Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני לא יודע למה באספיר לא מוכנים לעזור אפילו הצעתי להם לקנות בולם חדש עם הישתתפות מצדם (או יותר נכון פחות רווח שלהם על הבולם) והם לא מוכנים לשמוע

תראה, פה זה כבר לא עניין של אחריות ו/או מדיניות אלא טמטום,רשעות וחוסר הבנה בסיסי בשיווק או לחילופין, מישהוא שמתייחס אליך ככה בכוונה ולכן עולה התהיה האם (עם יד על הלב), גרמת להם באיזו צורה להתנהג ככה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דודי,

דבר אחד במה שאתה אומר בעייתי:

איך בילשטיין או אתם בתור יבואנים שלהם, מגדירים מזה נהיגת מירוצים ?

נניח ואני קניתי סט B8 והתקנתי אותו על הרכב הספורטיבי שלי, הלך לי הבולם במהלך יום מסלול\הדרכת נהיגה\סשן בנס הרים, אני בעצם לא מכוסה באחריות ?...

זה די דומה למה שסמל"ת אמרה בזמנו על מישהו שקנה אלפא בררה (אם אינני טועה) שהיא משווקת כרכב ספורטיבי-פרמיום וכאשר נוצר לו נזק למכלול במהלך הדרכת נהיגה הם התנערו ואמרו "נעשה ברכב שימוש ספורטיבי לא הולם".

הרי מי שקונה סט B6 או B8 שהם בהגדרה בולמים ספורטיביים כנראה הולך לעשות בהם שימוש שכזה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם זכרוני לא מטעה אותי ואני זוכר את פרטי המקרה במדוייק, deltaHF הוא אינו הקונה המקורי אלא קונה יד שנייה ולכן, אין לו אחריות לכל החיים ובמקרה הספציפי הזה, הוצע לפנים משורת הדין לקבל אחריות על הבולם (תיקון או החלפה ללא חיוב) בתנאי שישלם את עלות המשלוח בלבד.

דודי אכן אתה זוכר נכון שאני איני הקונה המקורי וגם לא באתי אליכם בטענות. רק חידדתי את עניין האחריות על הבולמים מכיוון שלא רק אני חשבתי שהאחריות היא לכל החיים אלא מספר לא מבוטל של אנשים חשבו כך.

מעבר לזה,אם לדייק אז לא הוצעה לי שום אפשרות של תיקון או משהו בסגנון הזה ואני פשוט הזמנתי זוג בולמים חדשים.

ועכשיו הצלחת לבלבל אותי לגמרי. אם עכשיו קניתי ממכם זוג בולמים חדשים, איזה אחריות יש לי עליהם? שנתיים? שלוש? לכל החיים?

ד"א, השם הוא סאשה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
דודי,

דבר אחד במה שאתה אומר בעייתי:

איך בילשטיין או אתם בתור יבואנים שלהם, מגדירים מזה נהיגת מירוצים ?

...

עידן,

ההגדרה היא מאד פשוטה. "שימוש במירוצים" שזה אומר מירוץ! לא נס הרים, לא סתם הדרכת נהיגה אלא מירוצים, על רכב ייעודי ובשימוש מירוצים אינטנסיבי.

ורק כדי שזה יהיה ברור - נס הרים/הדרכת נהיגה או סתם יום מסלול (גם כן מסלול..) לא נכללים בהגדרה של "שימוש במירוצים" ועל כן, אחריות מכסה שימוש כזה.

לשפר בלי להתפשר

פורסם
דודי אכן אתה זוכר נכון שאני איני הקונה המקורי וגם לא באתי אליכם בטענות. רק חידדתי את עניין האחריות על הבולמים מכיוון שלא רק אני חשבתי שהאחריות היא לכל החיים אלא מספר לא מבוטל של אנשים חשבו כך.

מעבר לזה,אם לדייק אז לא הוצעה לי שום אפשרות של תיקון או משהו בסגנון הזה ואני פשוט הזמנתי זוג בולמים חדשים.

ועכשיו הצלחת לבלבל אותי לגמרי. אם עכשיו קניתי ממכם זוג בולמים חדשים, איזה אחריות יש לי עליהם? שנתיים? שלוש? לכל החיים?

ד"א, השם הוא סאשה.

