Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילים, פירושן, לא אינציקלופדיה שפירוש מילה נמתח שם על פני עמוד שלם ועד ארבעה עמודים.

מילון אינטרנטי קליל שנותן פיסקת הסבר למונח.

המציאו כבר?

לא ויקיפדיה.

אופנוען

פורסם

חינמי? עדיין לא.

באתר של האקדמיה ללשון יש פירושים/תיאורים ברורים באורך של שורה

לכל המילים שיצרה/אישרה האקדמיה, אבל החיפוש בו לא מוצלח.

מה אתה בדיוק צריך לפענח?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הה! הצחקתני! מצאת לך מילה!

זאת אחת המילים עם מגוון הפרשנויות וההקשרים מהגדולים שיש.

תן הקשר/קונטקסט, לחלופין, גש לוויקיפדיה.

תיאור מקוצר של המילה יהיה בהכרח מוטעה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

:-D

אוקי, הקשר הוא באומנות, אבל אומנות שימושית.

מוצר שעדיין במתכונו המקורי, אך מיוצר לצורך שימוש ולא מוזיאון.

אינני יכול לפרט יותר מכך, סורי.

אופנוען

פורסם

או-קיי. זאת אפשרות לא רעה בכלל (כנראה הועתק מאבן שושן):

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/termContent.asp?id=321&t=1215&l=h&chr=%F7&dicid=231&tdNum=11

• תוכן חדש...