Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PROJECT BIGASS BITCH - ההתקנה החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי שפולנים מסוגלים להתלהב ככה..:lol:

כיף.פשוט כיף לי לקרוא ולראות ולהתרשם מעבודה יפהפיה שתוצאותיה ניכרות לא רק לעין אלא והחשוב באמת-לאוזן.

מברוק !

ליאור

• תגובות 320
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע,

זה משהו אחר ממה שאני רגיל אליו.

אני יכול לאמר שאם אני משווה את המערכת הזו למערכת ברכב הקודם אז קודם כל יש הבדל ענקי בעקבות עבודת הבידוד שבוצעה בדלתות של הרכב הזה.

אין קרקוש אחד ויחיד! - הדלתות פשוט מבודדות כמו טנק שרמן (וגם ככה זה רכב קצת יותר כבד מהקורולה)

שמעתי טרק שנקרא o'daiko - big drum שזה אחד הטרקים הכי קשים לשחזור בתוך רכב היות והתופים היפניים מנגנים בתדרים שהם מאוד קשים לוופרים ומידבאסים בכלל וזה היה פשוט מדהים - כאילו שאני יושב בתוך אולם.

אני חושב גם שיש לי קצת עודף מהמידבאסים כרגע ואני לא סגור אם זה לאורך כל התחום (להוריד גיין) או אם זה רק באזור של תדרי נושא מסויימים.

אחרי זה אם מדברים על הטוויטרים - הגובה שהם מציירים הוא בהפרש ניכר מהטוויטרים הקודמים - הבמה ממש גבוהה כבר מהרגע הראשון והם במקביל גם נעימים יותר לאוזן מהתוצאה שהיתה לי ברכב הקודם אבל זה גם יכול לנבוע מהעובדה שיש לי יותר נוכחות באס מהדלתות (מה זה יותר, פשוט הבנתי שברכב הקודם לא היה לי באס כמו שחשבתי וזה רק אומר איזה חיות ההאבוקים).

ובכלל אם משווים בין ההאבוקים לL6, כנראה שההאבוקים חזקים יותר, אבל הL6 פשוט נותנים ביצועים טובים יותר - כמעט בכל פרמטר.

כמו שאמרתי - אני עדיין צריך לשבת על הפאזות ברכב ולראות אם יש סטאפ יותר טוב ממה שיש כרגע ויש מצב שזה באמת יתברר כנכון, טיימ קורקשן אני אכוון רק בכדי לראות מה ההבדל אבל אם אני פחות אוהב את התוצאה ממה שהיא כרגע - הטיים קורקשן יאופס - באמת קשה להסביר את התוצאה הזאת - אני חושב שדני חווה את התופעה בהפעלה הראשונה ברכב שלו גם כן.

מעניין איך זה ישמע אחרי כוון TC.

אפרופו - אין היסס מהלוויתן - שקט מוחלט!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חוץ מהבידוד והרכיבים השונים-תוכל לציין-אם הבינותי נכונה-מדוע יש הבדלים תהומיים לטובה בין שני הרכבים?

מה בעצם לדעתך שינה למשל את גובה הבמה שלך? מה השוני ברוחב הבמה בין הלפני ועכשיו?(אלו שאלות הכוונה ).

תודה

פורסם

הגודל הפיסי של סלון הרכב גדול יותר - אמנם בקצת אבל זה כנראה מאוד משמעותי.

מעבר לכך איכות ההרכבה ואיכות החומרים של האוונסיס הרבה יותר טובה מזו של הקורולה וזה מורגש מהרגע הראשון שנכנסים לרכב ומהרגע הראשון שנוהגים ברכב.

בנוסף לכך בידוד הדלתות בוצע בצורה כזו בה נסגרו כל הפתחים ובעצם הפכו את הדלת לתיבה וגם הדיפונים עצמם טופלו.

כל המנגנונים של החלונות, נעילת הדלתות הכל מטופל ברמה מאוד גבוהה כבר מרגע יציאת הרכב ממפעל הייצור.

תוסיף לזה מידבאסים עם היענות יותר טובה כנראה לאורך כל תחום התדר וטוויטרים אם אותם היתרונות ומרחק עוד יותר גדול מהראש ואתה כנראה מקבל תוצאה סופית שמדברת בפועל ולא בתיאוריה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מברוק.

נראה כאילו לקוח מפורום מוביל בחו"ל.

עוד יותר שמח לשמוע כמה שאתה מבסוט מהשמע עצמו.

ובאמת, כל המוסיף גורע :-D

מתחדשת*

פורסם

סחטיין על הכל.

אוטו טוב, מערכת טובה, התקנה מדהימה ופולני אחד...:)

מה בן אדם צריך יותר מזה ? :wink:

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רק דבר אחד אני לא מבין - מה הקשר בין בן אדם? לפולני? :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

lanosforce

טוב, ההתקנה נראית יפה ולא מצועצעת ,

על איכות ההתקנה - אין מה להגיד - מושלם

ציוד - נראה לי טוב (לא מכיר את החלק הגדול של הציוד אבל ההתלהבות שלך ושל חלק מהאנשים אומרת הכל)

רעיונות יצירתיים - יש ועוד כמה (מישהו כאן ראה יותר מדיי רובוטריקים?)

