Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'יפ סופה,

לי אין שום ספק בעניין, אם זה היה קורה לי הייתי לוקח אותם לתביעות קטנות בכלל בלי לחשוב פעמיים!

דבר ראשון, אם יש לך חבר/מכר/ידיד עו"ד, נסח אצלו מכתב רשמי ומסכם את העובדות ואת בקשת הפיצוי להחלפה מלאה וללא תשלום של הבולם.

הבהר שאם לא יסכימו, אתה תובע בצרוף סכומים של ימי חופש, השבתת הרכב וכו'.

והקצב להם שבוע לתשובה ושלח בדואר רשום .

לאחר שבוע, הגש כתב תביעה.

אין לך מה להפסיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ג'יפ סופה,

לי אין שום ספק בעניין, אם זה היה קורה לי הייתי לוקח אותם לתביעות קטנות בכלל בלי לחשוב פעמיים!

דבר ראשון, אם יש לך חבר/מכר/ידיד עו"ד, נסח אצלו מכתב רשמי ומסכם את העובדות ואת בקשת הפיצוי להחלפה מלאה וללא תשלום של הבולם.

הבהר שאם לא יסכימו, אתה תובע בצרוף סכומים של ימי חופש, השבתת הרכב וכו'.

והקצב להם שבוע לתשובה ושלח בדואר רשום .

לאחר שבוע, הגש כתב תביעה.

אין לך מה להפסיד.

וואלק אם היה לי חבר עו'ד גם אני ההיתי עו'ד חחח סתם

אבל אין לי אחד כזה באסה

פורסם

גם לפי דעתי אתה יכול לתבוע , ואני אישית לא הייתי מהסס.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יאללה, יש פה איזה עו"ד חובב רכב שמוכן פרו-בונו לנסח לידידיינו מכתב איומים?

פורסם

עושה רושם שההתלהמות לא פוסחת על אף אחד..

כדאי לך לפנות שוב לספק (אולי עכשיו משהו ישתנה) ואם לא, אני מציע לך לפנות קודם ליצרן (לבילשטיין ארה"ב) ולשטוח את תלונותיך בפניו (כדאי גם לכתב את הספק בארץ למייל הזה). יתכן וזה יעזור לך ולהם להגיע לפתרון מוסכם.

ברגע שתערב עו"ד - זה יועבר לטיפול משפטי שלהם ולא לשירות לקוחות וכידוע לך, טיפול משפטי לוקח זמן (וממון).

יתכן ויש דרכים מהירות ויעילות יותר להגיע לפתרון עפ"י העקרון "תהיה חכם ולא רק צודק"

my 2 cents

לשפר בלי להתפשר

פורסם
עידן,

ההגדרה היא מאד פשוטה. "שימוש במירוצים" שזה אומר מירוץ! לא נס הרים, לא סתם הדרכת נהיגה אלא מירוצים, על רכב ייעודי ובשימוש מירוצים אינטנסיבי.

ורק כדי שזה יהיה ברור - נס הרים/הדרכת נהיגה או סתם יום מסלול (גם כן מסלול..) לא נכללים בהגדרה של "שימוש במירוצים" ועל כן, אחריות מכסה שימוש כזה.

אני מתנצל שאני מנדנד פשוט מעניין אותי לדעת מה כן יכולים להגדיר כמרוץ בארצנו. האם MDC או תחרות אחרת בכוכב יאיר היא מרוץ? האם תחרות דריפטים תחשב מרוץ?

ואם לא - אני יכול פשוט להבין שאין בעיית אחריות ואין מרוצים בארץ - האם זה נכון???

פורסם

ברגע שתערב עו"ד - זה יועבר לטיפול משפטי שלהם ולא לשירות לקוחות וכידוע לך, טיפול משפטי לוקח זמן (וממון).

יתכן ויש דרכים מהירות ויעילות יותר להגיע לפתרון עפ"י העקרון "תהיה חכם ולא רק צודק"

1. לא בהכרח, זה גם יכול להראות להם על רצינות כוונות המתלונן ועל זה שבעניין הזה הוא לא הולך לוותר, הרבה בעיות שהיו לי נפתרו לא בבית הדין ולא בצעקות ואיומים אלא במטה קסם נפתרו כמה דקות לאחר הגעת כתב התביעה ליעדו.

2. במידה ואכן יועבר למחלקה המשפטית שתעיין בחומר הראיות', יתכן ותגיד, "איזה שטויות הם עושים שם בחנות, הרי אין פה בכלל קייס משפטי, מיד לפצות את הלקוח!". קרה לי כבר כמה פעמים בעבר!

3. יש אימרה קפיטליסטית אמריקאית שאומרת

dont be clever, dont be right, just sue thier ass

"אל תהיה חכם, אל תהיה צודק....תתבע להם ת'תחת".

my 2 cents

דודי,

לא התלהמות ולא נעליים!

