Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW GTI 2003 נכבת תוך כדי נסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, במהלך נסיעה רגועה מאוד (3000 סל"ד ומטה) תוך כדי החלפת הילוכים בהאטה (מרביעי לשלישי) הרכב נכבה. כאשר שילבתי להילוך שלישי ושיחררתי מצמד המנוע חזר לפעולה.

אותה תופעה קרתה גם בזמן האצה (בין שלישי לרביעי).

לסיום כשהגעתי לרמזור הרכב נכבה כאשר הוא נעצר, הנעתי ע"י סיבוב המפתח והכל המשיך באופן תקין עד אשר הגעתי ליעד.

מה יכולה להיות הבעיה?

(אם זה עוזר: המצערת אלקטרונית).

תודה לעונים.

עידן.

פורסם

הייתה לי אותה בעייה ואמרו לי חיישן חמצן (הייתה לי מנורה קבועה ברכב)

ואחרי זה הלך טיימינג אחרי חודשיים לא נראה לי שזה קשור

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על גולף .

זה בהחלט יכול להיות מהמצערת אך יכול להיות גם מגורמים אחרים - לא סביר שחיישן חמצן יגרום לזה .

כשהתופעה קרתה , דלקה נורת התראה כלשהי ?

מאז שזה קרה עד שהגעת ליעד , זה קרה שוב בנסיעות לאחר מכן ?

צביקה

פורסם

צביקה תודה רבה לך על ההתיחסות לשאלתי.

אכן מדובר בגולף.

כאשר הרכב כבה לא נדלקה לי נורה בלוח המחוונים.

הרכב הוא רכב מישני ולכן הנסיעות בו הן בעיקר בסופי שבוע ולכן לא יצא לי עדיין לנהוג בו שוב.

פורסם

בתור התחלה תעשה ניקוי מצערת ואיפוס,יש מצב שהיא מאוד מלוכלכת אז זה קורה(יותר הגיוני בהאטה אבל לא בהאצה).

אם תצטרך עזרה בניקוי ואיפוס דבר איתי בפרטי.

אם לא יעזור

תבדוק חיישן קראנק,גורם לכיבוי הרכב תוך כדי נסיעה שהוא לקראת סוף חייו.

כשהוא גמור הרכב לא יניע יותר.

ותעדכן אותנו בסוף אם לא קשה

פורסם

תודה רבה.

צביקה- הים אני אצא לסיבוב קצר עם הרכב לבדוק האם הבעייה חוזרת על עצמה. (עידכון בערב).

יש לי חשד קל למצערת מפני שבזמן האחרות ישנה תופעה מוזרה שלא כל כך יחסתי לה חשיבות אבל אולי זה מעיד על משהו:

כאשר אני מרפה מדוושת הגז על מנת להחליף להילוך הבא, יש הרגשה שהמצערת נסגרת רגע לפני עזיבת הדוושה, מה שיוצר שילוב הילוכים לא חלק. (בעבר זה לא היה).

נ.ב

ברכב מותקן פורק חיצוני מלא בשיטת E&A.

בברכה,

עידן.

• תוכן חדש...