Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PROJECT BIGASS BITCH - ההתקנה החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא כבר נהגה בו :-D

רוב הזמן הרכב יהיה אצלי בייחוד בנסיעות באמצע שבוע שאני נוהג לבד - זה ברור שזה הבייבי שלי מבחינה אמוציונאלית.

אבל בכל זאת אין לי שום מניעה שהיא תנהג ברכב הזה גם כאשר הכלל הידוע הוא אם משהו נהרס - בסופו של דבר מתקנים.

אתה יודע - זה משק משותף - זה שלה באותה המידה כמו שזה שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 320
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי, תסביר לי מה שברור לי.

אל תבין את ההתבדחות.

ואל תהיה מופתע אם ה bury תעלה כשתהיה לך תמונה של הסמלון שלך במערכת.

מתחדשת*

פורסם

דווקא חשבתי לשים שם דגל פולין :-P

ושהצלצול יהיה המנון פולין :-P:-P

כשהדיבורית יורדת ישמעו חצוצרת יזכור :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משהו קטן לשבת

:wink:

ה- קיק פאנלים :twisted::twisted::twisted:

אנחנו ביישורת לסיום - הצפי יום ראשון

הרכבתי לחלונות של הרכב מגיני רוח - הרכב נראה טו-אוב

המידבאסים רחוקים יותר לכוון המנוע והטוויטרים קרובים יותר - ככה אתם תדעו איזה קיק שייך לאיזה צד.

תהנו מהתמונות.

כמובן - גם מהסמלון החדש...

DSC_0129.JPG

DSC_0130.JPG

DSC_0131.JPG

DSC_0132.JPG

DSC_0133.JPG

DSC_0134.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

אכן עבודת הריפוד מדהימה - כמו שניתן לראות מאחורה גם הודבקו חלקי יריעות של סקנד סקין.

וובכן אותר סופית שקע הOBD2 ובקרוב כבר אני אמור לקבל לידי את הסורק - זה כבר יהיה עדכון מעבר לסקאלה של הפרוייקט אבל היות ולא מדובר בנושא אודיו אני לא אפתח על זה שרשיר נפרד אלא אספח את זה לשרשיר הנוכחי.

אני מבין שבקרוב אצלך נאדר :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

לפי ההיכרות שלי עם אדי ידידנו, הסוף יהיה בתקווה אחרי ההערות הבונות (תרתי משמע) שיקבל מניר במהלך המפגש הקרוב...:)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אחד הקיקים היותר יפים שראיתי.

עד שחשבנו שהתרגלנו, יוסי שוב מצליח להפיל לנו את הלסת :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אכן,

אני בונה על הרשמים של חברי הפורום הוותיקים, ניר הוא באמת אחד היהלומים אם לא היהלום שבכתר לחוות דעת שנותנות רפרנס טוב לכוון המערכת.

אבל הפעם - לשם שינוי, אני מקווה שאני כבר אצליח להגיע לתוצאה טובה מאוד מראש כי אני כבר מכיר את האלמנטים של המערכת, יש לי כבר טרקים קבועים לעשות עליהם כיוון ורפרנס לכל תחום ותחום.

הבעיות הן -

א. למפגש הקרוב אין לי מושג אם אוכל להגיע.

ב. גם אם אגיע למפגש הקרוב - לא יודע אם יהיה לי זמן בשבוע הקרוב בכלל לגעת בכווני מערכת.

ג. גם אם אני אגע בכווני המערכת - יש לי שם וופרים וטוויטרים שהם לפני הברייק אין שלהם ולכן תוך חודש בערך כל הכוונים הללו ילכו לעזעזל ככה שכווני RTA ואקולייזר - מוקדם מידי גם ככה.

בקיצור - אם אני מגיע למפגש זה לא בשביל להתרשם מהתוצאה של המערכת אלא להתרשם מהרכב באופן כללי - אין טעם כרגע בכלל לדגור על הנושא.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי

פולניות לשמה...

ברור לך שגם אם המערכת לא תעבוד כלל, אנשים במפגש ישמחו לראות את הרובוטריקים 4.5 שיש לך שם.

אז דיי עם התירוצים :-) :-) :-)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אני יודע אני יודע

אבל לאחיינית של אשתי יש יום הולדת וגם ככה אני כבר קרוב למצב שבו אני דופק בדלת של השכן מהגינת גן ושואל אותו אם במקרה יש מקום במלונה של הכלב שלו לישון בה... :oops::oops::oops:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...