הבחור קנה מוצר בכסף מלא עם אחריות מלאה.

אחד הבולמים כשל מסיבה שהחברה בעצמה לא מצליחה להבין לאחר אבחון מקצועי על ידם של הבולם (דרך אגב, יש את תוצאות הבדיקה בכתב?) והחברה לא מוכנה להחליף אותו בשום תנאי, גם לא בהשתתפות כספית של בעל הבולם.

שופטים אוכלים חברות כאלה בלי מלח (שונאים גופים כלכליים כוחניים ובצדק).

אם הפרטים המופיעים פה הם מלוא הפרטים, תוך חודשיים ועם הוצאה כספית ראשונית מינורית ביותר הוא עם הכסף ביד (הוצאה שכמובן אם הוא זוכה, הוא מקבל מהם את כל ההוצאות המשפטיות).

יתכן (פה באמת דרוש יעוץ משפטי) ואני אפילו הייתי תובע את החזר מלוא הסכום כי אם זה סוג ואיכות השרות של החברה, אני מעוניין בכלל ברביעיית בולמים אחרת על הרכב, מה אני אעשה אם מחר שוב ישבר בולם? שוב אשבית את הרכב לחודשיים ואחכה לפסק דין? :evil:

פורסם

בגירה,

לדעתי, עצם העובדה שאנשים פה מציעים לבנאדם לתבוע(!!) כשאף אחד, ואומר שוב - אף אחד פה לא ראה את הבולם, בדק אותו, לא ראה את דו"ח הבדיקה ולא ראה את הרכב - זו חובבנות וכן, התלהמות שכ"כ אופיינית לפורומים.

עדיין אני חושב שכדאי לו לפנות קודם ליצרן ולכתב את הספק בארץ.

הוא יכול להקשיב לעצתך, לעצתי או לאף אחד מאיתנו. זו זכותו.

לשפר בלי להתפשר

פורסם
כשאף אחד, ואומר שוב - אף אחד פה לא ראה את הבולם, בדק אותו, לא ראה את דו"ח הבדיקה ולא ראה את הרכב

אם הפרטים המופיעים פה הם מלוא הפרטים, תוך חודשיים ועם הוצאה כספית ראשונית מינורית ביותר הוא עם הכסף ביד (הוצאה שכמובן אם הוא זוכה, הוא מקבל מהם את כל ההוצאות המשפטיות).

1. פספסת את מה שכתבתי שכרגע מודגש באדום?

2.מנסיון משפטי מצוטמצם ביותר, חברת אספיר תתקשה מאוד להסביר לשופט למה הם לא היו מוכנים ללכת לקראת הלקוח ולמכור לו בולם במחיר מוזל מתוך הכרה בזה שסיבת הכשל של הבולם לא ברורה ומתוך הבנה שהבולם עדיין באחריות.

3. אני לחלוטין לא שולל את הרעיון של לכתוב מכתב ליצרן אבל עד שהוא יענה (אם הוא בכלל יענה)מה עושה בעל הרכב? משביט את הרכב ומתנייד באוטובוסים?

מעניין אם אתה היית כ"כ רגוע אם ספק שלך היה מספק מוצר פגום ולא מוכן לזכות אותך!

בכל מקרה, מאחרואין שום קשר לשיפורים, מאחר ומדובר בסוגיה משפטית ומאחר והייתי שמח לשמוע חוות דעת של עו"ד בנידון, מועבר לפורום יעוץ משפטי.

פורסם

שלום רב,

שרשור על מקרה זה פתח המשרשר גם באתר גיפולוג עם הכותרת: "בולמי בילשטיין לא עושים את העבודה".

לאחר התייחסותה המקצועית של חברת אספיר, כולל תמונות הבולמים של הלקוח, אודה הלקוח שהמעיכה בבולם שיצרה את השבר, הינה כתוצאה מההתקנה והשימוש.

בשלב הזה, הוסט הדיון לנושא השירות והאחריות.

הלקוח תוהה מדוע חברת אספיר אינה מחליפה לו את הבולמים, או מפצה אותו או משתתפת איתו במימון חדשים.

הדיון הנוכחי כבר נפתח עם כותרת שונה. עניין האחריות. עניין בולמי בילשטיין "שלא עושים את העבודה" כבר לא מוזכר. תאור המקרה ע"י המשרשר מאד מפורט ...: "הבולם נשבר".

אנו בתחושה שהמטרה הברורה והעקבית של המשרשר הינה לפגוע בעסקיה של חברת אספיר.

לכן, אנו בהחלט מתלבטים בנוגע להעברה לבדיקה משפטית.

למען הסר ספק (ואין בכך כל חדש): חברת אספיר מעמידה אחריות של שנה על בולמי בילשטיין כל עוד מדובר בתקלה של הבולם, כשל שנוצר במסגרת מעטפת הביצועים הנרחבת של הבולם.

