Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה גם מה שקורה היום.

אם החלק הוא לא חלקים לרכב שדורשים משרד תחבורה ודומיו, החבילות מגיעות לדואר המקומי ומשלמים שם את המכס.

אני הזמנתי חלקים שדרשו אישור משרד התחבורה ורק באמצעות פקסים (משרד התחבורה ולמכס) המשלוח הגיע לסניף הדואר המקומי, מעולם לא נאלצתי לסוע מעל 2 רחובות מביתי

כבר חתמתי...

פורסם

אני חושב שצריך למהר ולהזמין כל עוד העסק לא נכנס לעבודה... ועדיף שעה אחת קודם!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מעצבן לאללה . אתה קונה מוצר ב2$ ומשלם עוד 38 שח' מס יפה להם:evil:

יש פיתרון אחר,

במקום לייבא בעזרת חברת דואר ישראל, אשר גם דואגת שכל פריט שקשור לרכב צריך אישור של משרד התחבורה (גם אם זה לא הגיוני כמו מאפרה למשל) ובנוסף גובה כיום עוד 10$

ניתן לייבא בעזרת חברות השילוח המהיר כאשר כאן המוצר מגיע עד הבית מהר הרבה יותר, ניתן לעקוב בפירוט אחרי החבילה, רק אביזרי בטיחות מבקשים אישור משרד התחבורה ושאר הדברים עוברים חלק ,

וזה מתחיל להיות יותר משתלם כנראה....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
יש פיתרון אחר,

במקום לייבא בעזרת חברת דואר ישראל, אשר גם דואגת שכל פריט שקשור לרכב צריך אישור של משרד התחבורה (גם אם זה לא הגיוני כמו מאפרה למשל) ובנוסף גובה כיום עוד 10$

ניתן לייבא בעזרת חברות השילוח המהיר כאשר כאן המוצר מגיע עד הבית מהר הרבה יותר, ניתן לעקוב בפירוט אחרי החבילה, רק אביזרי בטיחות מבקשים אישור משרד התחבורה ושאר הדברים עוברים חלק ,

וזה מתחיל להיות יותר משתלם כנראה....

ירון

זהו שלצערי לא תמיד...

חברות השילוח המהיר יקרות משמעותית בעלות השילוח וכן גובות עמלת X Y Z בשחרור החבילה... כך שמספר פעמים כשהזמנתי דרכם יצא סכום לתשלום גבוה במיוחד לחברת השילוח, זאת למרות שאת מחיר המשלוח כבר שילמתי בחו"ל...

בהזמנות גדולות, כן, יכול בהחלט להשתלם.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אני חושב שצריך למהר ולהזמין כל עוד העסק לא נכנס לעבודה... ועדיף שעה אחת קודם!

אתה בטח גם רץ ראשון למלא את מיכל המכונית בדלק כשמודיעים על עליית מחירי הדלק.

ארז רונן

פורסם
זהו שלצערי לא תמיד...

חברות השילוח המהיר יקרות משמעותית בעלות השילוח וכן גובות עמלת X Y Z בשחרור החבילה... כך שמספר פעמים כשהזמנתי דרכם יצא סכום לתשלום גבוה במיוחד לחברת השילוח, זאת למרות שאת מחיר המשלוח כבר שילמתי בחו"ל...

בהזמנות גדולות, כן, יכול בהחלט להשתלם.

ולכן יש אתרים שמאפשרים לך לאסוף מספר משלוחים ולרכז למשלוח גדול אחד. המשלוח הראשוני הוא בד"כ בחינם (משלוח קרקעי בארה"ב) ואחרי שהצטברה כמות, אני שולח את כל החבילה לארץ בשילוח מהיר ותוך שלושה ימים החבילה בבית.

המחיר הסופי יוצא באיזור דולר משלוח + מיסים על כל דולר עלות

אבל האפשרות השניה תעלה לי בהרבה בריאות נפשית, ועל זה אני מוכן לשלם:oops:

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קראו תגובה משרשור מקביל ב"פולגז", הבחור הזה מיקד את העניין כמו שצריך:

...

אין קשר לממשלת ישראל, מכס וכו', כמו שהם הגיבו בצדק, אין שום שינויי

במדיניות המכס במקרה זה.

כולם פה מתלהמים, אבל הבעייה האמיתית היא לא העלות של ה38 ש"ח האלה,

הבעייה האמיתית היא זמן החיוב.

בUPS FEDEX וכו' המחיר שמשלם שולח החבילה כולל איכסון קצר לצורך בדיקת

מכס ואת הטיפול בשיחרור חבילות לא חייבות, רק במקרים שיש צורך להביא אישורים

מיוחדים או לשלם מיסים יש גבייה נוספת מהלקוח. בכל מקרה הטיפול מאד יעיל יחסית,

אין עיכובים מיותרים והחברות מנסות לעזור ללקוח.