מה אפשר להגיד? שיהיה בהצלחה והמון הנאה ממערכת. ברור שתהנה

רק שאלה אחת - למה צילמת את התמונות עם הטלפון? אני זוכר שירדת עליי בגלל שצילמתי משהו עם טלפון...

לבנות לך מצלמת PINHOLE ? (טוב זה היה הרבע הרומני שלי... )

עכשיו הצד הרוסי שלי מכריח לקחת איזה בירה - ולהסתכל מעמוד ראשון על מה שקורה כאן - לחיים!

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

בעקרון יש לי NIKON D40 עם שתי עדשות וגם חצובה אבל אי אפשר להסתובב כל הזמן כמו איזה טייר או צלם חדשות וחלק מהתמונות צולמו מהאייפון כי המצלמה לא היתה עליי.

אני צריך לתפוס איזה יום בהיר טוב ולהתחיל לעשות סט צילומים קצת יותר רציני.

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש אדי, רכיבים מעולים!

סופית, נדבקת קשה במחלה שאין לה תרופה - סאונד :)

נקווה שיסתדר לי מתישהו בזמן הקרוב להגיע ולשמוע את ההרמוניה המעניינת (טוחן יותר מדי צבא).

יוסי, עבודה מצויינת כהרגלך, פינישים וגימורים פנאטים ואינטגרליים בדיוק כמו שאני אוהב.

שמתי לב שהתחלת לאחרונה לעבוד הרבה עם פרספקס - אהבתי את העניין.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אני חולה כבר במשך עשור במחלה הזו - אני מניח שחצי מהמקדמה מהדירה שלי הייתי יכול כבר לרכוש בכסף שהוצאתי עד היום

:shock:

כשתבקר בסדנת ECA אתה תבין את הקשר לפרספקס.

מציע בחום לבקר - זה אתר עליה לרגל לחובביי מערכות סאונד לרכב ולרכבים יפים.

Pioneer TS-X150

פורסם

בנתיים האתר היחידי שאני תקוע בו בשבועות הקרובים זה בסיס סגור ומגעיל בשטחים.

כשיתפנה לי זמן ואוויר לנשימה אגיע.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

עוד צפויות כמה הפתעות בדרך - אמנם לא מדובר כרגע על חלקים ממונעים או משהו כזה אבל בהחלט צפויות עוד כמה הפתעות בדרך :wink:

אפרופו - בכדי לחסוך זמן לבניית הקיקים החלטתי בסופו של דבר ללכת על גימור פלוק ולא על ריפוד - אבל נראה איזה גימור פלוק - יש לי עוד רעיון אחד בשלוף :wink:

אדי אתה מוזמן לבדוק מה כתבת כאן...:-)

תגיד לי שיש עוד!

עוד קצת...

CIMG6125 (Large).JPG

CIMG6126 (Large).JPG

CIMG6127 (Large).JPG

CIMG6128 (Large).JPG

פורסם

מה? פלוק? מי אמר פלוק?

:-P:-P:-P

אתמול בדרך הביתה אשתי ואני שומעים מוזיקה במערכת והדיבורית יוצאת לה משום מקום - האשה קפצה כמו חתולה :-D - יש לדיבורית הזו כמה יתרונות שלא ידענו עליהם מתברר... כמו למשל שהאשה קופצת או שאני לא שומע מהמוזיקה את הצלצול ופתאום האנדרטה הזאת יוצאת לי ממרכז הדשבורד - :twisted:

(הסברתי לה איך לגרום לדיבורית להיות בשלוף לאורך כל הנסיעה :-) )

אני מתחיל לחשוש שיש לי כבל USB דפוק לביט1 - היום יוחלף - אני רוצה בכל זאת לעשות כמה עידונים בEQ באזור התדרים 1.5K ו400 הרץ לאחר כמה מדידות (וכן כן - לבדוק פאזות בין המידבאסים למידים אם כי נראה לי שהכל בסדר)

הביט1 הקודם אפרופו וודאי תקול - לא הצליחו להתחבר אליו גם עם כבל חדש ככה שזה לא רק הכבל.

ואני גם הולך להחליף מיקום במפצל USB לעינית של השלט רחוק כי נראה שהיא כנראה יושבת על שקע שלא מתפקד.

סה"כ - שומעים ממש טוב -

לגבי הגדרות של TC אין ממש צורך - כשמביטים ישר בתנוחת נהיגה הכל ממוקם בצורה שקשה להסביר במילים כי התוצאה היא כאילו שיש TC מושלם.

כשמביטים לקיקים - המיקומים והגובה מוסגרים לחלוטין - אבל את מי זה מעניין??? :wink:

אפרופו - אם מישהו תהה לעצמו למה אין סופיות לחיווט של הטוויטרים - זה בגלל שלא צריך - לטוויטרים יש טרמינלים לחיצים...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...