Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה. אחלה אתר באמת.

אנחנו משפחה של 5 נפשות (ההורים אני ועוד 2 אחים קטנים) עד עכשיו היה לנו מזדה פרימסי פלוס רכב מהעבודה של אבא שלי

ואנחנו רוצים להשתדרג. מחפשים מכונית חדשה.

בעיקרון הנסיעות הן בתוך העיר ואחת לחודש חודשיים נסיעות מחוץ לעיר אבל באזור לא משהו רחוק.

ובדרך כלל הן מהבית לעבודה של אמא שלי, מהבית לבית ספר לא נסיעות מרובות בעיר.

אז הייתי רוצה לדעת איזה מכונית תהיה מתאימה גם שהתקציב הוא 80-85 אלף שקל, גם שיש לאבא שלי אוטו אז פחות בן אדם

במכונית וגם שאני בעזרת השם יעבור אוטוטו טסט אז שכל הביטוחים לא יהיו בשמיים.

תודה מראש :)

פורסם

לכל רכב חדש הביטוח יהיה יקר במיוחד בפרמיית המקיף.

ברכבי יוקרה/הספורט/רכבי שטח ופנאי מחירי הביטוח פשוט מרקיעי שחקים.

ברר מול סוכן הביטוח את עלויות הביטוח של 4-5 רכבים ואח"כ תחליט אם כי במידה וההפרש בין 2-3 דגמים לא יהיה ממש גבוה זה לא הפרמטר היחיד,שלפיו הייתי קונה רכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי הביטוח - לאשתי יש רכב ליסינג מהעבודה הכולל ביטוח לכל בני המשפחה, בלי הגבלת נהג צעיר\חדש, כך ששני הנהגים הצעירים שלנו נוהגים רק עליה, והמכונית הפרטית (שבד"כ נמצאת אצלי) מבוטחת רק לנהגים נקובים - לי ולאשתי, עם ההנחות של נהגים מעל גיל 50. בדוק אם לאבא שלך יש ביטוח לכל בני המשפחה, שכן התוספת לביטוח מקיף, כדי שתוכל לנהוג על הרכב הפרטי של המשפחה, יעמוד על כ-5000-6000 ש"ח בשנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הרכב לא יהיה מלא בנוסעים רוב הזמן אז ניתן בהחלט להסתפק בסופר מיני כמו מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, סקודה פביה וכדומה.

אם אתם מעוניינים ברכב משפחתי וגדול יותר, אני ממליץ לבדוק את היונדאי I30 שמתאימה לתקציב משנת 2008, בהחלט בחירה טובה שמציעה חבילה דיי טובה במחיר סביר.

בהצלחה ותתחדשו.

פורסם

בתקציב שהוצג ועם סבלנות וקצת כושר מיקוח תוכל לקבל כל משפחתומטית 1600 מליסינג דגם 2008, ולהשאר עם עודף משמעותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial- אבא שלי עצמאי כנראה לא הסברתי את עצמי טוב. מצטער

הלוואי והיה לו אוטו מהעבודה. אבל תודה בכל מקרה

והתקציב הוא בין 75-80 אולי תוספת של אלפיים שלוש תלוי .. מצטער שוב :|

בכל מקרה מצאתי ביד 2 כמה מכוניות שהייתי רוצה לדעת קצת יותר מידע לגבי ביטוח, תחזוקה, תקלות

ואם הרכב בכלל אמין וכדאי לקנות אותו-

לדוגמא טויוטה קורולה החדשה שנתון 07-08

או סובארו B4 שנתון 06-07

ואם תוכלו להציע רכבים אחרים אני אשמח מאוד

תודה רבה לכם וערב טוב.

פורסם

הוא התכוון לרכישת רכב משומש מחברת ליסינג.

הסובארו גדולה מדי לשימוש עירוני והיא תבזבז הרבה דלק מיותר בשימוש כזה.

הטויוטה מוצעת בשנת 2008 עם גיר רובוטי מעט מציק, כדאי לבצע נסיעת מבחן מעמיקה לפני הרכישה. דגמי 2007 דווקא בסדר והם מהדגם הקודם.

• תוכן חדש...