Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לקטול את הרובר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר שיש לו רובר 214 שנת 99 כבר שנה היא אצלו , עוד לא הייתה במוסך פעם אחת !! איך אתה מסביר את זה ?

(1)הרכב עדיין חדיש.

(2)הישראלי הממוצע אינו מתקן את הרכב אלא כאשר הוא נתקע.

עמית

אז מתי אני אמור לתקן את הרכב? :shock:

ברגע שיש תקלה - מתקנים. לא שמעתי על דרך פעולה אחרת...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אם אתה רוצה לקבל חוות דעת, ממי שנוסע ברובר כבר למעלה משלוש שנים, פנה לאלון מזרחי, מלך השערים של כל הזמנים. אני רציני לחלוטין.

אני גם נסעתי ברובר למעלה משלוש שנים, אין שום טעם לפנות לאלון מזרחי - חוצמזה שאני הרבה יותר נגיש ממנו.

הרובר עוד אצלך?

כבר לא.

איך נפטרת ממנה?

נפתרתי?!

לא נפטרתי, מכרתי.

שמתי מודעה בעיותן וכשבועיים אח"כ - פוף, אין רובר...

פורסם

הבעיה של רובר זה לא המכוניות שלהם יש להם אחלה מכוניות,הבעיה זה שלא מתייחסים אליהם כאל מותג יוקרה והם מתנהגים כמותג יוקרה,רובר 214 מודל 99 אפשר להשיג ב30K

מהחברה הם יוצאים במחיר של 120K.

שלא נדבר על החלפים שלהם מחירים של BMW סידרה 5.

בקיצור עד שהיבואן לא "ירד לעם" ויתחיל למכור במחירים נורמלים ככה אולי אנשים יקנו ויהיה שוק זה ישאר ככה.

פורסם
אז מתי אני אמור לתקן את הרכב?

ברגע שיש תקלה - מתקנים. לא שמעתי על דרך פעולה אחרת...

יש גם מה שנקרא "תחזוקה".

לא חייבים לחכות עד שהרכב ייתקע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם אתה רוצה לקבל חוות דעת, ממי שנוסע ברובר כבר למעלה משלוש שנים, פנה לאלון מזרחי, מלך השערים של כל הזמנים. אני רציני לחלוטין.

כולנו יודעים שאלון מזרחי איננו בחור נבון במיוחד :lol::lol:

עוד סיבה לא לקנות רובר :twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכיר חבר שיש לו רובר (לא זוכר איזה דגם) - היא מדהימה ביופיה ובהנאה מהנסיעה בה.

מחירון : 80,000 ש"ח.

מחיר שוק : 50,000 ש"ח.

עונה לך על השאלה ? :roll:

פורסם

היה אחד מתפוז שהיה לו אודי אול רווד, והיה לו רובר 900 שנה עם שלט...הוא כבר היה מוכן לרדת למחירי זנות, ועדיין אף אחד לא דיבר איתו, ושתבין : הרכב יד ראשונה מנכה (הוא נכה) שמור מדונדש....

פורסם
היה אחד מתפוז שהיה לו אודי אול רווד, והיה לו רובר 900 שנה עם שלט...הוא כבר היה מוכן לרדת למחירי זנות, ועדיין אף אחד לא דיבר איתו, ושתבין : הרכב יד ראשונה מנכה (הוא נכה) שמור מדונדש....

מה זה רובר 900? דגם מיוחד לנכים?

• תוכן חדש...