Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PROJECT BIGASS BITCH - ההתקנה החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי דום בגללך במשרד :-D

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 320
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol:

טוב, מספיק עם השטויות, אחרת איתמר ייכנס בי :shock:

לגבי הקיקים:

אני מאמין שהכיסוי שם הוא בד אקוסטי, נכון? איך נמתח הבד? ישר על הטבעת?

מה יקרה אם אתה בטעות בועט בקיק (kick the kick :-P ) הבד לא ייקרע? או שיש סוג של מגן מתחת?

במה רופד הקיק? עור? סקאי? או שרק צבע?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

לגבי הקיק

ריפוד - סקאיי אפור בגוון המתאים לסלון הרכב.

הטבעות - ריפוד בבד אקוסטי שחור מתוח חזק.

אם אני בועט בקיק - אני לא חושב שאני אבעט בקיק וגם כל מי שיכנס לרכב יקבל אזהרה שיש שם רמקולים...

מה שקרוב יותר לרגל זה הטוויטרים ולהם יש גריל משלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:-P:-P:-P:-P:-P בשעה טובה ומוצלחת :-P:-P:-P:-P:-P

וובכן - הפרוייקט בעצם הגיע לסיומו!

מכאן והלאה יהיו שלבים של תוספות קטנות וכווני מערכת.

-----------------------------------------------------

קודם כל בראש ובראשונה אני רוצה לאמר תודה! ליוסי

תודה ענקית על הגשמת חלום נוסף - מערכת בהתקנה עם רמה של רכב תצוגה לכל דבר ודבר.

יוסי הוכיח לי את עלינותו במהלך כל הקמת הפרוייקט תוך כדי הקפדה על:

לוח זמנים קפדני.

מסירות מוחלטת לעבודה.

שמירת כבוד מוחלטת לרכב ולבעל הרכב.

נאמנות מוחלטת לבקשת לקוח תוך כדי ייעוץ והכוונה בונים ומועילים.

ערכיות אישית ומקצועית בכל מובן.

פדנטיות פנאטית על הפרטים הקטנים.

חוסר התפשרות על בטיחות.

מינימליזם חסר פרופורציות תוך כדי שמירה על מראה הרכב קרוב ככל הניתן למקור.

יוסי - תודה על הכל.

עכשיו אני אעלה קצת תמונות ואחרי זה אני אתן לכם רשמים מהפעלה ראשונה וכוון ראשוני של המערכת :twisted:

כמובן - סמלון אחרון לפני שמועלה הסמלון החדש והקבוע לתקופה הקרובה.

DSC_0135.JPG

DSC_0136.JPG

DSC_0137.JPG

DSC_0138.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

רושם ראשוני מהפעלת המערכת

טוב - הגעתי לאחר שעות העבודה לסדנת ECA ואני מוצא כבר את הרכב מוכן - למעט ההרכבה של הסאב.

מפעיל את המערכת (היה צריך לכוון מחדש את מסך המגע היות ויוסי התעקש לעשות תיקון מילימטרי שאני בכלל לא ראיתי בו כמשהו שיצא מכוון :-D ) ואני מרגיש את הדברים הבאים:

הסאונד מגיע לחלוטין מלמעלה - במה תקינה בגובה שלה - ל-ג-מ-ר-י

פוקוס - מושלם! אין, הזמר או זמרת בדיוק באמצע

לגבי רוחב במה ומיקומי כלים מדוייקים - עוד לא שקדתי על זה.

ואז כיוונתי את הגיינים בעזרת RTA - נתתי קצת יותר למידבאסים וגיין יותר פתוח לטוויטרים היות והם היו בחוסר מאוד מורגש

התוצאה שהתקבלה היא כזו -

יש במה ממש טובה לפי מה ששמתי לב מבחינת פוקוס, רוחב - הפרדה בין כלים כמו שאמרתי אני עוד לא סגור על זה ותיכף תבינו למה.

הטוויטרים - פשוט לבכות - הם בעלי אותו האופי של הL1 אבל אין להם רוח וצלצולים - אפס צרימה והם פשוט חלקים, מפורטים עד כדי תדהמה ונעימים נעימים לאוזן.

המידים - יש פיקים באזור ה1.5 עד ה2K שיהיה צורך להרגיע אבל מעבר לזה מדובר בL4 הטובים והיפים שאני מכיר.

הL6 - הו הL6... :twisted: פשוט מידבאסים מרושעים!!! אין מה לאמר - לא ממש הרגשתי שאני זקוק לסאב.

כרגע נראה לי שהם באובר מסויים ואני צריך להרגיע אותם ויתכן שזה משהו רק בסביבות נקודת החיתוך שאני צריך לבדוק.

-------

עכשיו - שתבינו - רק אתחלנו את הביט1, אין טיים קורקשן והבמה מפוקסת רצח! וזה לא כל כך משנה באיזה מושב יושבים.