לשמחתנו אנו חיים במדינה חופשית ולכולנו הזכות לחשוב ולהגיד את שעל ליבנו, כל אחד בדרכו.

כך שמבחינתנו, דעתם העניינית של שאר המגיבים לגיטימית, גם אם הינה מנוגדת לדעתנו.

מותר לכל אחד לראות את הדרך שבה צריך לתת שירות ולנהל עסק, ע"פ השקפת עולמו וע"פ הדרך שבה כל אחד מנהל את עסקיו.

לעניין המקצועי:

שיטת העבודה של בולמי המירוץ בעולם הינה בשיטת המונוטיוב - גוף הבולם הינו המוביל של יחידת הכח הפנימית.

לכן, כל מכה פיזית בגוף הבולם (כפי שניתן לראות בתמונה), תביא לקריסה טכנית כזו או אחרת.

במקרה הנ"ל, כפי שניתן לראות בתמונות, גוף הבולם נמעך בדיוק במקום שבו נמצא החוצץ (החלק שמפריד בין השמן והגז), אשר נתקע או נתפס.

כתוצאה מהמעיכה ובעקבות זאת, בזמן כניסה של מוט הבוכנה פנימה, לא היה חופש דינאמי שנותן אזור הגז, נוצרה נעילה הידרוסטטית של שמן שעצרה את מוט הבוכנה מלהיכנס ואז נוצר שבר טכני.

כל בולם העובד בשיטת מונוטיוב שמקבל מעיכה מסוג כזה, יכשל.

שלא לשביעות רצונו של הלקוח, הוא עודכן שבמקרה הנ"ל לא ניתן לממש אחריות מהיצרן.

במידה וניתן היה, אספיר היתה מממשת.

אך כפי שניתן לראות הבולם פסול ולא ניתן לתקנו או לשקמו.

בברכה

חברת אספיר

bilsteinB.jpg

BilsteinC.jpg

ggots7ri.jpg

פורסם

בעל עסק לא צריך להיות צודק, הוא צריך להיות חכם.

הנזק שהשרשורים האלה עלולים לעשות לכם גדול אלפי מונים מאשר העלות הזניחה והעלובה של בולם בודד.

מה בדבר להתחשב בזה שהלקוח השאיר אצלכם כמה אלפי שקלים ולהציע לו בולם חדש במחיר מוזל (גובה ההנחה לשיקולכם) ואז להמנע משרשורים כמו זה שבטח לא עושים לכם שום דבר טוב.

עדיין ניתן לעשות בקרת נזקים (מה שעפ"י התנהלותכם אין לכם צל של מושג בנידון), להציע בולם מוזל ולסגור את שלל השרשורים בצורה חיובית.

באנגלית קוראים לזה "להפוך לימונים ללימונדה".

תראה, את פותח השרשור אייני מכיר אבל קשה לי להאמין שלקוח מרוצה יצא מבית העסק שלכם ישר למחשב ויתחיל ללכלך עליכם.

הוא ככל הנראה עושה את זה כי הוא לקוח מאוד לא מרוצה .

מאחר ושניינו יודעים שהוא לקוח שאינו מרוצה, כל שנשאר לכם הוא לפשפש במעשיכם ולנסות להבין למה יש לכם לקוח לא מרוצה וכיצד ניתן להפוך אותו ללקוח מרוצה, אבל לא נראה שזה בכלל מעניין אתכם.

אני אומר לך באופן הכי רציני ואישי שהשרשור הזה גרם לי אישית לבטל השבוע התקנה של רביעיית בילשטיין במוסו שלי, עכשיו תחשוב כמה כמוני יש ותמשיך להתעקש על זה שאתם צודקים, כי גם אם אתם צודקים, חכמים גדולים אתם בטח לא!

פורסם
שלום רב,

שרשור על מקרה זה פתח המשרשר גם באתר גיפולוג עם הכותרת: "בולמי בילשטיין לא עושים את העבודה".

לאחר התייחסותה המקצועית של חברת אספיר, כולל תמונות הבולמים של הלקוח, אודה הלקוח שהמעיכה בבולם שיצרה את השבר, הינה כתוצאה מההתקנה והשימוש.

בשלב הזה, הוסט הדיון לנושא השירות והאחריות.

הלקוח תוהה מדוע חברת אספיר אינה מחליפה לו את הבולמים, או מפצה אותו או משתתפת איתו במימון חדשים.

הדיון הנוכחי כבר נפתח עם כותרת שונה. עניין האחריות. עניין בולמי בילשטיין "שלא עושים את העבודה" כבר לא מוזכר. תאור המקרה ע"י המשרשר מאד מפורט ...: "הבולם נשבר".

