Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאני משלם ליס יותר מידי, נגמרה לי החבילה והם רוצים להעלות את המחיר ב 10%.

אמרתי להם במחיר הקודם אני מוכן להישאר, הם לא מוכנים להמשיך אותו.

אז הזמנתי ניתוק והם להפתעתי קבעו לי ניתוק בקלות

היתי בטוח שינסו לשמר אותי, בכל זאת 8 שנים לקוח עם 4 ממירים.

הם באמת כאלה קשוחים עם המחיר היום וכאלה קלים בניתוק ?

או שהם משחקים איתי פוקר וישבו לי על הווריד באותו יום שהטכנאי כביכול אמור להגיע (יום שלישי הקרוב) ?

מישוה לאחרונה חידש חבילות ביס או יכול לתרום מנסיונו הכללי מולם לאחרונה ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הייתי באותו סיפור כמוך באוגוסט , רצו להצמיד לי עוד 10 ש''ח לחשבונית.

התקשרתי אמרתי שאני רוצה להתנתק אמרו אין בעיה יחזרו אליי(כמובן שלא רצו לרדת במחיר ולא כלום)

אחרי מספר ימים התקשרו ואמרו שיש מבצע חד פעמי

אם אני בוחר להשאר החשבונית שלי תשאר כמו שהייתה :shock:

אמרתי לא תודה ושאני רוצה ניתוק, העבירו אותי לניתוק לקוחות, ניתקתי את הטלפון.

עבר חודש הגיעה חשבונית עם 100 ש''ח תוספת.

התקשרתי התווכחתי צעקתי וכו'.. אחרי ההצגה הטלפונית קיבלתי החזר+הנחה של 10 ש''ח בחשבונית בהתחייבות חדשה.

תמיד אפשר לשבור אותם, תלוי אייך.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

הם כבר ניתקו לי את המקס מרחוק, אני לא יכול לראות שום דבר שהקלטתי ולא להקליט דברים חדשים כרגע.

הם לא מתכחשים שאני רוצה להתנתק :)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני ביקשתי להתנתק בשבוע שעבר, כעבור יומיים חזרו אליי עם הצעה משופרת, אמרתי להם שאני צריך לחשוב על זה, כעבור עוד יומיים חזרו אליי עם הצעה פחות טובה , אמרתי להם אם זה הבלאגן שיש לכם ואתם לא עקביים בהצעות שלכם , חבל על הזמן : נתקו אותי בבקשה. נאמר לי שיחזרו אליי תוך 48 שעות. (זה היה אתמול).

למה שינתקו לך את המקס מרחוק אם עוד לא בא טכנאי לקחת אותו?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=347454

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כי ההתחיבות שלי נגמרה היום, אז הנציגה אמרה לי "מסוף ההתחיבות ננתק לך את המקס ועד שיבוא טכנאי את הערוצים הרגילים תוכל לראות חינם"

אני כרגע חושב שזה משחק של "תראה איך החיים שלך נראים בלי מקס ואז נדבר", האמת נראים סבבה לגמרי :)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לי זה נראה כמו משחק.

היה לי סיפור דומה עם דלקן שלא יכלו לספק חשבוניות בזמן והתשובה שלהם לזה שזה לא פיתרון היתה לשלוח טופס ניתוק. כשחברה כל כך רצינית ממליצה לך לוותר על שירותיה אתה מקבל את ההמלצה ועובר לפזומט.

יום אחרי שנשלח אליהם טופס הניתוק התחילו איומים שיחיבו אותי על קנס יציאה ושאני חתום עד 2013 (ואני יודע על מה חתמתי. ההתחיבות שלי נגמרה ב 1999 ולא הוארכב מאז) אז ביקשתי את הטפסים שחתמתי ובהם אני מחוייב.

מאז כבר קיבלתי 7 טלפונים מכל מיני דרגים שם שפתאום מציעים פיתרונות של משלוח חשבונית המייל בנוסף לדואר, הנחות (לא עזבלי בגלל המחיר וגם בשביל 100-200 ש"ח יותר בחודש הייתי עוזב), כל מיני הטבות והצעות רק שלא אעזוב.

תמתין לניתוק ומקסימום תמיד אתה יכול לחדש במחיר החדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל דאגה. הם משחקים איתך מי ישבר קודם.

והם ישברו. ביום שבו הטכנאי אמור להגיע הם יתקשרו ויגידו שהוא לא יכול להגיע היום בסוף, ויציעו לך 101 הצעות- תישאר בעמדתך ותקבל בדיוק מה שאתה רוצה.

