Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שולחנות עבודה. ill show you mine if you show me yours

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי ברצינות, מה הקטע עם הנייר טואלט? אין לכם כסף לטישו? :|

מאותה סיבה שאנשים קונים דייהולט אוואו, זה עושה את העבודה, ולא מעניין אותי שום דבר מעבר. :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלוי מה אתה מנגב, יש חומרים שנדבקים.

טישו פשוט מתפורר ואז נשארות לך חתיכות נייר דבוקות ואפשר להוציא את זה רק במקלחת.

באסה.

עם נייר טואלט זה גם יכול לקרות אבל ניסיון של כ15 שנה בתחום לימדו אותי איך למנוע מקרים כאלו.

פורסם

מצטער להפריע לכם בדיון (שלי, אגב...). אבל אמרתי שאם כבר פתחתי שירשור, אני אשתף אתכם בכל התהליך. תהיו איתי, כי הפיניש יהיה רק עוד חודש.

כמו שאמרתי בהתחלה, קיבלתי משימה. במסגרת איזור שולחן העבודה (להלן, החלל) עלינו לאתר בעיה. הבעיה שאותרה ע"י ידי היא מחסור באיזורי אחסון יעילים בחלל המוגדר. הרעיון הוא בעצם קונסטרוקציה מודולרית שמתווספת, בין אם בתלייה, יחבור לשולחן או על רגל לחלל. הקונסטרוקציה תאפשר התאמה אישית לכל משתמש (לדוגמא שלושה מסכים כמו שראינו אצל roee), מסך (ובתיד שניים) עם מקום לתליית סקיצות ורעינות, מספר מוניטורים ומיקסר לאנשי סאונד והרשימה ממשיכה. בהמשך אני יעלה סקיצות ראשוניות, רעיונות לפיתוח ועוד. אני אשמח לשמוע ממכם כמעט שיותר משוב ורעיונות.

תודה לכל מי שעזר עד עכשיו!!!

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כמה רעיונות, כמישהו שמאוד... ספציפי מבחינת סביבת העבודה שלו:

1. המסכים חייבים "לצוף". האידיאל זה זרוע אחת שיוצאת מבסיס השולחן, עם אפשרות לחבר אליה מספר מסכים (בעיקר לרוחב).

2. אתה צריך אפשרות לכוון את גובה השולחן למעלה\למטה

3. חייב ניהול כבלים נורמלי, רצוי עם הפרדה בין כבלי חשמל וכל היתר

4. יהיה מאוד מגניב לאפשר port expander בתוך השולחן עצמו, כמו הUSB והeSATA שמגיע כיום במארזים. תחשוב על USB, אודיו, HDMI וכו' בנויים לתוך השולחן, כמה בלאגן זה יכול לחסוך. אפשר למדל את זה על בסיס פלטות מתחלפות שמכילות מחברים שונים, וכך להתאים את זה לאודיו, וידיאו או כל שימוש אחר

5. נקודות חשמל בילט-אין, והרבה מהן

6. התייחסות לנושא התאורה - יותר תאורת סביבה ("תאורת מצברוח"), יכולה להיות על בסיס LED-ים בנויים במקומות מסויימים בשולחן.

7. רגלי שולחן מינימליסטיות, שתומכות בו מהחלק האחורי (בצורת האות 'כ'), שלא מפריעות לתזוזה מקדימה

זה מה שעולה לי בראש כרגע. הלוואי שהיה דבר כזה...

עריכה: אני מבין שמה שאתה מתכנן הוא לא שולחן אלא משהו יותר נרחב מבחינת היקף, של יחידות עצמאיות שמתחברות למערכת אחת - אפילו טוב יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^^

היו לי הרבה רעיונות לדברים כאלו בדיוק. חשבתי על המון אופציות נחמדות, אבל בסוף לא עשיתי עם זה כלום.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
כמה רעיונות, כמישהו שמאוד... ספציפי מבחינת סביבת העבודה שלו:

1. המסכים חייבים "לצוף". האידיאל זה זרוע אחת שיוצאת מבסיס השולחן, עם אפשרות לחבר אליה מספר מסכים (בעיקר לרוחב). בהחלט מסכים, אין סיבה שמסך ישב על שולחן העבודה כיום.

