שקלים לרכב חדש. מה זה "יישור קו"?

3. את אגרת הרישוי כבר שילמתי (בסביבות 1000 ש"ח)... לפני שידעתי שבכלל אצטרך לתקן... איך (אם בכלל) אוכל לקבל את זה חזרה? רק בגריטה, נכון? אבל אם אני מוכר למישהו שרוצה לעשות טסט, הוא צריך לעשות רק את התיקונים, לא לשלם אגרת רישוי כי אני כבר חסכתי לו את זה בטיפשותי.

די אכלת אותה כאן.

הדבר היחיד שאני רואה כאן זה לנסות לעבור טסט במינימום הוצאות. תנסה להגיע לכפרים הערביים על מנת לסיים את הסיפור בזול.

אח"כ תעבור טסט - ואחרי זה תגרוט את המכונית בעוד חודשיים.

תקבל 3000 ש"ח על הרכב ועוד 800 ש"ח על האגרה - סה"כ 3800 ש"ח. מזה תוריד את העלות של התיקונים - יוצא שתקבל בסביבות 2500 ש"ח...

אם הפרוצידורות האלה לא שוות רווח של 1000 ש"ח - תמכור עכשיו ב-1500 ש"ח למי שיהיה מוכן לקנות או שתמכור לפירוק ב-500 ש"ח ותקבל את האגרה בחזרה. גם זו דרך.

פורסם
תודה רבה דוקטור,

אבל תגיד, לא מסוכן בכפרים האלה?

יראו בחור יהודי חנון לא יחטפו/ישדדו/יאנסו אותי? :lol:

קח איתך בחור יהודי מההתישבויות בשומרון או יהודה , אז הם יראו חנון ומתיישב , הכל יסתדר.

פורסם

שלא תתבלבל, אתה לא נכנס לכפרים ביו"ש!!!

אתה הולך לכפר קאסם(אם אתה מהמרכז), או טייבה\קלנסווה(איזור השרון), שהם ישראלים לכל דבר.

אלטמן.

פורסם

אם אתה רוצה להישאר עם הרכב אז פשוט מאוד:

אתה קודם כול נכנס לטסט, ונכשל על מה שיש.

תראה על מה מכשילים אותך, אולי לדעת המוסך החלק הנ"ל לא תקין ואילו הם חושבים שהוא כן בסדר? מי אמר שהמוסך לא מנסה להרוויח עלייך יותר?

אתה מעלה לפה את הסעיפים בהם נכשלת ואז כבר ניראה מה אתה צריך לעשות ונוכל לעזור לך.

ההפסד שלך הוא בסביבות ה60 ש"ח על הטסט.

אני חושב שזאת ההצעה הכי טובה שיכולה להיות כרגע.

קובי

פורסם

תראה על מה מכשילים אותך, אולי לדעת המוסך החלק הנ"ל לא תקין ואילו הם חושבים שהוא כן בסדר? מי אמר שהמוסך לא מנסה להרוויח עלייך יותר?

אתה מעלה לפה את הסעיפים בהם נכשלת ואז כבר ניראה מה אתה צריך לעשות ונוכל לעזור לך.

ממש לא , יכשילו אותו על עשן ואז הסיפור נגמר.

רק משרד לשרותי רכב יכול להוציאו בכבוד וזול מהעניין.

פורסם

מחזק.

• תוכן חדש...