בדואר ישראל משום מה החליטו לגבות את המחיר לא מהשולח, אלה מהמקבל.

למה מה קרה? מה זה, דואר גוביינא? רוצים לגבות עוד 15$ על כל חבילה/צרור שנשלח

לישראל? אין בעייה, שיעבירו את החיוב דרך חברות הדואר הזרות לשולח החבילה בחו"ל.

אצל כל חברות השילוח זה עובד ככה, למה לא כאן? דואר ישראל רוצים להיות כשאר החברות,

אבל פועלים נגד הלקוח ומכניסים את הלקוח למצב שאין לו ברירה, החבילה שבוייה בידי

הדואר. אין פה גילויי נאות של מחיר השילוח שצריך להיות במועד שילוח החבילה

ולא במועד קבלתה, שלא נדבר על כל העיכובים שנגרמים כתוצאה מטיפול דואר הלקוי

והאיטי.

פורסם

חבר'ה, תתחילו להפנים.

זה לא משנה אם זה צודק או לא, אם החיוב כזה או אחר. התוצאה הסופית פשוטה וברורה ומוכרת ביותר מידי שטחים בחיינו בארץ: אם אתה רוצה שמשהו יעבוד לטובתך, תעשה את זה לבד, ובחכמה.

נכון לעכשיו, כל נושא האספנות סופג מכות קשות מימין ומשמאל (או בקיצור מהרשויות) וזה כולל את כל נושא היבוא לצורך התחביב שלנו, כלי רכב וחלקים. זו השורה התחתונה.

הדרך היחידה שנשארה היא לרכז כמות חלפים, לצאת לחופש ולהביא אותם במזוודה. זהו.

לא נכון להסתכל על (עוד) אירוע נקודתי, צריך להסתכל על התמונה הכוללת.

בתמונה הזו יש את פתיחת הייבוא שנעצרה כמעט לחלוטין בעקבות זלטין. למה? יש הרבה סיבות כשהסיבה האמיתית היא "ככה" כי אפשר אז למה לא. יש את ייבוא החלקים שמלחתחילה לא היה מציאה גדולה כי הדואר זוועה, החבילות מתעכבות, המכס מטורף, והשירות בבית הדואר הוא במתכונת רוסיה הסובייטית. אבל אם אפשר אז למה לא, אז נולד אישור משרד התחבורה על כל פלוץ. ספגנו גם את בזבוז הזמן וההתעמרות הזו, ואז משרד התחבורה הפסיק לקבל קהל. למה? "ככה" כי אפשר. ועכשיו מוסיפים לנו את הענין הזה, למה? יש הרבה סיבות. תכל'ס הסיבה היא "ככה" ולך תחפש את הרוח.

וכמובן עד היום אף אחד לא יודע למה המכס על חבילות הוא 50% הזויים, חדש או משומש. למה? ככה. למה כשמגיע לי מנוע לאשדוד בים המכס הוא 10 % מהחשבונית? כי אף אחד עוד לא אמר "ככה" והעלה את זה ל 700%. ואם זה יקרה מישהו יתנגד?

ולמה המסלול הירוק חופשי עד 200$ ובדואר החבילות הארור משלמים מעל 50$? כרגיל: ככה.

בקיצור, כמו בהרבה ענינים שבהם המדינה דופקת את מי שרק מפנה את אחוריו בשמחה מתוך אידאל, ומתפכח הרבה אחרי שהוא היחיד שנדפק, צריך להבין את התמונה כמה שיותר מהר בשביל להדפק כמה שפחות: אי אפשר יותר להביא דרך הדואר, הסיפור נגמר. רק במזוודה. למה? ככה!

פורסם

יש מה לעשות והדברים מתחילים לזוז , בעזרת מספר חברי כנסת. אני קורא לכל אחד לשלוח אימייל מחאה אחד כשהמכותבים הם כל חברי הכנסת. פשוט להעתיק את הרשימה ולהדביק במקום באימייל שבו הכתובות.

רשמתי זאת כבר (כולל הכתובות) בפורום.

יהודה

פורסם

נו, מתוך הכתבה בynet ברור סוף סוף מי הולך להרוויח מהענין. יש לן שם- חברת געש לעמילות מכס.

ולא...אי אפשר להירגע. יותר מדי כסף מונח בעסק הזה ובדרך כלל אצלנו הפקידות לא עומדת בפני בעלי ההון.

אריה

• תוכן חדש...