2. אתה צריך אפשרות לכוון את גובה השולחן למעלה\למטה בוודאי, אני מחויס לזה ברמה הארגונומית שלי חושבה מאוד.

3. חייב ניהול כבלים נורמלי, רצוי עם הפרדה בין כבלי חשמל וכל היתר

4. יהיה מאוד מגניב לאפשר port expander בתוך השולחן עצמו, כמו הUSB והeSATA שמגיע כיום במארזים. תחשוב על USB, אודיו, HDMI וכו' בנויים לתוך השולחן, כמה בלאגן זה יכול לחסוך. אפשר למדל את זה על בסיס פלטות מתחלפות שמכילות מחברים שונים, וכך להתאים את זה לאודיו, וידיאו או כל שימוש אחר זה רעיון לא רע, אבל יכול שברמת המודל זה יהיה "ברשימת האופציות"

5. נקודות חשמל בילט-אין, והרבה מהן - ראה הערה ב5.

6. התייחסות לנושא התאורה - יותר תאורת סביבה ("תאורת מצברוח"), יכולה להיות על בסיס LED-ים בנויים במקומות מסויימים בשולחן. רעיון שלא חשבתי עליו, אני אכניס אותו לתכנון, תודה!

7. רגלי שולחן מינימליסטיות, שתומכות בו מהחלק האחורי (בצורת האות 'כ'), שלא מפריעות לתזוזה מקדימה

זה מה שעולה לי בראש כרגע. הלוואי שהיה דבר כזה...

עריכה: אני מבין שמה שאתה מתכנן הוא לא שולחן אלא משהו יותר נרחב מבחינת היקף, של יחידות עצמאיות שמתחברות למערכת אחת - אפילו טוב יותר.

המון תודה על ההתייחסות! עניתי על מה שיש לי תשובה בשבילו.

כל מי שיש לו עוד הצעות והערות, אני מ-א-ו-ד אשמח להכניס אותן לתהליך הפיתוח.

Stay tuned

פורסם

אני היחיד שבאמת חולה הגה ומחובר לו הגה קבוע למחשב?

תמונה תקבלו בערב

וגם מערכת קולנוע?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

בשביל מה בנאדם צריך 2 מקלדות?!

רייסר,

כדי שסביבה תהיה באמת מודולרית, היא צריכה להתאים אישית למשתמש, לדעתי.

גם אני סובל מחוסר מקום ( אני אוהב להתפרס על הרבה שטח, כך זה נותן אשלייה אופטית של פחות ברדק), ונאלץ לחשוב על פיתרונות יצירתיים.

הרמקול השמאלי שלי משמש כשטח איחסון לדברים בשימוש שוטף-אך-פחות-תדיר, יש מצב שאחבר מדף נע על גבי זרוע בעתיד לשולחן לכל מיני שטויות, ולעניינך הפרטני:

אם לא תראה תמונות של ה"בעייה" כי שהגדרת אותה, יהיה קשה לעזור לך עם רעיונות- מה מגביל אותך?

האם זה גודל השולחן? האם זה קירות? האם זה "נישה" קטנה ומחו...סליחה, "ייעודית" למחשב? מיקום של חלון? המסך?

מה אתה צריך, ולמה אין לך מקום?

מה הדרך הכי פשוטה לפתור את זה?

אלה השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך ( או לפחות לענות עליהן בשירשור הזה... ).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בוודאי שהיא תהיה מותאמת משתמש, זה כל הרעיון. לא מדובר על פתרון אכסון, אלא על פתרון ארגוני. צריך לשים דגש על ההבדל בינהם. על מנת לארגן את חלל העבודה באופן יותר יעיל, אני מתכנן להוסיף עוד שני מישורים של שטח אנכי. מסכים, סקיצות, רפרנסים ספרים. כל אלו לא יהיו צריכים להיות מונחים על השולחן, אלא יהיו מסודרים בצורה הכי \יעלה למשתמש על המישורים שנוספו לפי הצורך שלו.

לא חסר פתרונות אכסון. יש בשפע, ה"חור" מתבטא במה שניתן לתאר כ"חלל/מישור תצוגה ו/או ארגון נוסף". רוב הפתרונות שאנשים מוצאים נעים בין אילתורים מיידיים שלא מחזיקים או בפתרונות ארוכי טווח שלא באמת ממצים את חלל העבודה.

Stay tuned

• תוכן חדש...