רק כוונו נקודות חיתוך וסלופים - אין הנחתות, אין עבודת EQ עדיין אין כלום. כל הפאזות ישרות

סאב 20 עד 60 בסלופ או 36 או 48 (לא בטוח מה ביקשתי מדרור לכוון שם)

מידבאסים 50 עד 300 בסלופ 24

מידים 300 עד 5.5K בסלופ 12

טוויטרים 5.5K בסלופ 12

וז-ה-ו כאן נגמרו הכוונים כל השאר זה רק גיינים בלוויתן והנחתה של הסאב מהביט1

------------ חיברתי את הסאב --------------- נפלתי למושב האחורי :-D

הסאב העדין הזה פשוט שובר לרכב את התחת!

הנמכתי את הסאב ואז פשוט קיבלתי תוצאה שהיא בלתי נתפסת להפעלה ראשונית של המערכת

יש תדרים שצריך לטפל בהם ואני עוד לא סגור על הפאזות בין המידים לוופרים ובין הוופרים לסאב אבל סה"כ זה כבר מאוד מאוד קרוב לאיזון שאני מחפש.

יש משהו בוופרים שלדעתי קצת מוגזם ודורש הרגעה בין אם זה גיין או משחקי איקולציה (אחרי שאני אסדר פאזות)

יש משהו באזור ה2K שעוד דורש כוונים

אבל כל זה כשאני יודע שעוד בערך חודש התמונה תשתנה לי בגלל שהרמקולים יגיעו לנקודת הברייק אין שלהם אז אני סבלני כרגע ונזהר מלכוון סתם אקולייזר.

--------- יוסי קיבל השמעת בכורה

מה שאהבתי זה תגובה אחת של יוסי והיא היתה שהסאונד באופן אבסולוטי מגיע מלמעלה.

הבטחתי ליוסי שלאחר כוונים אני קופץ אליו להשמעה ארוכה.

----------- לסיכום

יש עוד עבודה על המערכת אבל היא נשמעת ממש טוב ואני יכול לזמן הקרוב להנות ממנה אפילו ככה - אני שואל את עצמי אם שימוש בTC כאן רק יגרע מהתוצאה הקיימת - נבדוק את זה בקרוב.

אני מבסוט מהמערכת ומהרכב בטח ובטח שמההתקנה המדהימה הזו שאני עד עכשיו לא ממש יודע איך לעכל את זה.

זהו - להתראות במפגש 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

הציוד הישן זה הL1 והוופרים של האבוק

אני לא בטוח שאני רוצה למכור אותם כרגע :-D

כמו שראיתי לאחרונה איך נמכר ציוד יד שניה - לא בטוח שכדאי לי להתאמץ בכלל.

נחיה ונראה אלא אם כן אתה חם על משהו ספציפי ובשביל זה יש הודעות פרטיות :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי תתחדש אני שמח בשבילך על הגשמת חלום, שנית בא לי להרוג אותך עם התמונות הזוועתיות האלה שהעלת!!! בכל מקרה הנה קצת תמונות מתהליך העבודה שגם אתה עוד לא ראית...

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

פורסם

אדי תתחדש, פרוייקט ברמה בינלאומית... פשוט מדהים.

מה שיפה בעבודה של יוסי שכל פעם הוא מצליח להתעלות על עצמו, המשך ככה עבודה מדהימה !!!

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

א. ליוסי , אם היה נובל על התקנות אודיו כבר מזמן היית מקבל אותו.

ב. אדי - תהנה ! אין כמו תחושת הסיפוק מסאונד מושלם בהתקנה מושלמת. , והערכה על הסבלנות לפרוייקט כזה (ואני לא כותב על זה על יוסי כי it goes without saying ... )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

יוסי

:-P

שמח לראות ממך תגובה :-D

אל תדאג - אנחנו עוד הולכים לעשות פרוייקט צילום לרכב הזה לאחר גמר העבודה עליו בצורה קצת יותר מקצועית כולל שימוש בחצובה למצלמה.

אני רק רוצה לציין שאני כנראה בכלל לא הולך לגעת בהגדרות של הטיים-קורקשן כי פשוט... אין צורך :twisted::twisted::twisted:

ימין זה ימין

שמאל זה שמאל

מרכז זה מרכז

הפרדה בין כלים מטורפת לחלוטין

קצת משחקים עוד של פאזות ואיקולציה ונראה לי שזהו.

יש לי עדיין איזה קטע עם הקליברציה של המסך מגע אבל אני אמצע את הגורם לאט לאט

צריך להפעיל את השלט של הרכב - כנראה שהסוללה שלו מתה לגמרי - צריך לבדוק את זה.

לצערי המקלט רדיו ברכב הזה לא בדיוק קולט משהו - יתכן ואצטרך לשפר את מנגנון האנטנה שלו - זה כבר לשלב הבא לבינתיים אני חושב על רעיונות נוספים דרך האייפון :twisted: (אינטרנט פתוח ללא הגבלה 3G מהעבודה)

סה"כ הרכב הזה מרגיש לי כמו משהו שהוא אובר קיל בשבילי אבל אני פשוט נמס כשאני נוהג בו - וכשאני מפעיל את המערכת זה כבר עולם אחר...

בשלב הזה אני חושב שאני צריך לאמר תודות נוספות לאליקו על הייעוץ ועל זה שהוא השיג לי בזמן ומהר את הטוויטרים, לדרור אודיסון על עזרה מיידית מהיום למחר עם כל נושא הביט1 וכמובן לכל מי שנכנס וראה ואמר מילה טובה שחיממה את הלב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...