בשביל להיות גם יותר חכם בשיחה עם הנציג שימור- תדבר קודם עם הוט, תגיד להם שאתה שוקל להתנתק מיס- ותשאל מה הם יכולים להציע לך, תתמקח איתם קצת, ואז תבוא עם ההצעה של הוט ליס ביום שהנציג יתקשר אליך. הוא ישווה להצעה,

ואז תחליט, או שאתה נשאר איתם, או שאתה אומר להוט שהם השוו, ושיציעו משהו יותר טוב. זה הכל שיקול של כמה אתה יכול לשחק וכמה עצבים יש לך לבזבז שעות בטלפונים.

בהצלחה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
כי ההתחיבות שלי נגמרה היום, אז הנציגה אמרה לי "מסוף ההתחיבות ננתק לך את המקס ועד שיבוא טכנאי את הערוצים הרגילים תוכל לראות חינם"

אני כרגע חושב שזה משחק של "תראה איך החיים שלך נראים בלי מקס ואז נדבר", האמת נראים סבבה לגמרי :)

בוקר טוב.

כנראה שהנציגה צודקת כי לי קרה מקרה דומה עם הוט, ניסיתי להשיג מחיר לאחר סיום התחייבות ומכיוון שכמו כל שאר חברות התקשורת, כל העסק מתעכב בגלל בירוקרטיה פנימית,גם אני ראיתי חודש כבלים בלי לשלם("כמובן "ששילמתי וקיבלתי זיכוי),לגבי יס אני לא מכיר אבל בהוט ניתקו אותי לאחר כל הניסיונות והשיטות שאני מכיר להוריד מחיר,לאחר שבועיים ובדיקת הצעות מחיר חדשות מיס והוט, התחברתי שוב להוט בהצעה האחרונה שהם הציעו לי(שעדיין הייתה אטרקטיבית משמעותית מיס).

לא תמיד חברות הכבלים נכנעות.

בכל מקרה בהצלחה..

פורסם

לא תמיד החברות מתייאשות, אך כפי שנכתב פה, אין ממה לחושש. מקסימום כמה ימים ללא כבלים/YES.

בעבר, התקשרו אלי מ-HOT, ע"מ לחדש את המנוי ובשיא חוצפתם, הם רצו להעלות לי את המחיר. כאשר הודעתי בשיא הנימוס כי יש לי הצעה יותר טובה מ-YES בכמה עשרות שקלים לחודש (אני חושב שזה היה בסביבות ה-30 ש"ח), הנציגה, בלי לחשוב אפילו לשנייה אחת, המליצה לי אישית לעבור חברה - יותר בושה מזה, אין.

אשמח לשמוע התעדכנות של כל המקרים שצוינו פה.

פורסם

דיברתי עם YES, המשיכו במחיר הקודם שלי בלי להעלות כלום, נתנו לי עוד חבילת ערוצים (שגם בה לא אצפה...)

התחייבות לשנתיים שלי אליהם שלהם למחיר.

HOT מציעים ב 299 אינטרנט 12/1 טלפון +1000 דקות, ממיר HD וממיר מגיק.

יס + בזק עולה לי 25 ש"ח יותר (ובלי דקות חינם), החלטתי שזה שווה לי להשאר כרגע.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

HOT מציעים ב 299 אינטרנט 12/1 טלפון +1000 דקות, ממיר HD וממיר מגיק.

יס + בזק עולה לי 25 ש"ח יותר (ובלי דקות חינם), החלטתי שזה שווה לי להשאר כרגע.

אם הטלפון נותן שיקול רציני גם כן,קח בחשבון שבעת הפסקת חשמל,בהוט אתה מנותק לגמרי מהעולם,ואילו בבזק+YES,יש לך קו טלפון 24\7\365 8) - אלא אם כן נפל איזה עץ בשכונתך על ארון תקשורת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגמרי מנותק, וגם איך שזה קורה, הוא יוציא את הכוסות אשל והחוט ויהיה חייב לתקשר דרכם.

דיי עם השטות הזאת, כמה זה כבר קורה ולכולם יש סלולארים לפעם הזאת בשנה שיש הפסקת חשמל.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

שי, אצלי היו לפחות 2 תקלות בחודש כשהייתי עם הוט (בטוח שהיו עוד כאלו שלא ידעתי עליהם).

תקלה בהוט (לא רק הפסקת חשמל), משמע חוסר תקשורת עם העולם!

לא טלפון! לא אינטרנט! ולא טלוויזיה!

אז נכון, יש סלולארים (ולמזלי גם אז היה לי אייפון), אבל זה כן שיקול שצריך לקחת בחשבון כשמתחברים..

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...