Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיו בטוחים שאספיר כבר שילמו על הטעות הזו מעל ומעבר, בין אם הם אשמים או לא.

את הת'רד הזה קראו לפחות 500 איש בנוסף לעוד 200 בג'יפולוג.

מתוך האנשים שקראו 100% יזכרו שבילשטיין בארץ הנמכרים על ידי אספיר אינם מקבלים שירות, הדקויות לא יעניינו אותם.

השמועה תעבור מפה לאוזן (של חובבי ג'יפים ורוכשי בולמים למיניהם) והנה אספיר הפסידו בערך 100 מכירות של בולמים (אומדן).

100 * 2000 היא הכנסה לא מבוטלת ורווח די גדול לחברה בסדר גודל של אספיר.

השמועה תתפוגג בעוד 5-6 שנים וגם אז עדין ישארו אנשים עם צלקת בזכרון כנגד אספיר ובילשטיין.

כל זה היה יכול להיחסך תמורות 500 ש"ח השקעה של אספיר (בטוח פחות מזה).

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה בעל העסק אדיוט? ממתי בעל עסק צריך להפסיד בגלל שאני לא שמרתי כמו שצריך על מה שרכשתי? איפה נשמע כדבר הזה?

נגיד וקנית גביע גלידה עם שלושה כדורים.

איך שאתה מסתובב מהדוכן, הכל נופל לך על המדרכה ומתרסק.

האם ראוי להעניק לך עוד גביע וכדורים, או שתשלם שוב? או שתקבל רק כדור אחד בחינם?

משכנתא זה קל

פורסם

לי קרה משהו דומה, רק עם בקבוק קולה זכוכית, החליק לי מהיד ונשבר בקיוסק. נתן לי אחד נוסף ללא כסף ולא אפשר לי לעזור לו לנקות, בחור מותק.:-P

לדעתי, לפעמים שווה לבעל עסק לספוג הפסד כזה או אחר תמורת לקוח מרוצה שיחזור כמה וכמה פעמים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
נגיד וקנית גביע גלידה עם שלושה כדורים.

איך שאתה מסתובב מהדוכן, הכל נופל לך על המדרכה ומתרסק.

האם ראוי להעניק לך עוד גביע וכדורים, או שתשלם שוב? או שתקבל רק כדור אחד בחינם?

לא מגיע לך כלום ובעל הדוכן לא חייב לתת לך שום דבר.

אבל אם תקרא מה ששי ז כתב ,אז כנראה שהיית מקבל גביע חדש+3כדורים (גם אחרי שעות הסגירה ),

אולי הוא היה מפסיד קצת אבל אתה היית נשאר לקוח שלו לכל החיים

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי.

בעל העסק לא חייב לתת לך משהו אחרי שהשימוש שעשית בו היה לא ראוי. (לזרוק את הגלידה לרצפה, לדוגמה. :lol:)

נכון, כדי לגרום ללקוח להרגיש שמטפלים בו, כדאי ללכת לקראת הלקוח, אבל אין חובה.

אנחנו לא יודעים כמה אנשים מגיעים לאספיר (או לכל מקום אחר, לצורך העניין) ומבקשים להחליף בולם/טלפון/גלידה, בגלל שימוש לא נכון. אז אולי אפשר להתחשב בכמה אנשים, אבל אי אפשר להתחשב בכולם.

אולי הלקוחות של שי ז. לא מגיעים כל שני וחמישי עם תקלה, לעומת אספיר, שכל יום מגיע מישהו עם תלונה מונפצת...

בקיצור, מה שאני אומר, זה שבעל עסק לא חייב ולא אידיוט בגלל שהוא לא פיצה לקוח על טעות שעשה הלקוח.

פורסם

כל הדיון הנחמד הזה על הגלידה יוצא מתוך הנחה שנעשה בבולם שימוש לא סביר, אני עדיין לא ראיתי שום ביסוס לזה.

לקחת טיפקס, להקיף את מקום הכשל ולכתוב "פסול" גם סבתא שלי יכולה, זה עדיין לא מוכיח כלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי ממה שהועלה לכאן, הבולם נראה שהוא קיבל מכה חיצונית, וזה בגלל הכתם השחור של הלכלוך/שמן/נזילות:-P מחלק ברזל ברכב בנקודת המעיכה, שאגב גם מחקה את המספר הסידורי והברקוד.

השאלה אם קיבל את המכה לפני השבירה במוט או בגלל השבירה במוט, שההבדל בין השניים זה מי משלם.

לפי פותח השרשור, לא ידעו להגיד לו את הסיבה, לפי אספיר הבולם קיבל מכה בחוצץ, אם לא הגיעו למסקנה חד משמעית בנושא, לדעתי, נקודת ההנחה לא צריכה להיות שהלקוח אשם אלא להפך.

אם אני קניתי טלוויזיה חדשה ויומיים אחרי נשרף לי הספק ולא מצליחים לעלות על התקלה או מה שהוביל לה, זה אומר שחיברתי אותה למתח לא נכון?

בכל מקרה, לא ראיתי פירוט של הנהג על איך ובאיזה אופן זה קרה, להגיד "נשבר הבולם" זה לא רציני בפורום רכב מאוד טכני, מגלה טפח ומסתיר טפחיים. אם אתה רוצה עזרה ועוד במיוחד עם האשמות חריפות עדיף שתסביר איך בדיוק זה קרה, ואם טיילו איתך, אולי גם מי שראה את הרגע שבו הבולם נשבר יכול להגיד איך זה נראה מהצד ולא מאחורי ההגה.

אין כזה דבר יחסי ציבור רעים חוץ מהכיתוב על המצבה שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אז ככה, אין אף אחד שראה את זה קורה

אני שמתי לזה לב מסתם הסתכלות מתחת לגיפ ופתאום ראיתי את הבולם שבור

באספיר לא יודעים איך זה קרה ולא מוכנים להפעיל את האחריות בגלל זה

אבל אני בטוח מהצורה שזה נשבר

שבעיקבות השבירה, הבולם התעקם\נשבר לקדימה ורק אז קיבל את המעיכה

כי אני לא רואה שום אפשרות שהבולם מעצמו היתקרב לסרן היתעקם ואז ישבר

• תוכן חדש...