היי סאשה,

על הבולמים החדשים שאתה קנית - יש לך ולך בלבד אחריות לכל החיים.

על הבולמים הישנים שלא אתה קנית, יש שלוש שנות אחריות מיום הקניה (חובה כמובן להציג חשבונית קנייה כהוכחה לרכישה בארץ)

הכי ברור שאפשר

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אוקי, עכשיו עשית לי סדר בדברים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

על הבולמים הישנים שלא אתה קנית, יש שלוש שנות אחריות מיום הקניה (חובה כמובן להציג חשבונית קנייה כהוכחה לרכישה בארץ)

לא מיום הקניה של הרכב אלא מיום הקניה של הבולמים, נכון?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
עידן,

ההגדרה היא מאד פשוטה. "שימוש במירוצים" שזה אומר מירוץ! לא נס הרים, לא סתם הדרכת נהיגה אלא מירוצים, על רכב ייעודי ובשימוש מירוצים אינטנסיבי.

ורק כדי שזה יהיה ברור - נס הרים/הדרכת נהיגה או סתם יום מסלול (גם כן מסלול..) לא נכללים בהגדרה של "שימוש במירוצים" ועל כן, אחריות מכסה שימוש כזה.

אחלה, לגיטימי לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה לגביי מצב שהרכב נמכר כולל הבולמים? , גם אז אין אחריות כי זה לא הקונה המקורי? , האם זה שהם לא פורקו והורכבו בשנית משפיע על האחריות?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

חשבתי שהכוונה שהבולמים פורקו ונמכרו .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
תראה, פה זה כבר לא עניין של אחריות ו/או מדיניות אלא טמטום,רשעות וחוסר הבנה בסיסי בשיווק או לחילופין, מישהוא שמתייחס אליך ככה בכוונה ולכן עולה התהיה האם (עם יד על הלב), גרמת להם באיזו צורה להתנהג ככה?

שהצעתי לאספיר את ההצעה הזאת זה היה ברגע שאחד מהחבר'ה שם התקשר אלי ואמר לי שהבולם נבדק ושאין אחריות

אז אחרי כמה דקות של דיבור הצעתי לו את זה והוא ישר אמר שלא נראה לו שאפשר לעשות דבר כזה ואני יצטרך לשלם מחיר מלא

(כמה ימים ליפני שהעלתי את השרשור באתר 'ג'יפולוג')

דבר שני הבולמים הורכבו על ג'יפ הסוכן שאיתו תאמתי את הקניה ידע שמדובר בגיפ(מן הסתם) וגם ידע שהוא מוגבה

ובגלל זה לקחתי בולמים ארוכים ועוד כמו שכתבתי הגבהתי את הבאמפ סטופ שהסרן לא יסגר על הבולם

ואני לא יודע איך אני יוכל להוכיח אבל הג'פ שלי ממש לא משתתף בתחרויות או משהו כזה

כמובן שאני עושה איתו טיולים (וכמה שיותר) ובידיוק במקרה הזה(בטיול השני של הבולמים) ההיתי בטיול 'טכני' (סלעים) אבל לזה בנויי הג'יפ ולזה בנויים הבולמים

דבר שלישי גם אני חשבתי שיש על בילשטיין אחריות לכל החיים..

דבר רבעי נראה לי שטות גדולה שאחרי שמוכרים את הרכב כבר אין אחריות על הבולמים

מה זה משנה מי נוהג ברכב..? אבל זה כבר לא קשור אלי... בעצם כן אתה רוצה להגיד לי שיש לי אחריות על הבולמים שנשארו

לכל החיים ?

פורסם

לגבי האחריות לכל החיים רק לצד ראשון - בהחלט מקובל גם בהרבה מוצרים אחרים שאני מכיר שנותנים אחריות כזו.

למעשה כשזה ככה לרוב מצויין בצורה מפורשת - DOUBLE LIFETIME ככה שגם אם אתה מוכר אתה מכוסה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חל פה בלבול קל

הם לא מדברים על נהיגת שטח תחרותית

הם מדברים על נהיגה תחרותי

OR

נהיגת שטח-כל נהיגת שטח

לדעתי הציטוט הזה בכלל לא רלוונטי ומתייחס רק לארה"ב

בגלל ההתייחסות לזה שתנאי האחריות עשויים להשתנות ממדינה למדינה

• תוכן חדש...