Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המכוניות האלו גרועות מבחינת נוחות נסיעה ואיכות הרכבה פנימית של תא הנוסעים

העדיפה מבין השלושה היא המאזדה מנוע החזק משלושתם נראית טוב מבחוץ וככה ככה מבפנים שקטה ואמינה מאוד

אחריה הלאנסר מנוע יחסית חזק נראית גם טוב מבחוץ פנים אפרורי מאוד, מנוע שקט ואמין מאוד

אחרונה חביבה הקרוז הלא מוצלחת רכב דיי בעייתי מבחינת אמינות המנוע אמנם 1.8 אך לא מספק את הסחורה

ותא הנוסעים מחריד לנוסע היוממי.

המאזדה עדיפה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

העדיפה מבין השלושה היא המאזדה מנוע החזק משלושתם נראית טוב מבחוץ וככה ככה מבפנים שקטה ואמינה מאוד

אחריה הלאנסר מנוע יחסית חזק נראית גם טוב מבחוץ פנים אפרורי מאוד, מנוע שקט ואמין מאוד

אחרונה חביבה הקרוז הלא מוצלחת רכב דיי בעייתי מבחינת אמינות המנוע אמנם 1.8 אך לא מספק את הסחורה

המאזדה עדיפה.

אל תפחיד סתם את הבן אדם. איכות ההרכבה והחומרים במאזדה היא טובה. זה לא פולקסווגן אך היא בהחלט לא רעה.

המנוע מצויין והאוטו מרגיש חזק.

בנוגע לנוחות.. האוטו נוח אבל שוב זאת לא נוחות יוצאת דופן, אתה תצטרך לשבת ולראות.

יש לי מאזדה 3 2.0 כרגע ונסעתי על כמה רכבים אחרים ואני אומר לך שמדובר ברכב מצויין בטח ביחס למחיר שלו.

העובדות הן שכשניגשתי להתעניין במכוניות אצל כמה סוכניות (אלפא , סיאט ופולקסווגן) כשכולם שמעו שיש לי מאזדה 2.0

התגובה הראשונה שלהם הייתה שמדובר ברכב טוב ומוצלח מאד.

אני ממליץ לך ללכת על המאזדה באמת שהוא רכב מוצלח

פורסם

אמרתי שהמאזדה הכי מוצלחת בין השלושה הרכב הינו מצוין מאוד מנוע טוב אבל בנוחות נסיעה אף אחת מהאפשרויות לא נוחה

המושבים קשיחים מאוד בכל השלושה.

ויש לי ניסיון עם שלושתם!

פורסם

הן אמנם לא נוחות אבל אתה לא יכול להגיד שהן גרועות.

הקרוז והלאנסר הן הנוחות יותר, אני אישית מעדיף את הלאנסר. המאזדה אכן נוקשה יותר אבל עדיין היא משככת דיי טוב.

מבחינת תא הנוסעים, הלאנסר והקרוז מעט פלסטיקיות בתא הנוסעים. המאזדה מוצקה יותר וגם שקטה יותר. בנוסף המאזדה מציעה את הביצועים הטובים ביותר והשילוב בין המנוע לגיר טוב וחלק.

מבחינת מרווח בתא הנוסעים הלאנסר הכי טובה לדעתי והקרוז אחריה. המאזדה מרגישה מעט צפופה יותר.

מבחינת חבילה אני חושב שהמאזדה עדיפה. ללאנסר גיר רציף שמציק מעט לעיתים ותא הנוסעים מרגיש מעט זול, הקרוז לוקה גם היא בתא הנוסעים ומציה בנוסף ביצועים מעט עייפים. המאזדה לא ממש נופלת באף תחום והיא גם מציעה איבזור טוב.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

אני מציע לך אם זה אפשרי לשנות כיוון לכיוון האירופאיות: פיז'ו 308 טורבו, אוקטביה 1.4 או 1.8 TSI, אלה מכוניות נוחות, מפנקות ואיכותיות. אופציה נוספת היא ההונדה סיוויק, מכונית מהירה יחסית (יותר ממאזדה 2 2 ליטר), מרגישים בתוך חללית, ודי איכותית בסה''כ יחסית ליפנית. אבל ההמלצה העיקרית שלי היא שתסתכל לכיוון הסקודה והפיז'ו. (אם זה כמובן מתאפשר מבחינת הליסינג).

