Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיים

תנסה לבדוק לפי זיהום כמה המרצדס וכמה היונדאי

זה לא חכמה גם החיפושית שלי אני יכול לכוון את הקרבורטור שהרכב ייסע אחת ל15 אבל רמת הזיהום בשמיים

יוסי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבירם, להזכירך, כותרת השירשור היא "צריכת דלק מוגזמת ביונדאי גטס - זוכרים ?"

-ומה אתה כותב לנו כאן? "צריכת הדלק ביונדאי גטס בנסיעה עירונית ארוכה נטו היא 1 ל 13 ק"מ/ליטר"

-ומה אני כותב לנו כאן? "צריכת הדלק של מרצדס בת 13 כבדה וגדולה עם מנוע של 2.4 ליטר בנסיעה עירונית ארוכה נטו היא 1 ל 14.2 ק"מ/ליטר" (השיא שלי, רחובות-ערד-רחובות בשיוט על 6 ב 100 קמ"ש)

אז מה אתה מסיק?

חח כן אה... אפילו הבהמה שלי (מנוע 3.4 V6 על טון וחצי משקל ריק) עושה 1/12.5 מחוץ לעיר על 110 עם מזגן, ומתערב שעל 100 היא תעשה גם 1/13 בלי בעיה. מרכב בגודל של הגטס הייתי מצפה למשהו כמו 1/18 מחוץ לעיר על 100-110.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
צריכת הדלק של מרצדס בת 13 כבדה וגדולה עם מנוע של 2.4 ליטר בנסיעה עירונית ארוכה נטו היא 1 ל 14.2 ק"מ/ליטר" (השיא שלי, רחובות-ערד-רחובות בשיוט על 6 ב 100 קמ"ש)

רק תיקון קל ברשותך, אני חושב שנסיעה מרחובות לערד אינה נחשבת נסיעה עירונית.

פורסם

ברור שהתכוון לבינעירונית...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

דגם GLF הבסיסי המצוייד במנוע 1.4 וגם הדגם היותר מהודר של מנוע 1.4 ששווק בין השנים 03-06 אלו הדגמים הראשונים , כמו כן במתיחת הפנים שופר המנוע זה פתר במעט את הבעיה .

פורסם
חיים

תנסה לבדוק לפי זיהום כמה המרצדס וכמה היונדאי איזה זיהום? CO? CO2 ערכי למבדא?

זה לא חכמה גם החיפושית שלי אני יכול לכוון את הקרבורטור שהרכב ייסע אחת ל15 אבל רמת הזיהום בשמיים

יוסי

אנא הסבר.

למיטב הבנתי ניתן לכוון את מנוע הרכב לתערבות ענייה יתר על המידה ולחסוך בדלק אך הדבר מסוכן מיכוון שבמצב של מאמץ גבוה+סל"ד נמוך עלולה להגרם דטונציה. אאל"ט, תערבות ענייה תגרום לזיהום גבוה יותר של תחמוצת חנקן בלבד (אשר מפוצה בחלקו ע"י הממיר הקטליטי) אולם בבדיקות זיהום מיוחס משקל נמוך יחסית לפליטת תחמוצת חנקן.

דרך אגב, תיקון טעות: צריכת הדלק של מרצדס בת 13 כבדה וגדולה עם מנוע של 2.4 ליטר בנסיעה בין עירונית ארוכה נטו היא 1 ל 14.2 ק"מ/ליטר" (השיא שלי, רחובות-ערד-רחובות בשיוט על 6 ב 100 קמ"ש)

• תוכן חדש...