לכן, אנו בהחלט מתלבטים בנוגע להעברה לבדיקה משפטית.

למען הסר ספק (ואין בכך כל חדש): חברת אספיר מעמידה אחריות של שנה על בולמי בילשטיין כל עוד מדובר בתקלה של הבולם, כשל שנוצר במסגרת מעטפת הביצועים הנרחבת של הבולם.

לשמחתנו אנו חיים במדינה חופשית ולכולנו הזכות לחשוב ולהגיד את שעל ליבנו, כל אחד בדרכו.

כך שמבחינתנו, דעתם העניינית של שאר המגיבים לגיטימית, גם אם הינה מנוגדת לדעתנו.

מותר לכל אחד לראות את הדרך שבה צריך לתת שירות ולנהל עסק, ע"פ השקפת עולמו וע"פ הדרך שבה כל אחד מנהל את עסקיו.

לעניין המקצועי:

שיטת העבודה של בולמי המירוץ בעולם הינה בשיטת המונוטיוב - גוף הבולם הינו המוביל של יחידת הכח הפנימית.

לכן, כל מכה פיזית בגוף הבולם (כפי שניתן לראות בתמונה), תביא לקריסה טכנית כזו או אחרת.

במקרה הנ"ל, כפי שניתן לראות בתמונות, גוף הבולם נמעך בדיוק במקום שבו נמצא החוצץ (החלק שמפריד בין השמן והגז), אשר נתקע או נתפס.

כתוצאה מהמעיכה ובעקבות זאת, בזמן כניסה של מוט הבוכנה פנימה, לא היה חופש דינאמי שנותן אזור הגז, נוצרה נעילה הידרוסטטית של שמן שעצרה את מוט הבוכנה מלהיכנס ואז נוצר שבר טכני.

כל בולם העובד בשיטת מונוטיוב שמקבל מעיכה מסוג כזה, יכשל.

בברכה

חברת אספיר

לחברת אספיר או למי שהעלה את התגובה

עד עכשיו לא דיברתי עליכם רעה ולא ''ליכלכתי'' עליכם

אבל ברגע זה אני רק יגיד שאתם שקרנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אני בחיים לא הודתי שהמעיכה שיש בבולם היא זאת שגרמה לזנק

אבל כן אמרתי שלפי דעתי (כי אין לי מעבדה) הבולם קרס התעקם לפנים בזמן השבירה (זה מה שקרה)

וכתוצאה מזה שהוא התעקם הוא נגע בסרן ובגלל זה המעיכה

השרשור שהעלתי בגיפולוג היה רק בשביל להבין אם זה קרה לעוד אנשים- ומסתבר שכן. לפחות היחס שהם קיבלו ממכם

והשרשור שהעלתי פה היה רק כדי לישאול אם אני יכול ליפנות לספק אחר שאולי כן יכול לעזור לי ולא לסגור לי את הדלת בפנים

אבל שלא מן המצופה הועלו פה ובגיפולוג המון תגובות שאם ההיתי יודע עליהם ליפני ושומע אותם

ההיתי חושב 100 פעם אם לקנות ממכם בולם

אבל לא נורא אתם תמשיכו בשלכם ועכשיו אחרי התגובה (המעצבנת) שלכם אני גם שמח שיש חלק מהכותבים

שלא יקנו ממכם בולם או כל חלק אחר שלא נומר שאני בכלל לא מרוצה מהבולמים (אבל זה כבר דעה והרגשה אישית)

בכל מקרה אני מקווה שתלמדו מהטעויות ש-ל-כ-ם

ותאמין לי שאני יותר רגוע ממכם לי הלכו 700 ש'ח אבל לכם הלכו כמה לקוחות 'שמנים' ובטוח שיש עוד כאלה שילכו בהמשך

בכל מקרה היה לכם אחלה שם של סנדא אבל כנראה שאתם הורסים אותו במו ידיכם

וגם נשלח כבר מייל לבילשטיין ארה'ב אבל כרגע אין תגובה

פורסם

בברכה

חברת אספיר

הוא קנה 4 בולמים חדשים ואחד נדפק תוך זמן קצר , כואב לכם הלב לעשות לו הנחה על בולם חדש ?

והחברה לא מוכנה להחליף אותו בשום תנאי, גם לא בהשתתפות כספית של בעל הבולם.

:mm_yeah: , אי אפשר היה לתת לו בולם חדש בקיצוץ הרווח ? הוא גם ככה הציע לשלם

פורסם

בימי האינטרנט חברה גדולה צריכה לדעת להתנהל נכון , גם אם אתם לא מאמינים שהנזק הוא "סביר", להציע בולם חדש במחיר מוזל ואפילו מחיר עלות היה מונע הרבה כאב ראש ו"קונה" לקוח מאושר שממליץ ולא מכפיש.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...