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אני מקווה שהחלטת להזמין נסיעת מבחן על מאזדה, ולא על הרכישה על סמך התגובות של האחרים.

לא רשמת, כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב.

אם צריך מקום ל 5 אנשים, הייתי מראש מוותר על מאזדה..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המאזדה עדיפה.

התגובה שלך מוגזמת לגמרי. נכון שאף אחת מהמכוניות היא לא הנוחה בקבוצתה, אבל הקרוז בהחלט בסדר במובן הזה, ואפילו הלאנסר וה-3 לא מ-מ-ש גרועות. לפחות לא בגרסת ה-18 אינץ' של הלאנסר.

גם איכות תא הנוסעים בפירוש טובה בקרוז (תא נוסעים מחריד?) וגם במאזדה היא בסדר גמור. לאנסר מרגישה קצת פשוטה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מנסיעה של כמה חודשים בשתי מאזדה 3 מהדור הקודם אני יכול להגיד שלדעתי הנוחיות במושבים הקדמיים גרועה ביותר, ואני לא היחיד שחושב כך. המצב גרוע במיוחד בדגם הליסינג שבו אין תמיכה לגב התחתון. בדגמים היקרים יותר התמיכה לגב התחתון משפרת את המצב, אבל רק לרמה של "נסבל" - לא יותר. (לא הבנתי באיזה דגם מדובר כאן)

בדגם הנוכחי הניסיון שלי הוא רק נסיעת מבחן של כחצי שעה, אבל הרושם שלי היה שזה בדיוק אותו דבר.

אני ממליץ לפותח השרשור לבדוק את הנושא לעומק אם הוא מתכוון לבלות באוטו יותר מזמנים קצרים (ואם נושא הנוחיות בכלל חשוב לו כמובן).

מבדיקה בסוכנות גם הלנסר לא נוחה - אבל זאת כבר בדיקה באמת שטחית.

פורסם
ההונדה סיוויק לא נכללת בקטגוריה

כי בהחלט טובה מבין השלושה שאתה מתלבט.

אפשר שתציין במה?

מלבד מרווח עדיף על ה-3 וצריכת דלק טוב במה עוד היא מתבלטת?

האיבזור שלה הוא בסיסי ובכל זאת היא נמכרת במחיר גבוהה יותר משל ה-3 הכי מאובזרת ובכמה שקלים מעל הסיויק הבסיסית מקבלים לאנסר מאוד מאובזרת.

פורסם

האמינות של ההונדה גבוהה יותר משל השלושה.

אם תיקח את ההונדה בחבילה הגבוהה תקבל מכונית יותר מפוארת בהרבה מהמאזדה.

השקט והנוחות בנסיעה כמה רמות מעל השלושה.

הצריכת דלק יותר טובה.

המרווח האחורי והקדמי ובזה שאין לה את הבליטה ברצפה של המושב האחורי.

המנוע שקט יותר בהרבה(שולי מאוד).

עזוב ההונדה טובה יותר.

פורסם

איך אתה מודד אמינות שכל השלושה נמכרות בישראל לכל היותר שנתיים? לפי מה בדיוק הקביעה הזאת?

אם תיקח את ההונדה בחבילת האיבזור הגבוהה תשלם עוד 20 אלף שקל יותר מהמאזדה. אז איך אפשר להשוות בניהן?

צר לי לאכזב אותך אבל המאזדה שקטה יותר מההונדה וגם הקרוז. הנוחות של ההונדה דווקא לא מעולה עקב רכות יותר וזויות גלגול גדולות בפניות וסיבובים.

צריכת הדלק טובה יותר זה נכון אבל לא לגבי הלאנסר שמציגה צריכת דלק דומה מאוד לזו של הסיויק. אבל צריכת דלק חסכונית בכמה ליטרים בשנה לא תצמצם את הפער הגדול במחיר ובטח שלא את זה של האיבזור.

המרווח בקרוז ובלאנסר מעולה גם מקדימה וגם מאחורה. לגבי המאזדה אכן הסיויק מרווחת ממנה.

המנוע יותר שקט? בולשיט, המאזדה שקטה יותר מהסיויק מכל הבחינות.

אז עזוב, ההונדה לא טובה יותר ובטח לא כחבילה כאשר המחיר שלה גבוה בלי שום סיבה והאיבזור נחות מהמתחרות.

שבוע טוב שיהיה לך.

• תוכן חדש...